Selv-dyrkningPsykologi

Hvordan til at fokusere? Personlig udvikling og succes

Sikkert du har bemærket for sig selv, at arbejdere og andre forretninger, der udføres af sig selv en dag. Der er også meget uproduktive perioder, hvorunder selv de sædvanlige opgaver synes at være meget kompliceret og kedelig. Må ikke haste til at skyde skylden alt på magnetiske storme og mangel på inspiration. Faktisk kan kontrolleres deres opmærksomhed. Du ved ikke, hvordan man kan koncentrere sig på arbejde eller en vigtig sag? Vi er klar til at fortælle dig.

Juster miljøet korrekt

Før du går i gang, se dig omkring. Mange freelancere arbejder uden for kontoret, erklærer stolt, at arbejdspladsen har de ikke. Udsigten til arbejde i en behagelig stol eller på en bænk i parken ser ud til at mange lokkende. Men i virkeligheden er det meget svært at koncentrere sig i sådan en uformel atmosfære. Rådgivning til alle mennesker, der arbejder i hjemmet: Sørg for at organisere en arbejdsplads, hvis det ikke gøres så tidligere. Lad det være et lille skrivebord med en computer og alt, hvad du har brug for din virksomhed. Hold på dette tidspunkt kun de arbejdspapirer og dokumenter.

Kontorpersonale bør ikke være doven til at udføre regelmæssig rengøring. Hvis du ofte svært at koncentrere sig, bør du rydde dit skrivebord af souvenirs og et udvalg af personlige oplysninger. Hold kun hvad du har brug for i processen. Det er vigtigt, at arbejdspladsen var praktisk. Bord og stol bør justeres i højden til din højde. Hvis du arbejder ved computeren, placere skærmen på et optimalt afstand fra øjet, og eksperimentere med indstillingerne for lysstyrke. Hold rent på dit skrivebord. Hvis det er muligt, så prøv så lidt som muligt her at spise eller til at engagere sig i personlige anliggender. Disse bord og stol til at være forbundet med kun erhvervsmæssige aktiviteter.

Ignorer fristelsen til virtuelle rum

Hvordan til at fokusere på arbejdet ved computeren, når synet af så mange fristelser? Mange mennesker klager over, at de arbejder meget uproduktive grund af det faktum, at mange er omdirigeret til personlig e-mail, sociale netværk eller instant messaging-programmer. Prøv at udvikle viljestyrke og ikke at åbne nogen fremmed websteder og applikationer under arbejdet. Hvis dette sker af sig selv, kan du installere et af de programmer med en "forældrekontrol". Hvis du ikke har brug for internettet til arbejde, kan du blot slå den fra.

Ofte distraheret fra deres primære beskæftigelse provokerer tilfældig tanke. Sådan holder fra at finde oplysninger på internettet, hvis du bliver mindet om nogle indenlandske problemer eller beslutter at bestille biografbilletter? Søg efter svar på personlige spørgsmål om World Wide Web er værd efter timer. Denne regel gælder for online-ordrer, og billet. Hvis sagen haster, dedikere ham hans frokostpause.

Minimere eksterne stimuli

Du kan næsten ikke tænde hovedfokus i støjende omgivelser. Hvis du arbejder hjemme eller forberede sig til eksamen, slukke for fjernsynet, beder husholdninger til at være stille. Nogle mennesker tror, at arbejde pænt med blød musik. Det er et individuelt anliggende. Hvis du er ubehageligt at være i absolut stilhed, kan du slå melodien blødt uden et ord eller en samling af sange på et ukendt sprog. Det sværeste at koncentrere kontoransatte, tvunget til at dele værelse med andre medarbejdere. bede kollegerne om ikke at forstyrre dig, når du er i gang med ansvarlig virksomhed. Hvis rummet er støjende nok, kan du bære hovedtelefoner, som vil spille stille musik. Ekstravagant mulighed - ørepropper. Men hvorfor ikke prøve at bruge dem, hvis det kommer til din professionelle produktivitet? Opmuntre din familie og venner til ikke at ringe til dig i åbningstiden på uvigtige spørgsmål. Hvis du arbejder hjemme, er det hensigtsmæssigt at underrette alle medlemmer af familien om starten af dagen, og bede om ikke at genere dig.

Overhold arbejdskraft aktivitet tilstand

Intet menneske er i stand til at være produktiv 24 timer i døgnet. Alle af os er ikke robotter, og hver af os har brug for tid til at hvile. I løbet af arbejdsdagen nødt til at tage regelmæssige pauser. Optimal - afsætter de 45 minutter, derefter hvile i 10-15 minutter. I pauserne, at de mest nyttige ting komme op fra bordet og gå, gøre lys gymnastik, eller gå ud i den friske luft. Du kan bruge den tid på en snack eller nogle personlige forhold, såsom et opkald eller tjekke e-mail. Nogle kontoransatte indrømme, at i pauserne gøre selv-massage af nakke øvelser for øjnene og meditere. Vigtigst - ikke rive med og gå tilbage i tiden til arbejdet. Hvis du har brug for at fokusere og omdanne mange små tilfælde kan midlertidige arbejde-hvile intervaller ændres. Prøv at slappe af i 5 minutter efter hver arbejder 20-25 minutter.

Korrekt planlægning - nøglen til succes

En populær spørgsmål blandt folk, der er interesseret i at øge den personlige produktivitet: hvordan til at fokusere på jobbet, hvis jeg kun tænke over, hvordan man starter? En af hemmelighederne ved yderst effektive mennesker - god planlægning. Tilbring ikke mere end 5 minutter om dagen udarbejde en liste over sager, og forsøge at følge den. Ved hjælp af daglige planingi, vil du altid vide, hvad jeg ellers skal gøre, og bliver mindre distraheret. Hvis dit arbejde indebærer gennemførelse af en række forskellige sager og ordrer, kan du lave en daglig liste over morgen på jobbet. Stop spild af tid at tænke over mulige arbejdsgang, hvilket gør detaljerede planer til afsnit. Enig, selv den sværeste opgave ikke længere synes sådan, hvis du bryde det op i flere små og enkle i udførelsen.

Motivationen der virker

Enhver leder ved, hvor vigtigt at motivere dine medarbejdere. Så hvorfor ikke du bliver en personlig chef for dig selv? Udvikle dit eget system af belønninger og straffe. Alle sager er afsluttet som planlagt? Fremragende, købe en chokoladebar, læse en god bog eller gå tidligt i seng. Hvis vi fokuserer helt mislykkedes, udskyde nogle planlagt til sjælen køb eller berøve sig af underholdning for aftenen. Belønninger og sanktioner bør udformes individuelt. Lovede for udførelsen af arbejdet præmien bør du virkelig tiltrække og tilskynde til at opfylde alle betingelserne i kontrakten med dem. Glem ikke at tænke på fremtiden. En stor tilskyndelse til at arbejde hurtigt og præcist - huske, hvad karriere muligheder venter på dig. Der er en anden mulighed - bare ikke glemme, at du arbejder for pengene.

Tøv ikke med at rose dig selv og være stolte af vores egne succeser

"Sam roser - ingen ros" - dette ordsprog er meget meningsfuldt. Fejr din egen succes, kan du selv begynde at lede en personlig præstation dagbog. Hold en separat notesbog og skrive i det hver nat succeser levet dag. Fik en ting mere end planlagt, eller arbejde 10% hurtigere end normalt? Du er færdig! Du kan dele personlige succeser med en person fra pårørende. Find nogen, der vil lytte med interesse historien om dit arbejde og ros. En sådan støtte vil give yderligere motivation.

arbejde uden besvær

Spørgsmålet om, hvordan man kan fokusere på arbejdsprocessen, normalt ikke spurgt af folk, der elsker deres arbejde. Enige om at engagere sig i interessant arbejde er altid rart. Men i øjeblikket er, at selv de mest foretrukne job kedeligt. Hvis du kan lide computer eller interaktive spil tilbyde du drømmer op. Bryd den sædvanlige arbejdsdag i separate "quests." Glem ikke at nyde hver sejr og flytte til det næste niveau. En anden stor mulighed at øge produktiviteten - en konkurrence med nogen af hans kolleger. Du kan invitere nogen til at arbejde en tvist med nogle interessante præmier. Men hvis du kommunikerer med kolleger på business er bedre at holde konkurrence i hemmelighed.

Hjælp din hjerne tune ind på arbejdsprocessen

For at kvaliteten på arbejdet, skal du oprette alle de nødvendige betingelser. Arbejdsplads organisation vil ikke hjælpe dig, hvis du ikke tager vare på sig selv. For at kunne bruge den maksimale potentiale af din egen, skal du være i god fysisk form. Ikke engang regne med høj produktivitet, ildebefindende. Fritagelse fra arbejde ved sygdom, opfundet af en grund. Prøv at få nok søvn og holde styr på deres egen sundhed. Regelmæssigt ventilere sit kontor. Af tilfældene bør du ikke distrahere fysiologiske behov. Rettidig snack i pauserne drikker te eller kaffe. Hold altid en rent drikkevand. Når du har brug for at koncentrere sig på arbejde, kan du prøve at bruge aromaterapi. Det menes, at det er bedst at koncentrere hjælper tea tree. Blot tilføje et par dråber aroma lampe i og nyde diskret smag.

Spørg ikke det umulige fra dig selv

Nogen tips til, hvordan du kan fokusere på arbejde eller skole, hurtigt vil ikke hjælpe dig, hvis du ikke har sovet i flere dage eller blot oplevet den stærkeste stress. Prøv ikke at overanstrengelse og kvalitet hvile. Hvis der var noget ekstraordinært og ekstraordinært, giver det mening overhovedet at nægte at fortsætte med at tage fri for arbejde og hjem. Selvfølgelig taler vi om nogle alvorlige og uventede ulykker. Men når fokus ikke opnås hurtigt på grund af nogle trivielle problemer bør påtage sig undervisning af sin egen karakter. Du må ikke tage til hjerte de små ting i livet, og ikke forsøge at handle heroisk, når det ikke er nødvendigt. Jeg nyder mit job og forsøge at gøre det præcist. I denne og de vigtigste produktivitet hemmeligheden ligger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.