Sport og FitnessUdstyr

Kalashnikov maskinpistol - en enkelt for de væbnede styrker

Ensartet efter våben Kalashnikov maskingevær - det er ikke bare kraftfuld, men også meget adræt, praktisk våben. Let at bruge på grund af ligheden mellem uddannelse af et antal knudepunkter med en maskine af samme Kalashnikov. Dette er en af grundene til han står i tjeneste, ikke kun i de russiske væbnede styrker, men også i andre lande i verden. Desuden fordele omfatter stadig og relativt lille størrelse og vægt og høj nøjagtighed. Den båndstation til venstre bord og en aftagelig tønde kan tillade dig at fyre uden afbrydelse.

Historien om skabelse og idriftsættelse

Efter Anden Verdenskrig, de sovjetiske ingeniører stod over for problemet med at skabe en universel og moderne våben på båndet fodring. Det skulle være en stærk maskingevær, hvilket ville have fordelene ved en manuel. Sidstnævnte omfatter manøvredygtighed og brugervenlighed. Det blev besluttet at oprette et generelt formål maskingevær, hvilket ville blive grundlaget for armene. Op til dette punkt i 1943, og indtil 1961 var at bruge SG-43 og RAP, som kræver modernisering og forandring. Så en ny single Kalashnikov maskingevær, og konkurrencen var det en anden lignende mønster er udviklet af Sokolov og Nikitin blev vedtaget. Det nye system, der anvendes i dette våben, fundamentalt forskellig fra den tidligere analog enhed. De vigtigste forskelle pc'er er blevet mere enkel produktion og pålidelig service, er det meget vigtigt, at selv i regnvejr pistol var militant.

Apparater og udstyr

Kalashnikov automatiske maskingevær har, som er baseret på princippet om fuldstændig fjernelse af krudtgasserne efter skuddet gennem sideåbningerne i væggen af cylinderen. Lige under er det sidste gaskammeret snarere end siden. Det har tre vigtigste stedfaste controller. Stammen er kendetegnet ved sin fastgørelse til modtageren, den er hurtig, hvilket letter montering / demontering af maskingeværet, samt dets erstatning. Det foldbare håndtag letter separation. Forbedret varmeafledning leveres af yderligere langsgående ribber. Flammetilbageslagssikring på fabrikken oprindelige udførelsesform blev tilspidset, men senere erstattet af den mere effektive cylindrisk. Kalashnikov maskinpistol er næsten den samme ventilkammer denne maskine. Låsning sker ved at dreje. Et vigtigt element er den automatiske PC slide, som er forbundet med stangen af gassen stemplet. I kanalen anbragt back-handling fjeder. Håndtere selv under intensiv fyring forbliver stationær som løst knyttet til bolten bærer. Udløsermekanismen er udelukkende indrettet til kontinuerlig brand. Direkte til modtageren følgeskab af skæfte og pistolgreb, den første har alt hvad du behøver til rengøring og smøring pistol. Fodring tape fra venstre, en kasse knyttet til dem nedefra. Maskingevær Kalashnikov redesignet fra den oprindelige en mindre masse.

arter

De vigtigste variationer af pistolen er forbundet med aftalen. Standard PC monteret på stativet maskine, kaldet "staffeli". Og hvis du bruger beslaget, såsom en pansret mandskabsvogn, værktøjet af den såkaldte - "bronetransporternym" eller "PCB". Selve maskinen gør det lettere at fyre, hvilket gør pistolen mere mobil. Pakken indeholder også PCB støtteben og butt, er det nødvendigt i tilfælde af anvendelse af en pistol er APC. Der er en anden form - Kalashnikov maskingevær tank, som anvendes i pansrede køretøjer til tårnet. Det har elektrisk udløser og en tung tønde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.