TravelingRetninger

Astrakhan, Uspensky katedralen. Templerne i Astrakhan Kremlin

Denne ældgamle russiske by kendt verden ikke kun en lang historie, smuk natur og et udviklet industri, men også for sine turistattraktioner. Astrakhan, der ligger på bredden af Volga, rige med kulturelle og historiske værdier, som vi kender.

Lidt historie

Rødderne af Astrakhan gå tilbage århundreder. Den første omtale af det sted, hvor der i dag er byen tilbage til det trettende århundrede. Den officielle fødselsdato er 1558, da opførelsen af træ Kreml, på venstre bred af Volga. Det var dengang, efter indtræden i russiske imperium, en ny side i historien om Astrakhan Khanate. Men sin officielle status for byen modtages senere - i begyndelsen af det attende århundrede, under Peter I.

Men om dette emne blandt historikere er der andre meninger. Astrakhan historiker og etnograf Vladimir Gusev mener, at Astrakhan allerede 1385 år. Forskeren mener, at udseendet af byen ikke kan dateres i nogle specifikke år, fordi det er en lang proces, der kommer til udtryk i den politiske, økonomiske og kulturelle udvikling.

Nogle historikere udforske mytologiske beskrivelser af disse steder har tendens til at være versioner af denne jord Astrakhan er meget gammel - hun er omkring 70 tusind år!

Oprindelsen af navnet

På nuværende tidspunkt er der heller ingen entydige versioner med hensyn til oprindelsen af navnet på byen. Der er flere legender. Den første er forbundet med Stamme aserne, der beboede disse lande. Fed krigere for deres tapperhed og ære, manifesteret i kampene, fik fra Khan dokument, der befriede dem fra de opgaver til fordel for de beføjelser Tarhan. Til ære for denne betydningsfulde begivenhed esser kaldte byen As-Tarkhan.

Der er også en udtalelse, baseret på data fra skriftlige kilder. I beskrivelsen sine rejser fortæller arabiske borger Ibn Battuta os, at byen er opkaldt efter en af de fromme pilgrim. Tyrkisk Hajj, som valgte dette sted at slå sig ned, fik ham en pris fra sultanens toldfri, eller, som de sagde så, sultan gjorde pilgrim Tarkhan. Derfor kom navnet Xacitarxan. Som det udvikler, forliget voksede ind i en landsby, og derefter vendte til byen.

Til støtte for dette navn talt og rejsende Athanasius Nikitin. Det var i disse steder i midten af det femtende århundrede og hævdede at Astrakhan - en russisk udgave, som er baseret på Xacitarxan.

Astrakhan historiker og etnograf Vladimir Gusev mener, at det første navn på byen var Aztargan, og han blev lagt omkring 625, den vestlige tyrkisk Kagan Ozbulanom.

moderne liv

Astrakhan i dag er en stor havnefaciliteten, og som er strategisk vigtigt for staten, fordi den gennemføres gennem samarbejde med en række litorale lande. Dette er en af de store industricentre, som har fordele som udviklede transportnet og en gunstig økonomisk og geografisk placering. Astrakhan-regionen, med sine motorveje indgår i det globale transportsystem, der forbinder mellem en nord og syd.

Astrakhan er rigt på naturressourcer, der tillader byen for at udvikle de forskellige grene af økonomien. Her er det blomstrende fiskeri. Veludviklet lys og fødevareindustrien.

Men det mest bemærkelsesværdige kulturelle og historiske komponent. Der er mange museer og kirker. ser især majestætisk blandt alle templer i de historiske byer som Astrakhan, Uspensky katedralen. Dette er en af de vigtigste helligdomme i provinsen.

attraktioner Astrakhan

I betragtning af den lange historie i denne russiske by, kan du forestille dig, hvor mange interessante ting der er i den. Noget er gået tabt, men heldigvis en masse forblev til i dag.

En af de mest berømte seværdigheder over hele verden er det Astrakhan Kremlin, som kan betragtes som den centrale monument i byen. Denne enestående i sin historiske værdi og skønhed af monumentet for arkitektur skabt over fyrre år - fra 1580 til år 1620. Han er indbegrebet af ingeniørtropper geni af århundredet, samt en slags kendetegnende for byen. Placeret på den højeste bakke, det er synligt fra alle steder.

Kreml har flere attraktioner, blandt hvilke den mest berømte ortodokse Astrakhan kirke - Cathedral of the Assumption. Her er klokketårnet Prechistenskie gate - den berømte, det højeste tårn i byen højde på mere end firs meter. Også i Astrakhan har et fredet område, hvor du kan lære om den sande rigdom af flora og fauna i Astrakhan. Der er et cirkus, en masse museer, smukke og velholdte promenade, springvand og mange andre interessante steder.

Astrakhan Kremlin

Dette city-dannende sted jeg vil gerne sige et par ord. Siden 1980 denne arkitektoniske ensemble opnået status af et monument af føderal betydning.

Astrakhan Kremlin skabt af indsatsen fra Moskva byplanlæggere: Mihaila Velyaminova, Gregory Ovtsyna og officiel dey lipped. Det er interessant, at da de byggematerialer, der anvendes på de resterende ruiner af Tatar sokler.

På historien om opførelsen af Astrakhan Kremlin, kan byens udvikling fortælle en masse interessante udstilling præsenteres her, forenet i den eponyme historiske og arkitektoniske kompleks. Af særlig interesse er udstillingen, som ligger i tårnene. For eksempel, artilleri, eller en tortur, tårnet giver dig mulighed for at få en idé om, hvordan man blive straffet på det tidspunkt i Rusland. Men denne eksponering kan besøge Besøgende over en alder af seksten.

Eksponering tårn "Red Gate" fortæller besøgende om historie og udvikling af Astrakhan Kremlin i forskellige århundreder. Der er for eksempel en fotoudstilling med titlen "Gamle Astrakhan", hvor du kan se gamle fotografier af den afdøde XIX - begyndelsen af XX århundrede, såvel som deres reproduktion.

Masser af interessante ting kan ses på det område af Kreml. Også her er det Treenighedskatedralen, Kapel St. Cyril, biskop hus og mange andre attraktioner, der fortæller historien om denne gamle by som Astrakhan.

Assumption Cathedral

Det er beliggende på det område af Kreml, og er hans mest berømte helligdom. Hans bygning rejser sig majestætisk på det område af Kreml og markant fra overalt i byen og dens omegn. Højde, som er den Assumption Cathedral (Astrakhan), introducerer ham blandt de højeste russiske ortodokse katedraler og verden. Jeg har oprettet denne juvel af russisk ortodokse arkitektur Dorofey Myakishev.

Templet har en todelt struktur. På det første niveau, der er lavere i højden, er det såkaldte lavere kirke, det sted, hvor resterne af Astrakhan præster. Her er det skrin med relikvier af helgener og martyr.

Øvre tempel høj og lys. Sollys passerer gennem to niveauer af store vinduer.

Som Kreml, hvis historie fortæller om livet i denne store by som Astrakhan, Uspensky Cathedral - også et interessepunkt med de rige og de rige fortid.

Cathedral krønike

Det begynder med 1560, når dette sted blev bygget den første bjælkehytte kirke, som er i slutningen af århundredet, henfaldet og blevet erstattet af mere massiv sten. Men denne bygning var ikke til længe modstå. Årsagen var årsagen til nedrivning af stenkirke, det var hans størrelse, som ikke kan indeholde en hurtigt voksende sogn samfund.

Og i 1699 begyndte at bygge Assumption Cathedral (Astrakhan), historien om sin konstruktion varede i ti år. Den første forhindring på denne vej var manglen på økonomisk støtte fra staten. Metropolitan Sampson overtog kontrollen med bygningen og appellerede til folk her til handlende og udlejere. Lokale adel blev ikke grådige og indsamlede penge nok, inviterer til arbejdet af de bedste kunstnere i Astrakhan. Den chefarkitekt af projektet blev udnævnt arkitekt Dorothea Myakisheva.

Den første arkitektoniske plan antaget hvælvet tempel. Men under opførelsen af et problem opdages med sin stabilitet, og master arkitekt foreslået en ny fem-dome design. Og i 1710, i et tempel for tilbedelse begyndte.

Revolutionære år har gjort de ændringer i livet i hele staten, de er ikke sparet side og Astrakhan. Assumption Cathedral blev søgt mange gange, samtidig tog et stort antal elementer i hele kirken plade. En stor del af det var smeltet, og katedralen blev lukket. Siden 1922 blev det brugt som et lager, et motionscenter, en skydebane og til andre formål.

I 1992, kirken var i en frygtelig tilstand: ikonostase brændte, væggene var halvt ødelagt, ikoner ødelagt. Fra dette år begynder restaureringen af domkirken. Tilbedelse først udføres i den nedre kirke, og et par år og genoptaget på toppen.

Cathedral ikonostase

Dette er det vigtigste dekoration, som bød på den Assumption Cathedral (Astrakhan) i pre-revolutionære år. Ikonostase her var enestående, fordi tårnede otte lag. Kirke tradition templer enhed på det tidspunkt tillod ikke mere end syv rækker af ikoner.

Den ikonostase af Assumption Cathedral før revolutionen blev dekoreret med smukke ikoner malet af berømte mestre: Nikifor Popov og Ivanom Andreevym. I dag er de fleste af dem genoprettet, og han fik sin vosmiyarusnuyu højde.

Hvor er Astrakhan

Jeg ligger denne vidunderlige gamle russiske by i det sydlige føderale distrikt af Rusland. Ud over den Astrakhan-regionen, det omfatter yderligere fem fag. Det område i distriktet er beliggende i den sydlige del af den europæiske del af Rusland og hører under Volga-kaspiske region.

Som svar på spørgsmålet, hvor er Astrakhan bør også sige, at det hele er placeret på elleve øer i Det Kaspiske depression, bliver de sat sammen ved hjælp af tredive broer. Den væsentligste del af byens befolkning bor på den venstre bred af floden Volga, og kun en femtedel af den - til højre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.