TravelingRejsetips

Beach "venstre bank", Moskva: beskrivelse, features og anmeldelser

På varme sommerdage er det afgørende at en eller anden måde at køle til alle. En god måde at gøre dette på er badning. Selvfølgelig er det bedst at gå på ferie et eller andet sted i havet og nyde det rene og blide vand. Du kan forlade byen, for eksempel til sin dacha eller i landsbyen, og heldigvis plaske rundt derude i den lokale dam.

Men hvad gør folk i byen Moskva, der ikke kan flygte fra sommeren kapital og forstå alle de lækkerier i vandaktiviteter? Heldigvis, de er også heldig, fordi i hovedstaden er der flere steder, hvor juridisk lov til at svømme om sommeren. En af dem er en strand "Left Bank" (Moskva), som ligger nær metrostationen "River Station".

Badning i Moskva i sommer: Er det muligt?

Jeg er sikker på mange beboere af en så stor metropol som Moskva, ofte spekulerer på, om overhovedet kan du svømme i lokale farvande. Stadig, vi lever i en storby med masser af biler og ganske forurenet miljø.

Men ikke alt det dårlige i den russiske hovedstad, og at finde i det et sted, hvor det er sikkert for dit helbred til at svømme i sommermånederne, kan du. Hvert år den føderale service kontrollerer alle vandområder i Moskva. Denne forskning og en række andre aspekter, og det er de kriterier, som listen over strande, hvor du kan ikke kun solbade, men også at svømme.

Før starten af badesæsonen i Moskva, som normalt starter den 1. juni, er listen over tilladte strande offentliggjort i forskellige medier, så for dem kan være helt fri for at lære hver indbygger metropol.

Hvad er kravene til steder til svømning

Hvad skal være på stranden, der skal anerkendes som egnet til svømning? Først en høj kvalitet vand på det sted, hvor det er placeret. Dammen skal være egnet til svømning og overholde eventuelle mikrobiologiske og sanitære-kemiske normer. Det er ved laboratorieprøver, der er Rospotrebnadzor. Også tjekket sandet, på stranden, spille områder, dedikeret specielt til børn, og sportsbaner.

Til strand opfylder alle krav, med hele hendes sidste år sandet skal udføres. Dammen skal renses af uvedkommende snavs, og bar ham skadedyrsbekæmpelse. Hele strandområde skal fjernes, rengøres toiletter.

Vær sikker på at undersøgelse foretaget af dykkere, der arbejder i Moskva eftersøgnings- og redningstjenesten. De foretager en indledende undersøgelse af vand, så rent vandreservoirer, og endelig re-eksamen, når badesæsonen er allerede åben.

I steder for badning bør ikke være nogen boblebade, hurtige strømninger og udgange på grundvand til overfladen. På banken skal præsentere skilte med ordene "Badning sted", og i vandet grænsen egnet til badesteder angiver de orange bøjer. De skal placeres i en afstand på op til 25 meter væk fra de steder, hvor dybden er 1,3 meter eller mere, og intervallerne mellem dem, bør være 25-30 meter.

For hver 50 meter af stranden sæt rack med redningskranse og ledninger. Fra kanten af vandet, skal de fjernes ikke mere end 5 meter. Selvfølgelig skal undsætning standen være til stede og sundhedsmæssige indlæg.

Tilladte badesteder i hovedstaden

I begyndelsen af badesæsonen 2016 EMERCOM i Rusland for byen Moskva erklæret egnet til svømning kun 12 vandområder, men de strande, hvor du kan slappe af uden badning, blev udnævnt så mange som 47 stykker. Det blev bemærket, at i 2015 pladser til svømning var den samme, så du kan stole på, at i 2017 vil der ikke være mindre, og måske endda mere.

På listen over feriemål, hvor det er muligt at køle på en lokal reservoir, omfatter:

  • strand "Left Bank" (Moskva);
  • tre strand i Serebryany Bor;
  • beach resort "Beach Club";
  • en stor have dam;
  • tre steder i Zelenograd: Skole Sø, en stor bymæssig dam og sø sort ;
  • White Lake;
  • Mesherskoye;
  • Troparevo.

Stranden på den nordlige del af Moskva

Organiserede rækken af fritidsfaciliteter, om sommeren kan roligt svømme, beliggende i forskellige dele af Moskva, og selv i Zelenograd. I den nordligste del af byen til stranden, "Left Bank", som anmeldelser sige, at dette sted er perfekt til familie og ungdom hvile i en varm dag, og på alle tider af året.

Generelt denne strand optrådte her tilbage i 50'erne i sidste århundrede, så de oprindelige indbyggere i området i mange år kommer her for at bade. Når sæsonen for svømning ikke er åben, folk kommer her for at lave mad kebab, at sidde med venner og bare nyde naturen i nærheden af vandet og tage en tur i en behagelig placering.

Beach "Left Bank" i Moskva (Rusland) er ganske godt organiseret. For dem, der kommer her i bil, parkering er gratis, beregnet dog et mindre antal pladser. Der er også udstyret med specielle parkeringspladser til cykler. Så det ville være på nogle egen transport eller har gæster, de kan altid forlade det der. Men på en varm dag at finde er meget vanskeligt en gratis parkeringsplads til bilen for dem, der har besluttet at besøge stranden "venstre Bank" (Moskva). Hvordan kommer her, de kender ikke kun beboerne i den nærliggende flod Iona, således at de, der ønsker at besøge dette sted i sommeren en masse.

Beach ligger i en lille bugt. På grund af det faktum, at det ikke passerer de forskellige fartøjer, der ofte kører på den kanal af Moskva, vandet er helt rent, og selv varmer næsten til bunden. Men omkring midten af bugten er kolde nøgler, i, at bedre ikke at falde, eller du kan medbringe dine ben.

Fordi stranden blev dannet takket være en karriere, der blev anvendt til konstruktion af kanalen, sand det en lokal og ganske store. Nogle gange kan det få stenene, så gå barfodet bør være meget forsigtige. For sandet bund, vand indgang til pæn og flad. Stranden er også en særlig plads beregnet til badning børn.

gennemførelse strand

Siden 2015 stranden "Left Bank" (Moskva) viste sig at være drevet af Gauk Moskva "museum og park kompleks" nordlige Tushino", der begyndte genopbygningen og landskabspleje i stor målestok.

Hvad er på stranden for turister

I dag, er gæster på dette sted ventetid bænke til hvile, dejlig havepavillon, forskellige broer og stiger, pæn spor. For borgerne er interesseret i sport skabte en hel sport område, hvor der er forskellige simulatorer og særlige indhegnet legeplads, hvor man kan spille volleyball. For børn er der en legeplads med forskellige rutsjebaner, gynger og sandkasse.

På en strand livredder og lægelige ydelser, har særlige omklædningsrum, bad og toilet. De gæster, som under sit ophold her sulten, kan have en snack i caféen er tilgængelige her.

Sådan finder stranden "Left Bank"

Efter at lære om dette vidunderlige sted, vil mange af byens indbyggere, der, uanset af hvilken grund, ikke vidste af dens eksistens, vil besøge den "Left Bank" strand (Moskva). Sådan kommer det? Dette spørgsmål er bundet til at besætte deres sind, så vi er nødt til hurtigt at reagere på det.

En strand i byen på den venstre bred af Moskvakanalen, ikke langt fra det sted, hvor ringvejen skærer med Leningrad motorvejen. Den nemmeste måde at komme her fra metrostationen "River Station". For at gøre dette, skal du tage en bus nummer 138, 958 eller 270, eller på en minibus 701 mio eller 138 mio. Afslut bør være ved busstoppestedet "Boarding", hvorfra man kan gå omkring 600 meter.

Fra metrostationen "Glider" go længere. Du er nødt til at tage bus nummer 173 eller bus 176, som vil bringe borgerne til at stoppe "rejse Coastal, 7". Fra det bliver nødt til at gå omkring en kilometer. togstation "Hovrino" er også tæt på. Herfra kan du også komme til stranden, hvis du sidder på en bus, går i retning af reservoiret.

Impressions tilbyder strand

Alt for mange beboere i hovedstaden sendes til hvile på stranden, "Left Bank" (Moskva). Anmeldelser om dette sted mere end positiv. Folk som alle adlet her. Fri adgang til toiletter og cafe er meget tilfredse med turister. Men nogle ikke nok parasoller og liggestole, som er fraværende her.

Det er skuffende mange af det faktum, at de varmeste dage er der en masse mennesker. Men det er forståeligt, fordi alle ønsker at svømme. Forvirret af det faktum, at tæt ved højspændingsledninger. Mest sandsynligt, dette sted er ikke meget behageligt for dem, der ønsker at slappe af i fred. Efter alt, den cafe er ganske højt musikken afspilles, så en mærkelig lyd på stranden, du ikke vil glemme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.