HjemlighedVærktøj og udstyr

Hvordan er produktionen af en døråbning

Ved udførelse af reparation eller anlægsarbejde ganske ofte er der situationer, hvor hullerne skal rejse i et færdigt væg. Det sker i de tilfælde, hvor det er nødvendigt for udførelsen af yderligere kommunikation eller når remodeling. For at gøre dette, skal du bruge et specielt værktøj med hårdmetalbor og fræsere. Men der er også situationer, hvor det er nødvendigt at foretage en udvidelse af døråbningen eller genskabe det i væggen.

Til dette arbejde skal bruge en meget specielt instrument, som er karakteriseret ikke blot ved deres kapacitet og produktion af skæreelementer materialet, men nogle gange endda et princip om handling. Dette skyldes det faktum, at udformningen af døråbningen i en murstensvæg eller i beton er en temmelig omfattende proces, er det ofte over for en række forskellige faste stoffer, og i tilfælde af panelerne, også med armering. Dette er grunden til konventionelle fræsere og save til at gøre dette arbejde er ikke kun svært, men også en ulempe ud fra et økonomisk synspunkt.

Det er værd at bemærke, at et professionelt værktøj til at skære en døråbning Det er meget dyrt. Derfor kan købet tillade sig kun de store virksomheder eller store byggeri besætninger. Samtidig er der også håndværkere, der, få et sådant værktøj er der kun i at gøre huller i beton. Deres annoncer kan ofte findes i specialpapir, og de tjenester af sådanne eksperter bruger ofte en bred vifte af byggeri besætninger, som er lettere at betale for fremstilling af en døråbning tjenester end dem selv gøre det.

Men hvis det er nødvendigt at gøre dette arbejde selv, bør du begynde med foretage nøjagtige målinger. Derefter trækker direkte på væggen ved siden af form med en lille margin for yderligere revision. Bedre derefter nogle mere for at fjerne en del af væggen, end at udfylde kløften er for stor. Så har du brug for at bore nogle huller i væggen for at svække det og forberede dannelsen af døråbningen.

Efter dette, kan du bruge værktøjer som forhammer, en hammer, en mejsel og hammer til at gøre et stort hul og udvide den til den ønskede værdi. I dette tilfælde kan du bruge saven til metal eller andet værktøj til at fjerne den armeringsjern eller wire. Dette ofte brugt gas svejsning.

Efter dannelse af døråbningen skal forberede den til installering af døre. Med henblik herpå alle delene bør tilpasses til den lodline og gips. Væg shpaklyuyut derefter bruge perforerede hjørne således at der mellem indersiden og dørkarmen forblev et lille mellemrum på omkring to centimeter på hver side. Det anbefales også til straks at håndtere ikke kun vægge, men også leddene åbning primer for at give den styrke og forbedre vedhæftningen.

Efter at have afsluttet alle de ovennævnte processer, døren anses klar. Det kan umiddelbart etablere andet design eller montere det nødvendige materiale.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.