Selv-dyrkningPsykologi

Hvordan man kan forbedre hukommelsen

Hvor ofte kan jeg høre, at med alderen er der problemer med hukommelse: Jeg husker meget godt alt, hvad der var engang, men det havde til morgenmad, allerede svært at huske. Vi må straks gøre noget for at forbedre hukommelsen. Du kender dine tanker? Nu besvare dig selv spørgsmålet: "Hvad er den periode af dit liv kan du huske bedst" Selvfølgelig, årene med ungdomsårene og ungdom, fordi de var de mest aktive. Du levede ophidset, jer alle var undrende, du har drømt om de bedste og svælgede i deres succes. Du var sjov, munter, aldrig tvivlet på, at det bedste ligger forude. Du vidste ikke, om depression, stress, selv de ord, du ikke vidste sådan. Og i dag, søger du teknikker, der muliggør at forbedre hukommelsen, læse kloge bøger om emnet. Du læser dem til hullerne. Bedre til at huske, hvor længe du grinede hjerteligt, ikke sang højlydt, ikke dansede for alle at se. Men vores sind er alle et must. Husket de levende følelser, og hvis dit liv er i den grå hverdag, og du har glemt, hvordan at give dig selv ferien, hvad der kunne være følelserne. Hukommelse er svækket, fordi den ikke har noget at lave.

Vores hukommelse er så sart og alligevel så kraftfuldt værktøj, der nok lille indsats fra din side for at gøre den i stand til at behandle et stort flow af information, vil du ikke længere skabe problemer for detaljer. Du ønsker at forbedre din hukommelse? Så se kritisk på dit liv. Take off, rive væk fra tv'et, som udover ikke bringe skade til dit liv er ikke noget at tage en tur med familien til naturen, i skoven, parken, zoo, til sidst. Kig rundt øjnene på 20-årig ung mand, forelsket i dette liv, lytte til lydene omkring dig, se på farveorgie, fordi intet har ændret sig i verden: de samme lyde, samme farver, samme lugt. Prøv at huske det hele, og om natten, liggende i sin seng, lukke øjnene og huske. Hver lille ting. Den daglige udførelse af disse øvelser - en stor metode til at forbedre hukommelsen. Men hvis med afgang af naturen ikke virker, tage et kig på vej hjem fra arbejde til forbipasserende, så prøv at huske deres ansigter, farven på tøj, nogle særheder. Om aftenen, spille i hukommelsen af disse billeder. Faktisk, arbejdet i vores hukommelse er at få oplysninger, at konsolidere og læse fra hukommelsen på det rigtige tidspunkt. At motion er beskrevet ovenfor udføres din hukommelse på alle tre faser.

Tænker folk ved præcis, hvordan man kan forbedre hukommelsen af mennesket. Nogen spiller skak og forsøger at huske en masse kombinationer. Nogen studere fremmedsprog, og det er ikke nødvendigt at bringe denne viden til perfektion. Nogen går i den friske luft i al slags vejr og på alle tider af året, at indse, at for normal hjerne har brug for ilt, personen har fokus på alle detaljer.

Udover godt humør og enkle øvelser til at forbedre hukommelsen, vi stadig nødt til at spise rigtigt. Eliminer fra din kost yoghurt, hårde oste, øl og andre gærede fødevarer. De er langt mere skade end gavn. Nærende mad giver alt det nødvendige for hjernens funktion. Gør et stop i din daglige kost i forbruget af frisk frugt og grøntsager, især gulerødder og rødbeder er gode, druer og abrikoser, solsikkefrø og nødder. Det ville være rart at bruge friske urter, helst spinat. Og da han står i sæsonen er det ikke dyrt, er det muligt at forberede den til vinteren i fryseren. Foretrækker vegetabilske fedtstoffer. Olivenolie er den bedste solsikke.

Selvfølgelig er der er lægemidler, der forbedrer hukommelsen. Men her må vi være meget forsigtige, da ethvert stof - det er stadig ikke et naturprodukt, og kemi, som kan skabe en masse side spørgsmål.

Spis rigtigt, ikke give efter for modløshed, stress og depression ødelægge hukommelse, se på verden bredt, og ikke kun forbedre din hukommelse, men også hele livet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.