Mad og drikkevarerOpskrifter

Simple og lækre opskrifter på picnic

Hvad kan du bruge opskrifterne til en picnic? En omfattende svar på dette spørgsmål, du får fra denne artikel.

generelle oplysninger

Hver gang, der går på natur, du ønsker den mest komfortable hvile. Det er derfor, den mad til en picnic, hvilke opskrifter vi ser lidt længere, bør forberedes hurtigt og nemt og få en velsmagende, sund og nærende. Selvfølgelig kan vi begrænse en simpel pålæg af friske grøntsager. Men hvad nu hvis du har brug for at dække et smukt bord til ære for en ferie? For at gøre dette, anbefaler vi at bruge de følgende opskrifter til picnic.

Delikat og lækre skewers af kylling bryst

Hvad ekskursioner uden den sædvanlige kebab? Men for sådan en parabol er det ikke nødvendigt at bruge svinekød. Efter alt, meget dem og mere bud opnåede skewers hvidt kød fjerkræ. Til dette har vi brug for:

 • kyllingebryst og frisk som muligt - 3-5 kg (afhængigt af antallet af personer);
 • duftende krydderier, helst, herunder peber og salt - for at bruge diskretion;
 • fedtfattig mayonnaise - 4-5 store skeer;
 • drikkevand - 3-5 briller;
 • friske krydderurter, herunder bueskydning pil - føje til det færdige fad.

Forberedelse kød

Opskrifter til en picnic skal være enkel og let at tilberede. Derfor besluttede vi at bruge grill er ikke svinekød, fjerkræ og mørt kød. Det skal vaskes grundigt, forsigtigt rense huden, knogler og skæres i ikke alt for små stykker. Dernæst skal vi til at tage en ny pakke, lagt i det, og hæld det over kyllingebryster med saltvand. I denne tilstand er ønsket kødet til at modstå omkring en time. Efter dette, brikkerne skal fjerne, tørre med køkkenrulle, fordelt med fedtfattig mayonnaise og smag til med aromatiske krydderier.

varmebehandling

Opskriften på en picnic (med billeder af de retter, du kan finde i denne artikel) er forskellig fra den traditionelle måde at lave mad grill, at takket være ham, en kødret viser sig meget mørt, saftigt og velsmagende.

For termiske behandling kyllingebryster i en natur bør gøre en brand i grillen og vente på de varme gløder. Dernæst er det nødvendigt at implantere kødstykker på spyd og steges jævnt over gløderne i 25-35 minutter.

korrekt fodring

Kun få ved, hvad opskrifter du kan bruge til en picnic i det grønne. Efter alt, for en vellykket fødselsdagsfest udendørs er vigtigt og servering. Det skal bemærkes, at tabellen i sommeren anbefales ikke at udsætte produkter, der kræver konstant køling (smør, kager, is, mejeribestanddele, pølser, mayonnaise, og så videre.). Hvis vi ignorerer dette råd, kan du sagtens få forgiftet ikke kun sig selv, men også skade kære.

Så efter de skewers af kyllingebryster fuldt kogte, det skal omhyggeligt fjernes fra spyddene, sat i en stor skål og drys toppen generøst finthakket grøn løg, persille og dild.

Let salat til en picnic: opskriften

Hvis naturen som en varm skål du beslutter at anvende skewers kød, noget til ham i hvert fald ikke anbefales kogt eller bagt kartofler. Efter alt, er kombinationen af disse ingredienser, du og dine gæster næsten umiddelbart efter et måltid vil føle den hidtil usete sværhedsgraden af mavesmerter, der er sikker på at ødelægge ferien. I den forbindelse anbefales det kød, til at anvende en lys, men velsmagende salat. Picnic opskrift til denne ret bør kun indeholde friske grøntsager, nemlig:

 • modne tomater - 3-4 stk;.
 • agurker store - 2-3 pc;.
 • friske urter og grønne løg - på bjælken;
 • Bulgarske peber - 1 stk;.
 • salat - flere pc'er;.
 • oliven eller oliven, udstenede - en standard krukke;
 • ost "feta" - 100 g (straks kan kuber);
 • solsikkeolie eller olivenolie - 2 store skeer;
 • Honning - en dessertske;
 • sennep - ½ lille ske.

Behandling grøntsager og saucer

Forbered denne salat kan være direkte på naturen. Dette kræver at vaske alle grøntsager og urter. Agurker, bør sød peber og tomater skæres i store tern, urter hakkes fint og salat blade rodet break-handed. Dernæst skal du begynde at forberede saucen. For at gøre dette, bland, solsikke eller olivenolie, honning og sennep.

Processen med at danne salat

Når grøntsagerne og saucen er klar, kan du gå videre til dannelsen af en sommer salat. For at gøre dette, skal tomater, peberfrugt, agurker og krydderurter blive sat i en stor skål. Endvidere bør de hælder duftende sauce og rør. Endelig er der i salat vil udgive "feta" ost terninger og hele sorte oliven (eller oliven). Efter denne parabol ikke bør blandes, er det nødvendigt straks at anvende til bordet sammen med kokken grill.

Lækre og lette sandwich

Opskrifter af kolde forretter til en picnic er altid meget populær blandt dem, der kan lide at slappe af i naturen. Efter alt, før du sætter dig ned ved bordet og nyde den mest lækre kebab (som du er nødt til at vente) med lys vegetabilske salat, som en hurtig snack. For dette, anbefaler vi at lave små sandwich, som indeholder følgende ingredienser selv:

 • krydrede brød (du kan tage almindeligt brød) - 2-3 pc,.
 • kogte hønseæg - 3 stk;.
 • peber - 2 stk;.
 • modne tomater - 3 stk;.
 • Dåse tun - 2 foremne;
 • frisk salat blade - et par stykker;.
 • kviste af persille og dild - et par stykker.

Fremstilling af hovedkomponenterne

Til fremstilling af disse sandwich på forhånd kogt hønseæg, og vaskes grundigt grøntsager og urter. Næste, du ønsker at skære i skiver af tomater og peberfrugt, og dåse tun mask med en gaffel, sammen med sin egen saft. Det er også nødvendigt at opdele brødet i stykker usødet 1-2 centimeter tykke.

Processen med dannelse af sandwich

På brød (pr stk) skal lægge friske blade salat, sætte mosede dåse tun, og sætte en cirkel på toppen af ægget, tomat, peberfrugt ring og en kvist persille, dild.

canapes picnic

Opskrifter kanapéer picnic er ikke mindre populære end sandwich. Efter denne kolde appetitvækker er praktisk, fordi det kan bruges, selvom du ikke har tid til at vaske dine hænder, og en snack lignende.

Så for udarbejdelse af kanapeer, vi har brug for:

 • spyd - 20-30 stk,.
 • ost "Mozzarella" - 200 g;
 • agurk - 2-3 pc,.
 • oliven med en påfyldning - jar;
 • cherrytomater - 20-30 stk.

Fremgangsmåde til fremstilling

Forberedelse sådan snack ganske nemt. For at gøre dette, vaske alle de grøntsager. Agurker skal skræl og derefter sønderdele i lige terninger (måling 2 x 2 cm). Tilsvarende anbefales det at klippe og ost. Dernæst skal du starte dannelsen af kanapeer. Med henblik herpå bør følgende ingredienser spredes på spyd skiftevis: cherrytomater, tern af ost, oliven og agurk terninger. Alle dannede snack skal placeres på en flad plade og serveres til gæster sammen med en præ-fremstillet sandwich.

For at opsummere

Som du kan se, er det en leg at forberede smuk og lækker bord til friluftsliv. Hvis du ikke kan undvære dessert, anbefaler vi på forhånd ikke købe en kage eller nogle cookies, og søde saftige vandmelon eller melon. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.