Selv-dyrkningPsykologi

Nyttige tips til teenagepiger

I dag vil vi lære de bedste tips til teenage piger i alle aldre. Denne periode er for en kvinde i sig selv er meget vigtigt, fra synspunkt psykologi, fysiske udvikling. I ungdommen, kroppen transformeres og forberedt til voksenalderen. Denne gang, er mange forældre oplever svært - at komme sammen med næsten dannede personlighed kan være svært. Og pigerne selv over for nye arrangementer for dem og de ændringer. Hvordan man opfører sig i denne periode? Hvad råd kan gives til unge (11 år eller ældre)? Det vil hjælpe dem med at udvikle den rigtige?

Bemærk: hormoner!

Ungdomsårene selv er kendetegnet ved den såkaldte spil af hormoner. Det gælder både drenge og piger. Kun fyrene udtrykt sådanne ændringer generelt kun i adfærd: de bliver mere selvhjulpne. Men pigerne har vanskeligere. Deres hormoner har en enorm indflydelse på sundheden i almindelighed. Den første ting du bør være opmærksom - det er puberteten. Periode begynder omkring 11-12 år. For nogle det kommer tidligt.

I modsætning til de unge damer, fyrene går igennem denne fase lidt senere, så vi kan sige det lidt nemmere at udholde det. Tips til teenagepiger kan gives anderledes. Men hvis alle, der taler om puberteten og hormoner, bør du ikke være bange for dem. Og skammer sig over forandringer i kroppen. Vær forberedt på det faktum, at du har, for eksempel, vil begynde at vokse bryster synes bumser og akne. De er en naturlig reaktion af kroppen. Det er ok - ikke noget at skamme sig over. Mentalt tune ind på, hvad dit helbred er nu næsten fuldt dannet til voksenlivet.

kritiske dage

Hvad mere er nødvendigt at være opmærksom? For eksempel det faktum, at puberteten hos piger ikke går ubemærket hen. Som allerede nævnt, begynder forandringer i kroppen, med synlig: brystet stiger, hofter runde, huden lidt forkælet. Dette er normalt. Også værd at bemærke er, at piger i løbet af ungdomsårene begynder de kritiske dage. De er ofte mere bange for uerfarne unge piger. allerede i 10-11 år i gennemsnit, kan du støde på den såkaldte månedligt.

Tips til teenagepiger tvungent indeholde klausuler om moralsk uddannelse og efterfølgende adfærd. Må ikke blive afskrækket af de første kritiske dage - det er det første tegn på, at du er blevet voksen. De vil angribe dig på månedsbasis er nu med et vist interval på 28-30 dage. Få kalendere, hvilket vil bidrage til at beregne det nøjagtige tidspunkt for denne begivenhed. Det er meget vigtigt for de unge og voksne kvinder. Hvis du kommer til receptionen til gynækolog, noget om de kritiske dage, du vil spørge meget aktiv.

Ingen grund til at være bange for, månedligt, hvis du er for tung eller smertefuld. Det sker, men over tid, kroppen tilpasser og processen med at vende tilbage til normal. Hvis du ikke behøver at udholde de kræfter, er det bedst at konsultere en læge. Han vil hjælpe dig med at vælge en god og sikker smertestillende.

Personlig pleje

Tips til unge piger egenomsorg kan gives på ubestemt tid. Selvfølgelig afhænger meget af dig og dine mål. Nogen i denne alder giver det udseende af stor betydning, og nogle kan ikke se pointen i at have til at dræbe tid foran spejlet. Selvfølgelig, som en teenager skal passe sig selv. Efter alt, har du en ung dame, som er næsten klar til voksenalderen. Det er tilrådeligt at bestanden op på særlige masker og cremer til teenage huden vaskes med krat og skræl er færdig mindst en gang om ugen.

Særligt vigtigt det er for dem, der har visse hudproblemer på grund af hormoner. Bare ikke behøver at overdrive det. Især med dekorativ kosmetik. Tips til teenagepiger peger ofte på, at du har brug for at blive malet og alle viser styrken - du er voksen. Men det er ikke helt korrekt. Ja, er kosmetik ikke er blevet annulleret, men alt skal være med måde. Det er ønskeligt at bevare sin naturlige skønhed, som understreger en let make-up: uden et ton af forskellige pulvere, skygger, foundation og andre kvinders glæder.

relationer

Den næste fase, som ikke må gå glip af - det er en manifestation af interesse i det modsatte køn. I løbet af ungdomsårene, folk begynder at dukke første kærlighed, frygtsom kys, ærbødig holdning. Dette er normalt. For at trække sig ind i sig selv, især piger, behøver ikke. Det er ikke helt normalt.

Tværtimod gode råd til teenagepiger nødvendigvis, at der er behov for at kommunikere med det modsatte køn. Men uden den maniske opgave - at finde en kæreste. Bare få nye venner blandt unge, kommunikere med dem, have det sjovt, og tilbringe mere tid sammen.

Forhold behøver ikke at være bange. Hvis nogen er rart for dig, skal du ikke være bange for at tage det første skridt. Måske det virkelig er din skæbne! Men vær forberedt på at blive afvist. Forholdet - ikke en nem ting. Der er både succeser og fiaskoer. Men for at opgive et normalt liv og fordybe i dem er ikke nødvendig. At opføre hjælpe psykologisk rådgivning: teenage pige fagfolk ofte anbefale - at køre drengene ikke har brug for. Selv hvis alle de piger i ærefrygt for nogen. Dette er ikke helt korrekt. Bedre ikke være bange for at tage det første skridt i forhold til, hvem du virkelig interessant og underholdende.

din mening

Ungdomsårene er et meget vanskeligt for ethvert menneske. Og ikke alle er i stand til at gå igennem det uden negative konsekvenser. Det er i kroppen på det tidspunkt er hormonal og fysiske omstrukturering: barnet bliver en virkelig person med deres udtalelser. For forældre, denne adfærd ofte har uacceptable, og derfor er der store problemer.

Tips til teenagepiger 14 år (eller ældre) peger ofte på, at du skal være forberedt ordentligt. Nu skal du nødt til at lære at forsvare deres meninger foran deres forældre. Hvis du gør noget ikke enig - ikke være tavs. Skandaler, skænderier og fornærmelser - alt dette er næsten uundgåelig. Det er bedre at opføre sig end bøje under forældremyndighed. Hvis du ikke lærer at forsvare deres synspunkt nu, så alle vil nyde det. Men det skal gøres ordentligt, uden aggression.

Ja, åben konflikt er bedre ikke uenig. Til at begynde, så prøv at fredeligt forklare og begrunde, hvorfor og hvad du er uenig, hvad du ønsker at handle. Hvis du har forståelse forældre, de vil acceptere dig. Nej? Så bare et oprør. Oprørskhed, selvfølgelig, er ikke den bedste løsning, men nogle gange kan ikke undvære det. Det vigtigste er ikke at gå for langt. Lær at "nej" til at sige, hvis dine interesser krænkes. Ligegyldigt hvem: forældre eller venner. Ellers du bare sidde på halsen i fremtiden. Bare gør det uden hysteri, vrede, uhøflighed, presset og afpresning.

uddannelse

Glem ikke om skole. Under indflydelse af hormoner er ikke nogle gange ønsker at studere eller gøre forretninger. Ja, det må være svært, men ikke desto mindre behøver ikke at gå glip af klasser. Tage behørigt hensyn til de erfaringer, men ikke ophøje dem over deres principper og interesser. Gennem hele søgen efter harmoni.

Af den måde, hvis du allerede har 14 år, kan arrangeres parallelt med en del tid. Dette er en fantastisk måde at vise alle, at du ikke længere er et barn, og allerede dannet personlighed. Tjen deres egen lomme penge, at knytte sig til at arbejde - uden at det ikke kan overleve i de voksnes verden.

Af den måde, i 16 år, kan du bede om frigørelse. Hvis du kan gøre for at sikre overnatning samt mad og uddannelse, med hjælp af retten kan opfordre til tidlig debut af handicap. Dette kan næppe kaldes af bestyrelsen, som i en ung alder ikke alle er klar til at kaste sine skuldre denne byrde. Men hvis du har mulighed for, hvorfor ikke? Bare husk, forældrenes samtykke er nødvendig. Med dem er det bedre ikke at skændes, for uden støtte fra familien, selv en voksen er hårdt.

Rolig og problemer

Nyttige tips til teenagepiger, stopper ikke der. Det er værd at være opmærksom på, at det er i en ung alder bliver nødt til at lære at bevare roen. Denne anbefaling gælder også for drenge og piger. Du behøver ikke at gøre oprør og sparke op træk også: lære selvkontrol. Eller på egen hånd, eller med hjælp fra en psykolog.

Hvis du har nogen følelser og følelser, ikke holde dem i dig selv. Men du behøver ikke sætte dem på offentlig visning. Det er tilrådeligt at søge hjælp fra deres forældre, bedste ven eller en specialist. Husk: psykolog - ikke din fjende. Han er ofte i stand til at hjælpe teenagepige til at blive den mest rigtig pige, og derefter en kvinde med en anstændig syn på livet. Benyttelse af sådanne læger - ingen skændsel, men snarere en præstation for den moderne mand.

Hold din cool, ved den måde, hjalp mange teknikker. For det første kan du tage et varmt bad eller brusebad. For det andet, nogle meditere. For det tredje, negative følelser kan plaske i motionsrummet eller på puden / pære. Vigtigere er det, må du ikke holde i sig selv, der er akkumuleret inde. Tænk personlig måde at lindre stress!

livsstil

Tips til teenagepiger tvungent indeholde nogle retningslinjer for udførelse af livsstil. Sagen er, at børnene i denne periode begynder at ændre sig dramatisk. Samtidig er det forvandlet deres livsform. Prøv ikke at bukke under for fristelser, som er udtrykt i form af dårlige vaner. Teenagere ofte begynder at drikke og ryge at dukke ældre. Dette er forkert. Opretholde en sund livsstil, ikke ødelægge dit helbred.

Du må heller ikke efterligne deres jævnaldrende i denne henseende. Efter alt, kan det ofte være forbundet med en dårlig selskab, der vil lære dig dårlige principper. Rygning, alkohol, narkotika - dine fjender. I alle sanser. Må ikke falde for fristelsen til at se "cool", "voksen". I øjnene på samfundets du er, tværtimod, vil ligne en lille og dum barn.

Mål i livet

Tips til teenage piger (12 og ældre) - de er ikke de regler, der skal følges betingelsesløst. Dette er blot nogle instruktioner, der vil hjælpe danne din personlighed med minimal stress. Vær opmærksom på det sidste faktum - du nødt til at beslutte lige nu med mål i livet.

Tænk alt det, du ønsker at opnå. For eksempel, for at lære (på hvem præcis), arbejde (hvor og af hvem), blive gift, få børn ... Og arrangere de prioriteter, efter deres egne ønsker. For eksempel, skal du ikke forsøge at blive professor, hvis du har det problem - det er bare for familien, børnene og husholdningen. Det er bedre at hellige sig mere end madlavning, håndarbejde, studiet af psykologi. Vil du ønsker at opbygge en karriere? Så gøre alt dette. Placerede prioriteter vil hjælpe dig i fremtiden.

Vigtigere er det, skal du ikke være bange. Her er du sandsynligvis at støde på en manglende forståelse og manglende evne forældre til dit synspunkt. Som praksis viser, er den ældre generation forsøger at planlægge deres teenagere for livet (uanset fra hvilke motiver). Følg forælder scenarie - det er at dræbe sig selv som person. At forsvare sit synspunkt, prioritere og nyd de unge!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.