Selv-dyrkningPsykologi

Kompatible navne

Kompatibilitet af betegnelser eller, som er almindeligvis kaldes, er samspillet synastry nogen mennesker med hinanden på niveau med særlige vibrationer, der opstår i udtalen af navne. Denne form for kompatibilitet mellem mennesker. Måske mange mennesker har flere gange i livet stødt med deres navnebrødre. Det er med sådanne mennesker lettere at gå gennem livet, til at kommunikere og til at arbejde for at opbygge en familie og så videre.

Enhver navn, først og fremmest består af et sæt af bogstaver og lyde. Disse lyde er de mest stand til at skabe den såkaldte vibrationer. I dette tilfælde er folk taler om interaktion og kommunikation på energiniveau. Energi tiltrækker et bestemt navn eller en person, eller blot frastøder det. Tjek kompatibiliteten af navne er ikke meget vanskeligt. De vigtigste ting - det er de stavelser læser eller navn og kontrollere, om det stavelser, der er til stede i dit tilfælde. Forholdet kan være af forskellige niveauer. For eksempel er som ovenfor er sagt, identiske stavelser. Desuden kan nogle af bogstaverne i deres navne gentages og har de samme stressede stavelser. Små speciel synastry effekt er ofte manifesterer sig i en lille kombineret med de tidligere tegn.

navn kompatibilitet med andre navne for lang tid tiltrukket sig opmærksomhed fra mennesker. Nogle eksperter har studeret hele mit liv synastry i et forsøg på at forklare, hvorfor nogle mennesker har en stærk forbindelse, og andre, endda kære, det er ikke anderledes. Med denne form for videnskab afsløret mange lovmæssigheder. Lad os undersøge dem i detaljer.

De navne, der er gensidigt tiltrukket af hinanden, er lukning "Ia". It navne som Valery, Ksenia, Maria, Natalia, Julia, og så videre. Også her er det muligt at omfatte navnene på dem, der har ende "ins" og "ITA". For eksempel, Alina, Irina, Polina, Marina, Valentina, Inna, Sabine, Galina, Evita, Margarita. Som for mændenes navne, er det vigtigt at slutningen af "dem" eller "mudder". For eksempel, Emmanuel, Max, Michael, Daniel, Cyril, Maxim, og mere.

Slutningen af "yang" og "et (n) a', der er til stede i navnene på Tatiana, Suzanne, Svetlana, John og Juliana, og" yang '' en "i navnene på Stephen, Damian og Ivan er meget vigtige for ejerne. Det faktum, at mennesker med sådanne navne kan forventes at blive meget tæt på hinanden, og deres familier. Særlig energi forhold påvirker forholdet mellem hver af disse navne. Eksempler kan forårsage en enorm mængde tid. Faktisk foreneligheden af navne - ganske kompleks videnskab.

Alle kan lære foreneligheden af sit navn. På nuværende tidspunkt er ganske enkelt købe bøger, som beskriver princippet matchning. Ud over alt dette, i Internettets tidsalder, en person er tilgængelig en masse nyttige oplysninger. Bare gå til webstedet passende hedder "Kompatibilitet af navne", og sagen er stadig for lille. Det forbliver blot blot indtaste dit fulde navn i boksen, og systemet vil gøre alle de nødvendige skridt. Som et resultat, vil folk se en liste over navne, der er egnet til sit navn, i harmoni med ham. Mellem ejere af lignende navne opstår enten venskaber eller lignende og beslægtede. Det er muligt, at på grund af et sådant system, vil folk være i stand til at se disse navne, ejere af disse er sandsynlige fjender og syge-sympatisører i hans liv. Det er derfor, det er vigtigt at vide, i det mindste tilnærmelsesvis, med hvem og hvordan du oplever et særligt forhold på et højt niveau.

Kompatibilitet med navne drøftes i mange fora. Folk er ofte på udkig efter deres navnebrødre, især hvis deres navne er anses for sjældne. Disse omfatter navne som Glafira eller Evangeline, Fedotov Yemelyan. Mennesker med lignende navne i landet til dato en smule. Måske derfor forholdet mellem sådanne navnebrødre danner ofte stærk og langvarig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.