TravelingRetninger

Pension "Nadezhda" (Golubitskaya) - komfort og bekvemmelighed til en overkommelig pris

venter gæsterne "Hope" Pension i Temryuk distriktet i Krasnodar Territory. Golubitskaya landsby, som er beliggende i det fritidshjem, beliggende i en unik beliggenhed i Krasnodar Territory. Her utroligt smukke flora og fauna, rige historie og kulturelle traditioner. Coast lille, så en god hvile i "Nadezhda" med børnene. Et enestående smukt sted, vil ren luft og blide vand i havet bringe en masse glæde til børn og voksne nyde.

Fritid Faciliteter

Pension "Hope" (Golubitskaya) har to rekreative områder. Den ene er placeret lige ved bredden af Azovske Hav (første linje), den anden - 200 meter fra kysten. Værelsespriserne på fritidsklubben er praktisk talt det samme som senge i den private sektor.

Den pensionat med 300 pladser. Dette lejligheder i bygningerne og hotel huse. De er designet til to, tre eller fire campister. Huse har en og to soveværelser.

Pension "Hope" (Golubitskaya) anmeldelser bekræfte dette, det giver for et behageligt ophold til sine gæster komfortable værelser med bad, toilet, aircondition, køleskab og tv.

Der er flere to-niveau "Lux" huse for folk med indkomster. Denne lejlighed med en stor stue, to komfortable værelser og et soldæk med udsigt over havet.

Udgifterne til rekreation barn under fem år (uden seng) - 150 rubler per dag. Du kan også arrangere en ekstra seng til at sove (barneseng).

yderligere tjenester

Pensionen er udstyret med sin egen private strand, der er en smuk og behagelig børneområde, sportsfaciliteter, vaskeri og sygeafdelingen. Det er ledige lægelige ydelser, og du kan tage et kursus i terapeutisk massage.

Pension "Hope" (Golubitskaya) shuttle service efter forudgående aftale med gæsterne.

Organiseret på grundlag af betalte parkeringspladser med videoovervågning og sikkerhed.

pension Administrationen skal hjælpe med at arrangere ture.

organisering af helligdage

Den fritidshjem har alle betingelser for at holde store arrangementer, det være sig et bryllup, et jubilæum, en konference eller en corporate part. Hall café kan rumme op til 70 gæster, og spisestuen af 120 personer. Pension "Hope" (Golubitskaya) har løsnet et festsal med 30 pladser. For alle omstændigheder kan du bestille live musik, toastmaster, dansegruppe, bly, show-ballet, solist med saxofon, festlig udsmykning af hallen og fyrværkeri.

Corporate begivenheder kan udføres i nogen af værelserne og stranden. Med henblik herpå organiserede skyggefulde baldakiner, mangalnye område og dansegulv.

Det er muligt at oprette en menu til personlige gæster ønsker.

mad

Golubitskaya ( "Hope" pension) har sin egen spisestue, placeret på stedet rekreation. Kørsel tre måltider om dagen. Der er også en hyggelig cafe "Eden" med en smuk bar. Et system af pre-order med levering til lejligheden.

Måltider er ikke inkluderet i prisen og betales separat (fra 550 rubler per dag). I menuen, en bred vifte af fiske- og kødretter, frisklavet juice, masser af grønne og friske grøntsager. Alle produkter er indkøbt fra lokale producenter. Russiske og europæiske retter. Brød (hvid, klid, Borodinskiy etc.) og søde kager er lavet på den private bageri i Golubitskaya.

Hvis du keder med en badeferie

Hvil i Golubitskaya ( "Håber" pension) - altid fremragende sjov. Men hvis uklar eller bare trist, så er der masser af steder, hvor du kan løfte dit humør.

Ikke langt fra centrum af basen er akvarazvlecheny "Amazon", og den eneste på Azovske Hav Dolphinarium. Badelandet har fem pister til voksne. Den mest snoet af dem - "Twister". Dette er et lukket rør, som har til "flyve" med en hastighed på ca. 8 m / s. Mere uhyggelige afstamning - "Kamikaze". De fleste af de nedadgående ikke engang har tid til at få bange - vinkel på slide på næsten 40 grader.

Også for de voksne er der en café med forfriskninger og en lille sø til fiskeri elskere (ekstra gebyr).

Børn kan ikke være at tage væk fra en børns aqua zone. Her er det mest populære sted - slide "blæksprutte".

Ikke langt fra landsbyen Golubitskaya turister venter delfinarium "Nemo". Det kan rumme op til 500 gæster. Og her hele sommeren udsolgt. Alle sæderne er komfortable, under telte. Præsentation varer cirka en time. Børn under fem år er inkluderet gratis; handicappede, krigsveteraner og medlemmer af store familier har en 50% rabat.

Pension "Hope" (Golubitskaya) arrangerer spændende tur til gården til avl strudse og krokodiller og eksisterende terapeutisk mudder vulkaner. Og har også mulighed for at gå en romantisk tur på hesteryg.

I landsbyen et stort netværk af butikker, markeder med lokale grøntsager, krydderurter og fisk, souvenirbutikker. Og der er mange cafeer og kebab.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.