HjemlighedVærktøj og udstyr

Skrue splittere: en ny træ splitter

Fra tidernes morgen blev en økse anset for at være det traditionelle værktøj til opdeling af brænde. Dette er så universelt værktøj, at han selv skrev eventyr om ham (husk "Kashu fra en økse"?) Og gåder. Så på trods af hele legenderen er det ganske vanskeligt at bruge det til en moderne mand, som ikke er vant til fysisk arbejde. I de første dage vises halshud i hænderne, smerter forekommer i lænderegionen og andre ubehagelige "overraskelser". Men der må være en vej ud af denne situation? Og han er! I stedet for den sædvanlige økse kan du købe en speciel skruenøgle. Dets specielle design og en lille elektrisk motor gør det muligt at hugge en stor mængde brænde på kortest mulig tid. Og ved hjælp af denne enhed, anvender du praktisk talt ikke kraft til at skære stubber. På denne måde kan alle bruge det på gården, selv en pensionist. Hvad er denne vidunderlige enhed, og hvordan virker det? Lad os finde ud af det før.

design

Eksternt ser skruesplitter-splitter meget specifikke ud. Form og design det adskiller sig fra traditionelle træbearbejdningsmekanismer. En kegle med en stor tråd er placeret i midten af en sådan enhed. På bagsiden arbejder en elektrisk motor, som giver skruens rotationsbevægelser . Generelt er enheden ret primitiv. Det er dog også nemt at bruge. Alt du behøver for at splitte stubben i flere dele er at bringe det til skruens spids og vent nogle få sekunder, indtil det når det maksimalt tilladte fiberbrudspunkt (hvert træ har sin egen værdi). Efter dette vil træet deles op i flere dele. Alt du skal gøre er at samle polerne, som blev opnået fra en stor stub, og bring følgende til skruen.

Det skal bemærkes, at skruespuden har et meget smalt blad. Dens bredde er 3-4 gange mindre end højden af hele bladet. Takket være dette design går metallet glat ind i træet, og skruen bryder hurtigt sine fibre sammen, hvilket gør det muligt at opnå kompakte logs på udgangen.

ansøgning

Det vigtigste anvendelsesområde for denne enhed er logning og logning websteder. De spiralformede splittere anvendes også i industriforretninger til fremstilling af brænde, som derefter brændes i grillen eller opvarmes.

Tekniske specifikationer

Diameteren af skruen, der anvendes til at skære træfibre, er ca. 80 millimeter, mens selve apparatets længde er ca. 250 millimeter. Elektriske motorer til husholdningsbehov er tofasede, der arbejder fra 220V, 3-4 kW. Takket være disse tekniske egenskaber kan denne enhed let splitte stubber i størrelsen 50 x 50 centimeter.

Skruehopper: pris

Det bør bemærkes god pris tilgængelighed af denne enhed, fordi i sammenligning med træskæringsmaskiner en sådan enhed vil koste flere dusin gange billigere - fra 3 til 6 tusinde rubler. Samtidig når udgifterne til industrielle modifikationer, der er beregnet til masseproduktion af træstammer, ikke op til 13 tusinde rubler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.