TravelingRetninger

Hvor skal vi hen i Kazan med børnene? Underholdning for børn i Kazan

Så den længe ventede weekend. Hvordan har de tilbringer så i hukommelsen var der kun gode minder om de fælles timer brugt på andet end kedsomhed? Hvad skal man gøre i en storby? Virkelig, alt, hvad vi kan tilbyde vores børn - er computerspil eller ser den næste serie? Selvfølgelig ikke!

Men spørgsmålet "Hvor skal vi hen i Kazan med børnene?" Indimellem sker endda med lokalbefolkningen. Hvad at tale om en part by? Hvordan kan det være? Virkelig kan ikke tænke på noget? Umiddelbart forbehold, at underholdning i Kazan for børn kan findes, som man siger, for enhver smag og pengepung, især hvis du planlægger din dag i forvejen.

Denne artikel er naturligvis hjælpe voksne bestemme valget af ruten i byen, kommer til at kende dem med afvikling af vores land. Vi henviser til de foreslåede objekter, kan alle se for dig selv, at ferien i Kazan med børn rent faktisk kan være en mindeværdig én.

Rope by Sky Park

Generelt skal det bemærkes, at i denne by er der mange steder, du kan besøge i selskab med små børn, mens de fik enorm og, vigtigst, gensidig glæde i processen.

Så hvor de skal gå i Kazan med børnene? Et af disse charmerende steder for en uforglemmelig og levende rekreation reb er en lille by Sky Park i fritidsklubben "Svanesøen". Her kan du få alle mulige mindeværdig oplevelse, er det ikke at risikere nogen liv eller helbred.

Lige bemærke, at selv om der i nogle selskaber - unge, venlig og barn - du vil finde dig selv i parken, du straks begynde at føle de reelle eventyrere, tabt i naturen junglen, bjergbestigere, og selv på alle klatrere.

Kazan til børn er virkelig en fascinerende fortælling. Tab en realitetssans at hjælpe reb passage, hoppe fra en højde, gå en balancegang, om trolden fly og så videre. Et spændende eventyr i begyndelsen kan være en smule bange, men så tests blevet så morsomt, at med passion for at overvinde opgaven med gåder - alt for at komme til den bitre ende.

Passage udføres ved niveauet på 9 meter over jorden og består af 23 faser af forskellig beskaffenhed. Alle ruter er helt sikker, så stort set alle i sidste ende være i stand til at bestå prøven, uanset alder og kondition.

Under en tur af de besøgende er konstant certificeret sikkerhedssystemer beskytte verden af det franske mærke - Rasmus Klump, og ubeslutsom på ethvert tidspunkt at komme til hjælp af erfarne instruktører.

Vandland "Riviera"

Hvil i Kazan med børn kan blive til en rigtig fest. Hvad skal du bruge? Ja, i virkeligheden, ikke så meget. Bare besøge Ruslands største vandland (en af de største i Europa) under navnet "Riviera", som er beliggende i byen, og hvert år tiltrækker flere og flere besøgende. Hvad? Først og fremmest, sin fantastiske atmosfære, selvfølgelig! Her i en sæson varm sommer!

Til dato er der omkring 50 forskellige forlystelser og udendørs opvarmet swimmingpool er placeret med forbløffende kaskader.

Det skal her bemærkes, at absolut alle, uanset om en voksen eller et lille barn vil finde deres underholdning og alder og smag.

egnede lysbilleder med stejle sving og ned ad bakke for fans af ekstrem sport. Det kan være i en runde sejltur på den gule bakke "Niagara" eller tage en utrolig afstamning uventede drejninger på "Anaconda".

Prøv at svinge på bølgerne eller zip med vindhastigheder på et surfbræt. Alt dette er muligt på en vidunderlig tur Flow Rider. Hun elsker at udforske den undersøiske dybder og dykning? "Riviera" Tag et kig på den bølge pool. Alle kan få sand fornøjelse under rejser langs "Amazon". I øvrigt skal det bemærkes, at der kan også se huler og svømme under hvælvingerne i himlen.

For børn, der er udstyret med et væld af sjove attraktioner for børn, og endda en rigtig pirat fort med sikker dias og vandkanoner. Arbejder konstant animatorer, og et vandland inkluderet ordrer af designer kager speciel fødselsdag eller nogle ferie.

Glæde årsag SPA område, hvor arbejdet med hydromassage Whirlpool boblende bobler, tyrkisk bad og tyk våd damp sauna med tør varme, akvabar.

Ved ikke hvor de skal gå med børn i Kazan, så gå til "Riviera". Hvorfor ikke opleve en ægte bølge af følelser og føle den helbredende kraft af vandet og charmerende? Du vil elske og børn vil blive glade for at huske denne dag i lang tid.

Kazan Museum of Natural History

Hvad andet kan give for rekreation Kazan? Attraktioner, fotos af som kan findes i næsten enhver guide til Rusland, selvfølgelig, omfatter Museum of Natural History.

Det skal her bemærkes, at det indsamlede næsten alle oplysninger om flora og fauna, mineraler, mineralske ressourcer i regionen.

Det blev oprettet i 2005, og dens oprindelige formål var at fremme og bevarelse af den geologiske arv af republikken.

Rejsen til museet bliver interessant og informativ for folk i alle aldre og niveauer.

I stueetagen besøgende vil blive introduceret til de grundlæggende begreber i astronomi og historien om vores planet, og den anden er placeret paleontological udstilling dedikeret til udviklingen af hvirveldyr.

Af den måde, fungerer naturvidenskabelige cirkel "Pilgrim" på museet.

Hvor skal vi hen i Kazan med børnene? Den dukketeater, selvfølgelig!

Tatar State Puppet Theater "Ekiyat" betragtes som den førende i landet og indtager en betydelig plads i det kulturelle liv i Den Russiske Føderation. Hans repertoire består af 50 forestillinger, der finder sted både i Tatar og russisk. Til dato den trup af 100 dukkeførere aktører.

Den mindste tilskuer vil fortælle forskellige historier og vidunderlige historier om de fascinerende værker af børns forfattere. Blandt dem er et eventyr som de verdensberømte børns tegn og komplet fremmede.

Produktionerne er involveret en masse forskellige dukker, fra klassiske til de mest moderne.

Enhver, der kommer ind i teatret, garanteret at blive overført til den magiske verden af mirakler og magi.

Park "Kyrlay" rides

Planlægger en tur til den vidunderlige by Kazan? Hvad skal man se børn er nødt til at planlægge på forhånd. Vi vil gerne give dig en meget værdifuld rådgivning. På bredden af Kazanka River er en park med moderne attraktioner "Kyrlay" - et sted, der ikke kan besøge.

Den består af italiensk-made morskab for familier og især for børns aktiviteter.

I midten af parken oprettet på pariserhjul højde på 55 m, hvilket giver mulighed for at overveje de synspunkter, Volga-floden og byens skyline.

På det område af det rekreative område arbejder konstant cafe, hvor der for børnene specielt forberedt børnemenu med lækre kager, candyfloss og majs drikkevarer. Voksen café byder på et udvalg af armenske retter.

Hver weekend underholdningsprogram med konkurrencer, spil for børn og en lodtrækning.

Desværre, om vinteren, parken ikke virker, men hver dag fra marts til oktober, kan du have en stor tid.

Berøring Kazan Zoo

Planlægger en tur til Kazan? Attraktioner for børn er meget forskellige. For eksempel i den nye shopping og underholdning kompleks har for nylig åbnet en zoologisk have.

Usædvanligt, der på de sjove dyr kan ikke kun se. Uden problemer og helt gratis lov til at tage billeder af deres børn i samfundet repræsentanter for verdens fauna. Af den måde, kan børnene røre små dyr.

Zoo er præsenteret i form af en lille landdistrikterne gård, til hjem rengøre og velplejede dyr: Angora og dværg kaniner, pindsvin, skildpadder, marsvin, fasaner, påfugle, gæs, ænder, høns og en gris Georgette. Ved indgangen til zoo besøgende er venlige ged.

Men det er værd at være opmærksom på, at alle de dyr de besøgende får lov til at fodre kun særlige fødevarer, der sælges her.

Som regel særlige børn glæde er en særlig pen med en lille gule kyllinger.

Kazan Botanisk Have

En af de foretrukne feriemål for borgere og gæster i Kazan er haven, som består af en botanisk og zoologisk have.

Den er baseret K. F. Fuksom over 200 år siden på søen Kaban. Fond for biologi? Så er du helt sikkert vil kunne lide dette sted! Nu er der 170 år gamle palmer, der dyrkes sjældne træer og buske, studerede eksotiske planter fra hele verden, indsamlet mere end hundrede arter af kaktus og konstant foretage målinger.

Det er sikkert at sige, at underholdning for børn i Kazan er umuligt at forestille sig uden at besøge dette sted. De zoologiske og botaniske haver afholdes jævnligt intellektuel adventure spil og underholdningsprogrammer. På dette tidspunkt, kan du ride en hest eller pony, nok til at observere krybdyr, pattedyr, fugle. Regelmæssigt afholdes klasser zootherapy at, ifølge forskerne, hjælper behandle mentalt retarderede barn.

For nylig åbnet i det område af haven børnezoo for de små - "Curved kysten".

Cirkus! Cirkus! Cirkus!

Hvad andet er kendt Kazan? Attraktioner, fotos, som ofte er umuligt at forestille sig uden cirkus, som har været i drift i over 100 år.

Dette er måske det mest populære sted for fritid i byen for både børn og voksne. Præsentation organiseret året rundt. På de store, smukt indrettede arena handle sjove klovne, gymnaster, linedanser vandrere, akrobater, hunde, bjørne, papegøjer og andre.

Når cirkus siden 1996 kører en cirkus skole, som i mellemtiden har produceret mange verdensklasse kunstnere.

Karting Park "Fast and Furious" - arbejde for de modige

Planlægger en tur til Kazan? Attraktioner for børn omfatter også sådan en fantastisk sted som go-cart park "Fast and the Furious".

I dag er det kan prale af at have træningsbanen bedst i den russisk-kart område på 4 kvadratmeter. km, legepladser til mini-golf, en billard hal på 8 borde, bowling med 6 baner, klasse teoriundervisning, restauranter, caféer, barer, VIP-zone.

Det er værd at være opmærksom på, at dette kart center er udstyret med den sikreste udstyr. Dette sted er perfekt for udviklingen af børnene det grundlæggende i motorsport og spændende fritidsaktiviteter arrangeret for hele familien.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.