ComputereInformationsteknologi

Hvilket betyder "tilslutningsmulighed"? "Valgfri" - det betyder "ikke tilgængelig"?

Mange købere på elektronik eller computer-teknologi står over for begrebet "frivillig". Det betyder, at noget ikke er tilgængelig som standard. I det mindste, så siger mange sælgere. Producenter på listen beskrives de tekniske karakteristika for enheden, og helt sikkert nogle funktioner markere dette udtryk. Fra artiklen læseren vil vide hvad der gemmer sig under betegnelsen "frivillig", og om det giver mening at købe produkter, funktionalitet, som er udpeget.

dechifrering udtrykket

Faktisk er mange sælgere rigtige løsning - det betyder, at nogle funktioner ikke er påkrævet, men det kan tilføje en særlig ønske om køberen dog mod betaling. Forstyrret i et sådant tilfælde er det ikke nødvendigt, fordi markedet en masse lignende teknologi, som heller ikke har de nødvendige egenskaber for den fremtidige ejer. Det er bare i sådanne enheder, og en valgfri forbindelse ikke er mulig.

En sådan udtryk kunden kan mødes i løbet af en pc eller laptop køb, hvor sælgeren er sikker på, at den fremtidige ejer kan installere gaming grafikkort, tilføje en Bluetooth eller en professionel lydsystem. På elektronik eller hjem apparatet mulighed giver funktionalitet til at surfe på internettet, at sænke strømforbruget og andre funktioner.

Behovet for at afklare

Hvilket betyder "tilslutningsmulighed", kan lære af det gode eksempel. Det er nødvendigt at indføre en ny bil, som i sin konfiguration ikke har aircondition. Men sælgeren sagde, at i henhold til kunden kan den installere de nødvendige komponenter for et gebyr. Det vil sige, at køretøjet understøtter valgfri air condition, men standard er solgt uden meget til fremtidige ejere egnet til komfort. Efter alt, er der mange købere, der er interesseret i billig bil, selv i skader på anlæg.

Det viser sig, at fabrikanten har gjort alt for at, på den ene side, at behage kunden, og på den anden side, skal du ikke installere komponenterne, for at give den endelige forbruger overkommelig enhed mærket "valgfri". Det betyder, at ejeren bliver nødt til at beslutte, om der skal bruges ekstra funktioner eller ej.

Som konklusion

Bestemt, de fleste producenter stræber efter at erobre markedet for budget-enheder. Og i kampen for segmentet af billige teknologi mange har til at indgå kompromiser. Nogle forringe kvaliteten af produktet, mens andre giver deres produkt funktionalitet, der tilbydes, men det er ikke leveret. Under alle omstændigheder, valgfri - betyder det mere bedre end værre. Efter alt, i hvert fald, er det altid bedre at have en mulighed for fremtiden, snarere end deres fuldstændige fravær. Den endelige forbruger ikke mister noget.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.