HjemlighedMøbler

Hvad er de mekanismer til skydedøre?

I dag er det umuligt at forestille sig det moderne liv uden skydedøre. Vi er vant til at se dem ved indgangen til supermarkeder, på kontorer og en beboelseslejligheder. Glidende mekanismer til døre med mere og mere populære på verdensmarkedet er hvert år. Denne efterspørgsel er på grund af deres komfort brug, funktionalitet og originalitet design beslutninger i udformningen stil i rummet. I dag har vi dedikerer disse mekanismer separat artikel og finde ud af, hvad er de mekanismer til skydedøre, og hvad er deres fordele.

foldeindretningen

For at starte opmærksom folde mekanisme til at lukke døren. Deres design er ofte minder om enhver skærm. Foldemekanisme til skydedøre af kabinettet er en polyhedral struktur samlet af separate dele, som bevæges ved særlig slæde. Sidstnævnte mekanisme er fastgjort i forhold til døråbningen i det vandrette område. Deres ejendommelighed er, at de altid kun bedre egnet til kompakte rum. De opstår enten på kontorer eller i private hjem. Og hvis du ikke har en pålidelig væg stof stand til at modstå den klap døren i åben position, vil folde mekanismer være mest effektive og praktiske i dette tilfælde. Prisen for dem, ved den måde, de fleste til rådighed i sit segment på det globale marked.

Sliding mekanismer for dørene til "dør-coupe"

Dette er den mest populære variant af glidende enheder, som anvendes i fremstillingen af møbeldesigns. I de fleste tilfælde sådan et princip om at lukke dørene har bare skabe. Udformningen af denne mekanisme indbefatter en flerhed af valser, der bevæger ved særlige skinner, hvorved der udføres lukke og åbne dørene i den horisontale retning. Nogle gange er det kræver installation af særlige nicher for at skjule sidelinjen skærf.

automatiske anordninger

Hovedsagelig anvendes disse mekanismer Glasskydedøre med plastramme. Sådanne enheder kan findes i store kontorer, supermarkeder og andre faciliteter. I sjældne tilfælde, de automatiske skydedør mekanismer findes i hytten landsteder. Det skal bemærkes, at hver af disse dørsystemer indebærer brug af særlige lukkere. Undertiden kan disse mekanismer skiftes til den tilstand af den klassiske åbning af typen konventionel svingdør. En anden funktion af disse mekanismer er, at deres præstationer kan tilpasses til et bestemt tidspunkt. For eksempel kan dagen døren let åbnes, og om natten for at blokere indgangen til en række af uautoriserede personer. En meget nyttig funktion, fordi med det du ikke kan bore hullet til låsen og ikke være bange, fordi hun pludselig åbner. Og i det tilfælde, at døren kan udstyres med alarm, da de fleste moderne supermarkeder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.