HjemlighedMøbler

Glorious procession af luksus møbler fra MARONESE

Ønskeligt køb for mange bliver møbler fra Italien. Det har et flot design og høj kvalitet. naturmateriale og den nye teknologiske udvikling, samt anvende den vidunderlige tradition for berømte italienske mestre, der anvendes til møbler.

Klassisk og moderne italienske møbler.

Storslået kreationer af de italienske mestre i hele verden beundrer. Klassiske møbler produceret mange fabrikker i Italien, der bærer navne på kendte mennesker og verdensstjerner. Tradition og modernitet blend til én, hvor design og kultur er oversat til virkelighed. Gør plads luksuriøse italienske møbler skaber et nyt niveau af livet. Feedback fra kunderne tyder på, at den høje kvalitet og æstetisk skønhed af møblerne skaber en hyggelig og behagelig, tillade personen at få stor glæde af den skønhed og bekvemmelighed. Indkøb møbler fra italienske mestre, en mand finder, hvad han ledte efter.

Luksus møbler fra Maronese.

Italien er den største leverandør af elegante moderne møbler i klassisk ydeevne. Møbler fremstillet i mange fabrikker i landet, forskellige stilarter og retninger. Særlige popularitet fik MARONESE møbler Italien, der, i udtalelsen fra købere, indtager den højeste sted og værdsat af elskere af luksus og rigdom.

Glorious march og erobring af den enorme popularitet begyndte med en lille familievirksomhed, der åbnede i 1966. Lederen af familien Polezella senere modtog fabrikken Maronese navn og blive en handel brand. I dag fremstillede produkter samt tidligere svar, kvalitet og bekvemmelighed. Det er praktisk og originalt, skaber og opretholder huset varme og komfort. Kæmpe udvalg af farver og materialer gør møbler varieret, tillader hver enkelt kunde til at vælge deres egen stil, hun kan dekorere ethvert rum. Møbler er til rådighed for stuer, kontorer, køkkener, badeværelser, som regel dekoreret med udskæring og maleri.

De oprindelige møbler, borde, stole, sofaborde, kommoder og sengeborde, skabe og vedligeholde en overflod af luft og lys og plads. Hvis kunden ønsker, er møblerne lavet på bestilling, hvilket kan vise design identitet. Anvendes til fremstilling af naturtræ, som er særligt værdsat af mester møbler beslutningstagere er en race af mahogni, bøg, ahorn, kirsebær og så videre. Overfladen er behandlet med lak, som giver udseende af møbler forhæng. Alle møblerne fra fabrikken Maronese velkendt for kendere af ægte kunst og skønhed, samt i lang tid, er elsket af kunder i dag.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.