ModeTøj

Valg og korrekt bære smukke sko med høje hæle

Nødvendig attribut i garderoben af enhver kvinde - en smuk højhælede sko. Ikke alene skal de har altid været et tegn på stil, men gav også en glat gangart og nåde, aflange ben, på linje kropsholdning.
I denne sæson, følgende tendenser er relevante:

- remme og snørebånd;
- platformen forbliver i den tendens, men stikket i denne rolle til fortiden;
- sko beige og hudtoner, dette par sko er visuelt fusionerer med foden og udvide den;
- prints og farverige mønstre;
- forskellige stoflige detaljer.

Sådan køber sko med høje hæle og ikke har tabt til mode? Husk, at uanset modetrends, skal sko være egnet til den samlede ensemble af påklædning, samt til dine fødder, at være komfortabel, for at skjule små fejl og understrege værdighed. Selv en meget smuk højhælede sko, men forkert valgt, kan udslette hele dit billede. Tag det en mental note og huske, hver gang du går til skoforretning.

Overvej de grundlæggende regler for udvælgelsen sko. Sko med en massiv platform kan skabe en illusion af en større helhed, da det i væsentlig grad forkorter din højde. Høj og slank stænger, tværtimod øge din højde (afhængigt af længden af hælen). En lang pegede næse i skoene gør stopper allerede, men visuelt størrelsen af dine fødder vil stige betydeligt. Derfor ejere af store størrelse fødder er bedre at give fortrinsret til en rund næse i sko. lukkede pumper er egnede til damer med fuld hæle. Smukke højhælede sko ofte brugt kvinder lav vækst. Og nogle gange de vælger en meget høje hæle til at være højere. Dette er ikke helt rigtigt. De lavere piger vækst, jo mindre bør være hælen, ellers ville det tal ser ude af proportioner.

Kjole og nederdel, vil især lange stilarter ser kedeligt og kedeligt uden en hæl. Den bedste mulighed for de lange nederdele er smukke højhælede sko. Hvis du har tynde ankler, betyder det lukkede model ikke passer til dig, men åbningen af skoene, på den anden side, vil se på dine fødder er meget attraktiv. Hvis du har store fødder, stop dit valg på sko uden såler servering. Modeller med platform og høj hæl er ikke nødvendigt at bære en kortere længde overtøj piger med fuld ben. For ting lavet af lette stoffer er ideelle sko matte farver, uden nogen vægtning dele. Men tætte væv kræver at supplere de massive sko.

At vælge et par af butikken, et godt forsøg på hende. Tag en tur, skal du sørge for at sætte på begge sko. Prøv deres bedste for at Sledkov. De er meget tynd, så gør det nemmere at behandle. Derudover vil du vide, hvordan at sidde sko næsten nøgne fod. De smukkeste sko - dem, der har en høj grad af komfort, understrege skønheden i dine ben og i harmoni med din vej.

Husk, at den hyppige bære højhælede sko er kontraindiceret. Men en kvinde kan ikke undvære de konstante pigge tre til fire centimeter til hverdagsbrug. Disse sko vil beskytte dine fødder fra sygdommen. Husk, at høj platform, og helt flad sål er lige skadeligt for dine fødder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.