HobbyHåndarbejde

Bryst af Santa Claus med sine hænder. Hvordan man laver en nytår bryst med hænderne ud af pap?

Du ønsker at imponere børnene Julen overrasker usædvanligt emballage? Læs anbefalingerne nedenfor, og du kan nemt lave en smuk kiste med deres hænder til gaver. Børnene kan virkelig godt lide at julemanden bragte dem sådan en fabelagtig kuffert. Opret en atmosfære af magi i hjemmet eller på en børns part.

Hvordan at vælge den størrelse af produktet

Ny kuffert med sine hænder kan konfigureres som en souvenir, for eksempel som en sender eller en magnet, samt direkte i form af funktionelle elementer beregnet til emballage eller opbevaring gaver fra Santa Claus. I denne kuffert på størrelse med en normal gaveæske, let at pakke slik, små stykker legetøj og sat under juletræet hjemme for dit barn. Hvis du vil have en version af indretning til festlige begivenheder i børnehaven, skolen eller en anden organisation, nødt til at arbejde hårdt og gøre et produkt på størrelse med en æske.

Værktøj og materialer

For at gøre en pap kister med deres hænder, du har brug for følgende:

 • pap;
 • skabelon;
 • tegneværktøjer (blyant, lineal, viskelæder, firkantet, kompas);
 • saks eller en kniv (afhængigt af størrelsen af det fremstillede objekt);
 • et klæbemiddel eller et gevind til forbindelse med en syl elementer;
 • dekoration (tekstureret papir, klud, bånd, blonder, pailletter, perler, etc.).

Som du kan se, alt hvad du behøver for at arbejde hjemme der!

Hvordan man laver en magisk kiste med sine hænder på en skabelon

Hvis du har et færdigt produkt, såsom emballering af slik, kan du bruge den som en tom. For dette layout sømme og lægge pap brystet til de flade dele. Placer stencil på pappet og spore konturen. Hvis du har brug for at gøre brystet med hænderne mindre eller større, i forhold tilstrækkelig til at ændre størrelsen på sin kredsløb. En anden måde - at finde en skabelon online, udskrive i den rigtige skala, og også skære omkring konturen.
Uanset hvilken version af den skabelon, du vælger, de skridt til at skabe den meget stammen er som følger:

 1. Så før du kontur arbejdsemnet dig på nogen måde overføres til pap brystet. Klippe det med en kniv eller saks.
 2. Tilbringe langs foldelinier skarpe men ikke skære objekt, fx nål eller nepishuschey kuglepen eller udføre som en punkteret linie små huller eller spalter. Dette skridt vil give dig mulighed for at forsigtigt bøje tyk pap uden Zamin materiale.
 3. Fold lejlighed i volumetrisk feje konstruktion og alle leddene.
 4. Det næste skridt bliver en dekoration. Af den måde, bør visse elementer være fastgjort til samling, for eksempel, stof, hvis du kommer til at spænde en hendes bryst.

Sådan at tegne et selv-scanning

Hvis du beslutter at gøre brystet med hænderne, men ingen skabelon er ikke til stede, kan du oprette det helt på egen hånd. I det væsentlige, objektet er en rektangulær kasse med et hængslet låg, endedelene af dem er i form af halvcirkler. For at gøre dette skal du tegne et rektangel på pappet i bunden af en ønsket størrelse, og på hver side stadig på det rektangel, der vil danne væggene i produktet. Glem ikke at kvoter til limning. Hvis fuldt selvstændig forestillede brystet i form af en flad kredsløb svært for dig, tage den sædvanlige kasse og udvide den. Brug den som en model for bunden af produktet.

Sådan laver dækslet

Hvis du beslutter at foretage en kiste af Santa Claus med sine egne hænder ved at tegne et mønster på egen hånd, vil have noget arbejde at gøre på produktet låg.
For første gang kan gøre det som et separat stykke, der er fæstnet til basen-box. Arbejde på følgende måde:

 1. Tegne to halvdele af cirklen diameter, der svarer til dækslet bredde (eller base-box).
 2. Swipe råemner omkring en cirkel med større diameter. Det vil være kvoter for limning.
 3. Skær to halvcirkler opnået ved indsnit og udfører for dem og bøje godtgørelse på.
 4. Tegne rektangel bredde svarende til den lange side af basen-box. Længden vil blive bestemt noget mere kompliceret: Det er nødvendigt at måle omkredsen bue af en halvcirkel opnået (uden tillæg) og tilsæt til det en afstand for at limning med en base (bagside), og godtgørelsen for den forreste del, således at låget lukker overlap.
 5. Tegn en anden rektangel, lig med størrelsen af bunden. Glem ikke også om de kvoter for limning.
 6. Klip alle de forberedte komponenter.
 7. Lim elementer i bulk struktur og vedhæfte til substratet.

Sådan laver brystet med hænderne uden lim

Hvis du ikke forstår, hvordan et fly af kredsløbet til at indsamle tredimensionelle boks, hvor at kvoter og færdig ingen skabelon, kan du bruge denne metode til operation, hvor der kun kræves limen til udsmykning produkter. Arbejde på følgende måde:

 1. Tegn to identiske rektangler for basisæsken og dække.
 2. Gøre to identiske dele af sidepartierne af basen (brystvæggen).
 3. Udføre to halvcirkler til dækslet, samt et stort rektangel til fremstilling af en bueformet overflade. Størrelsen bestemmes ved dig selv, afhængigt af hvad du gør bryst.
 4. Skær alle præformen. Dekorere dem med en klud, maling eller design papir på nuværende tidspunkt.
 5. Fortsætte langs sidedelene, som er forbundet til tilstødende, huller med en syl eller stor nål i en afstand på adskillige millimeter fra kanten, således at emnet ikke er brudt (afstanden fra kanten afhænger af tykkelsen af pappet). I de tilstødende dele skal være det samme antal åbninger er ækvidistante.
 6. Tag tråden til at matche eller kontrast fremtiden kuffert og med hjælp af nåle eller hæklenål til at forbinde dele af produktet. Det samme kan gøres selv med en dekorativ fletning eller smalt satinbånd, behøver kun at lave huller i større diameter.

På denne måde kan brystet af Santa Claus med sine hænder gøre selv dem, der har svært ved at forstå en tegning bokse. Den eneste ulempe ved denne metode - det tager en masse tid til at fuldføre hullerne på omkredsen af emnet og hæftning eller bindende tråd.

dekoration elementer

Så du se, at lave kister af pap med sine egne hænder en række forskellige måder, på samme tid, hvis de ikke anvendes dekorativt grundmateriale, er det let at lukke med en klud eller en smuk papir. Hvis produktet er limet, kan dekorationen udføres før dette stadium, og i slutningen af arbejdet. Hvis Nytårsdag bryst med hænderne, du gør ved at deltage elementer, en klud strop et behov først at stikke huller i alle lag på én gang. Foruden klud og papir, sådanne egnede fremgangsmåder til dekoration:

 • lim langs omkredsen sider af pailletter mønster;
 • lægge ud et mønster af perler i form af frost monogrammer;
 • Bruge decoupage teknik, i stedet for behandling ved en klud;
 • anvende volumen ornamenter fra satin bånd, quilling elementer, kunstig sne, applikationer i form af snefnug og andre tematiske objekter.

kan gøres på forskellige måder, som du kan se, nytår brystet med hænderne. Vælg den ønskede indstilling design og indretning. Opret en spektakulær tilbehør til ferien!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.