HobbyHåndarbejde

Sådan hækles påskeæg: pæn og hurtig

Med visse færdigheder og evner, der kan være til enhver lejlighed gør noget utroligt og smukke, der kan forbedre stemningen, da ejerne af huset og gæster. Påske i denne forstand, også er ingen undtagelse. Da det vigtigste symbol på denne ferie anses kogte æg, så først og fremmest er det muligt at dekorere dem. Så, hvordan at hækle påskeæg?

dekoration muligheder

Du kan lave en almindelig strikket æg eller tilføje et perle mønstre, bånd, pailletter, pailletter. En anden mulighed - ikke bare binde dig selv ferie symboler, men også tilføje et ejendomsfolk tilbehør for at få for eksempel strikkede påskeæg i kurven. Nogle mestre går videre og ikke bare strikke Gennembrudt mønstre og hele figurer af dyr. Disse påskeæg er særligt interessant for børn.

Den første måde, klassisk

Sådan hækle påskeæg? Tight fit produkt, fyldt med syntetisk fyld, dekoreret. Dette vil kræve enten ønsket garn, enkelt eller snit, passende krog, polstring polyester udstopning. Ansat en streng af syv sting, lukket ind i en ring. Anden række provyazyvayutsya det samme antal kolonner, uden fm. Den næste serie er allerede ude af de fjorten sting. Fjerde række - fjorten, også. I den femte række igen nødt til at tilføje syv kolonner, uden fm. Sjette række gentager det samme antal - 21 loop. I den syvende række tilbage over de 7 søjler, der er i hver af den tredje sløjfe tilsættes kolonne. Resultat - otteogtyve sløjfer. Fra den ottende til trettende række gentages nummeret, og fra det fjortende begynder at aftage så meget som add, så er der syv faner. Femtende serie består af 21 sløjfer i sekstende nummer igen falder til fjorten. Syttende provyazyvaetsya uændret attende reducerer antallet af loops for syv. Nu kan du fylde ægget luftfartsselskab. I det nittende række, hver kolonne passe gennem løkke af forrige række, og eventuelt tilbageværende spændebånd. Tråden er fastgjort. Alt arbejde er færdigt.

metode to

Sådan hækles påskeæg, hvis du vil have noget mere originalt? Det er muligt at fremstille trykte dyrefigurer. Lyse og farverige, de vil dekorere ethvert bord. Gule kyllinger, kaniner og hvide mus vil glæde både voksne og børn. Tal tætte legeme er strikket med et mønster af søjler uden nakida den der er beskrevet i den første fremgangsmåde. Når produktet er færdigt, er det nødvendigt at sy relaterede faner (runde i mus, kaniner har lang), våbenskjold høns og gøre ansigter: det er nok til at gøre øjnene, næser og næb. Prikken over i'et vil pote (kun nok øvre), vinger og hale. Det er fortsat at sætte de sjove figurer på ferie bordet.

Metode tre: den vigtigste del

Sådan hækles påskeæg, hvis du vil have dem til at gøre delikat, luftigt og transparent, som i den foreliggende sag æggene? Her er tingene endnu enklere. Taget temmelig tynd garn, såsom "IRIS" tynd krog (kan tage 1,5 mm), en kogt æg. Provyazyvaetsya luft loop, det rekrutteret to flere sløjfer, og den anden sløjfe provyazyvayutsya ti søjler, uden fm. Ved slutningen af rækken af strikning lukker i en cirkel. Nu den anden række, én sløjfe til løft kolonne i forbindelsesloop, efter cirkel provyazyvayutsya tre luft sløjfer, forbindelsessøjle til den forrige tæt. Så til slutningen, alle ti arochek. I den tredje række er strikket fire antenne sløjfer, derefter en kolonne i bue i den anden række, vil modtage alle de samme ti buer, har fire sløjfer hver. De næste fem rækker er strikket samme: i hver af de fem buer er strikket sløjfer af luft, og hver af dem er forbundet til den næste forudgående søjlen uden anvendelse sc. Arches stadig ti.

Cover for æg

Nu, hvor påskeæg hook næsten tilsluttet, kan du begynde at gøre det "loft". Det er nøjagtig det samme første loop, som i begyndelsen af strikning, det provyazyvayutsya to mere, hvilket resulterer i en kæde af fem kolonner uden at gøre sc, alt lukket i en cirkel med hjælp af forbindelsessøjle. Nu er du nødt til at score fire antenne sløjfer, forbinde dem med den næste løkke kolonne serie, og dermed strik fem arochek. Efter dette, tråden kan skæres, sy halen og skjul.

Forbind halvdele

Det er fortsat kun at slutte sig til de påskeæg, hækling (ordning for denne hækling er altid meget enkelt og forståeligt). Dette kan gøres på to måder: ved hjælp af en simpel tape eller suturtråd og nål. Hvis nålen alle klar, så lidt sværere med tape. Tag den nederste del af strikning, er det tryk kogt æg, dækket låg. Nu halvdele forbundet med en tynd satin bånd, som ved hjælp af krogen skal ledes gennem buer af begge sider af et strikket æg. Ribbon butterfly omkostninger til at være nemt at afvise. Det er fortsat kun at sætte på bordet, får en skønhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.