Sport og FitnessUdstyr

Rulleskøjter Reaktion. Rollers reaktion: oversigt, egenskaber, typer, modeller og anmeldelser

For unge uerfarne skatere er perfekte Reaction ruller. Anmeldelser af dem overvejende positive. Mange hævder, at de professionelle, de ikke er egnet i dette tilfælde er ideelle for begyndere.

Ruller ikke afviger høj tilpasningsevne, og de kan give en behagelig tur. Den vigtigste ting, de har - det er rimelig pris og god kvalitet. På grund af disse faktorer, de årligt tiltrække et stort antal købere.

Reaktion faste ruller ikke kan findes i de europæiske lande, de er produceret direkte for indbyggerne i SNG og Den Russiske Føderation. Skaberen af mærket er et populært selskab "Sportmaster".

lineup

Selskabet er involveret i fremstilling børns, mænds og kvinders rulleskøjter.

Blandt det store antal modeller kan identificeres den mest populære og efterspurgte blandt flere unge skatere.

B105

Overvej vifte af Reaction. B105 Tromler - Mænds, de er en stor mulighed for folk, der vovede at stå op for første gang ved rattet. Model den mest billig og enkel. Produceret i sort. Det fitnesnye ruller. Bløde sko, hvorved der opnås en naturlig og behagelig stilling af fødderne. Også gå bløde hjul med diameter på 76 mm. Rama roll dannet af et kompositmateriale - det gør det også ikke meget holdbare og bløde. Modellerne er lavet af nylon med små indsatser af plast.

V105W

Denne kvindelige ruller (reaktion) til fitness. Fra mænd kun adskiller sig i udseende, og dermed har alle de funktioner, der er nævnt ovenfor.

N206

Modellen for mænd, der er designet til fitness, fra firmaet Reaction. Valser er mere stabile og holdbare. Fremstillet i sort. Komfortable og bløde sko. Stabil ramme, fremstillet af aluminium. Stabil hjuldiameter på 78 mm. Modstå vægten af ikke mere end 100 kg. Lavet udelukkende af nylon.

N206W

Denne kvindelige fitness videoer. Deres egenskaber er magen til N206-modellen. De er den eneste forskel er i designet.

N706

Den følgende model af virksomhedens reaktion. Ruller betragtes dyrt i fitness kategori. De er elegant og farverigt design. Bløde støvler er der pumpning hæl Buckley, hvor det øvre Buckley har en hukommelse virkning. Hjul størrelse standard - 84 mm, og det er muligt at installere større hjul - op til 90 mm. Monterede lejer ABEC-7. Meget stærk ramme fremstillet af ekstruderet aluminium. Det anvendte materiale til fremstilling - Nylon klarer sig godt ventilation funktion.

N404

Dette er den næste model af Reaction. Rullerne er designet specielt til fitness. Bløde sko med hurtig snøring. Modellen monteret på hjulene ABEC-5 lejer, har en diameter på 80 mm. Aluminiumsramme, stærk nok. Made mandlige og kvindelige modeller. Først produceret i sort, mens de kvindelige model lyse farver - hvid med sølv og blå accenter. Nylonstof giver fremragende ventilation fødder.

R106

Denne model Reaktion - er et fitness videoer, som er prototypen på den B105, blot med et mere moderne design. Blød støvle har tre punkter af fiksering. Fremstillet af komposit plast ramme de derfor ikke er beregnet til høj vægt. Hjul af 76 mm diameter udstyret med bærende ABEC-3. Solgt kvindelige og mandlige modeller, der har forskellig farve.

Rock

Model klip for børn, ud af lineup er den enkleste. Designet til begynder unge skatere. Great for børn af begge køn, kun forskellige farver. Hjul af 64 mm diameter udstyret med bærende ABEC-1. Blød støvle perfekt fastgjort til benet ved hjælp af to klip. Rammen er lavet af plastik, derfor, de ikke adskiller sig særlig pålidelighed. Holdt under 60 kg vægt. Næsten alle de sko er placeret i plastik.

Reaktion Galaxy

Reaktion Galaxy - ruller, der kan lide de store drenge, som de ser som en raket. Der er en glidesko, så man kan justere benlængden er 4 størrelse. Hjulet har en diameter på 64 mm ABEC-1 leje. Besidder den funktion at fastsætte baghjul 2, hvorved den bliver mere stabil. Dette er især godt for barnet, der kun lærer at ride. Fremstillet ved hjælp af nylon, plast, lycra.

Reaktion Rainbow

Denne avancerede model for børn fitness klasse. Ruller er meget holdbare og lette. Skoen er udvidet til seks dimensioner. Desuden er det er ganske mild og barnet ikke gnide sit ben. Ved foden er sikret ved en snøring hælrem og Buckley. Rammen af kompositmateriale er lys, mens den kan modstå uden problemer op til 60 kg vægt. Hjulene har en diameter på 64 cm ABEC leje. Der er modeller for drenge og piger, de adskiller sig kun i farven.

Reaktion Turbo

Denne model er velegnet til unge ryttere, der er på hjul er ikke det første år. Bløde sko, derfor let at bruge. Det er også godt ventileret. Spredning i seks dimensioner.

Roller selv er udstyret med en hælrem, øvre Buckley og hurtig snøring, der hjælper fastgør benet af barnet. Rammen er lavet af aluminium, hvilket betragtes som den største fordel ved modellen. Designet til op til 70 kg vægt. Hjul mm diameter 72 er ABEC-5 kuglelejer. De er lavet til drenge og piger.

Reaktion Urban

Virksomheden begyndte at producere videoer direkte til freestyle. Det skal bemærkes, at i sammenligning med fitnesnymi, de er langt mere stabile og stærkere. De hjul tilstrækkeligt stive, har en diameter på 80 mm, Desuden ABEC-7 kuglelejer. Rammen er lavet af aluminium i en forkortet version. Stand til at modstå op til 90 kg vægt. Lavet af polyuretan. Også værd at bemærke er, at skoene er meget hårdt, det resulterer i dårlig fiksering i benet.

At vælge en model

Grundbeløbet Reaction ruller modeller er lavet sådan som fitness. De er designet til let rekreative skating, ikke kræver stor udholdenhed og tricks. Derfor kan du trygt vælge en model med en ramme af kompositmaterialer, men hvis videoer vil ikke blive brugt til alt for længe, og på en flad overflade.

Hvis der er et ønske om at ride i parken, er det bedre at give fortrinsret til modeller med stive drejelige hjul og en stærkere ramme. For dem, der ønsker at skille sig ud, hvilket gør et par tricks, ideel model til freestyle. Modeller for børn mellem det væsentlige alle ens med forskellige design og kan kun forbedres ved yderligere karakteristika.

Nylige rentabelt at købe, fordi de er forsynet med støvler, flytter flere størrelser.

Fordele og ulemper ved valser

ulemper:

  • i nogle low-end modeller bruger lav kvalitet materiale, og stræk, valserne er fastgjort til benet er meget dårlig;
  • bløde hjul, hurtigt slettet under intens træning;
  • billige modeller har generelt en lav kvalitet af samlingen;
  • Rammen er fremstillet af komposit tagdækning, indlæse mere end 75 kg ude af stand til at modstå.

fordele:

  • god kvalitet;
  • lav pris;
  • blød sko, hvorved rullerne er godt fastgjort på benet;
  • på den del af modellen er det muligt at erstatte hjulene med forskellige diametre;
  • attraktivt design;
  • aluminium.

Rollers Reaktion: pris

Rullerne af firmaet til ham tiltrækker opmærksomhed på grund af de lave priser. For eksempel kan en novice rulleskøjteløb råd til at købe for 1500 rubler. Det er også nødvendigt at tage hensyn til deres respektive lav kvalitet. Der vil være nok for halv-forlystelser. Der er tilfælde, og for 3000 rubler., Selv i dette tilfælde livskvaliteten og skal være højere.

Rollers Reaktion: anmeldelser

Læse anmeldelser af rullerne i selskabet, kan man se, at de er valgt mere uerfarne skatere. De er ikke egnet til fagfolk og folk, der allerede ved, hvordan at ride. Samtidig, som mange siger, de er ideelle til træning. Hertil kommer, som nogle siger, de kombinerer begreber som pris og kvalitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.