HobbyHåndarbejde

Butterfly perler - glas grace

Beading er velkendt for enhver pige, fordi fra barndommen alle vævede armbånd uhøjtidelig og søde Boucicaut af flerfarvede glaskugler, forsøger at tilføje en flot og lys tilbehør til dit billede. Men det var så længe siden, at i dag piger og kvinder vævning perler synes tom og ubrugelig besættelse, børns fritidsinteresser. Og forgæves!

Bead Vævning - dette er en meget indbringende forretning, hvis du nærmer dig det ud fra et kommercielt synspunkt. Til dato har det samfund næsten væk fra de stereotyper i deres ønske om at skabe en unik i alt: tøj, frisure, boligtilbehør. Alt dette er fint, gå tilbage til den samme beading. Og tænk på de smukke insekter, der kan også være knyttet ubekymrede barndomsminder.

Butterfly perler - det er smukt, det er lyst, det er unikt. Hvorfor ikke spille med de elementer af hverdagen. I dag er alt for mange mørke farver i alle undtagen øjnene-noget tiltalende lyse farver. Så, vævning ordning sommerfugl perle er meget enkel. Internettet byder på hundredvis af farverige sommerfugle, der så inderligt åbnet deres smukke vinger.

Sommerfugl perle er bedst at væve brug af ledninger. For dem, der er bekendt med sådanne teknikker som beading, sommerfugl wire straks synes at foretrække. Dette skyldes det faktum, at strukturen af sommerfuglen vil være strengere, vil de tage præcis den form, der spørger sit ophav. Hvis snor perler på linjen, kan du oprette en tredimensionel figur, men at vinger sommerfugl bliver tyk, hængende og uskøn. Bestemt ikke disse skældsord tildelt sådan en smuk insekt. Derfor, hvis det ønskes at skabe sommerfugl perle, reserveres wire. På denne skrøbelige insektnet bruges den mest enkle ordning. Behøver ikke at lære noget teknologi, hver pige fra barndommen flettede sådanne tal. Derfor skulle opstå problemer med at skabe sommerfugle.

Det er værd at tænke over, hvad farve er oprettelsen. Flyv det fra regnskoven , eller vil emnet for fantasi og forestillingsevne? Alle disse små ting, der ikke er værd at være opmærksom på. Langt vigtigere er de følelser, når en person skaber smuk. Efter alt, den æstetiske uddannelse står på det højeste punkt, og vævning af perler - er udviklingen af trangen til skønhed.

Det er værd at være opmærksom på, hvor senere vil bruge det genererede insekt. Der er ingen grund til at argumentere længe. Der er mange løsninger:

1. Opret en smuk broche, der kan fastgjort til en kjole eller en sommer t-shirt. Butterfly perle, som ængsteligt vinke vinger på skulderen eller brystet på en solskinsdag vil være en stor højdepunkt i deres hverdagstøj.

2. Tilføj en lille sommerfugl perle i håret. Lad dem dvæle på spid, og vil skinne med sollys, hvilket skaber smuk krone fra deres skaber.

3. Placer et par bevingede skabninger på computerskærmen, og lade alle vide, at den charmerende pige, der værdsætter hyggelig sidder bag ham. Desuden vil et glas insekt hæve stemningen i alle, der kommer i øjnene.

4. Pynt spejle sommerfugle i perler, som kan indtastes i ethvert interiør og skaber bruge dem ikke kun unikke design, men også en stor stemning.

5. Pynt lampeskærm på natbordet et dusin sommerfugle med forskellige fløje. Ikke blot intim atmosfære vil omgive rummet, men den tropiske atmosfære, der altid vil være i nærheden.

Ideer kan hente tusindvis har vigtig inspiration og fantasi, og derefter sommerfuglen perle dvæle i dit hus på hvert hjørne, at se til naboer og venner, og vil give fremragende hele året rundt, solrige stemning, som vil antænde smil på ansigterne af andre. Du bør ikke tænke to gange tøvede, tag fat i barnets arm og lige hovedet til butikken for håndarbejde. Have det sjovt sammen med dit barn, gør perlebroderi, og ikke engang overrasket over, hvor hurtigt det er vanedannende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.