SkønhedHudpleje

Rosmarin æterisk olie - nøglen til sundheden for din hud

Hav dug, bryllup blomster, brudens kjole, Rose-Marie. Under disse delikate og mystiske navn gemmer sig en fælles busk rosmarin. Deres anlæg har modtaget for sine små lyseblå blomster med en delikat sød smag. Dens højde kan nå to meter. blomstring sæson er perioden fra marts til maj. Den russiske breddegrader rosmarin, som regel, ikke vokser, men det er en smuk stueplante.

Rosmarin har en masse nyttige egenskaber, som folk for længst har lært at bruge til gavn for sig selv. I løbet er primært tætte blanke blade af, som er udbredt og i vores tid i medicin og især i kosmetologi æterisk olie af rosmarin. For at få værdifuld emulsion, skal indsamles bladene før planten begynder at blomstre. Underkastes derefter hurtig tørring dem ved en temperatur på højst 35 grader Celsius.

Mest almindeligt anvendte æterisk olie af rosmarin ansigt. Det har den egenskab foryngelse af huden, fremmer celle regenerering, heling af inflammation, renser og toner. Hertil kommer, effektiv mod hårtab, styrkelse pæren. Hvis du har problemer med hovedbunden, den æteriske olie af rosmarin hjælper med at slippe af med denne vedvarende sygdom som skæl.

Afhængig af sammensætningen af den olie, det er opdelt i tre typer: verbenon, tsineolny og kamfer-borneolny. de alle har forskellige virkninger på huden.

Den første type har en mest gavnlig effekt på tør hud. Anvendelsen af olie giver til hver eneste celle i den nødvendige fugt, forbedre udseendet af ansigtet. Rosmarin æterisk olie typen verbenon fremmer misfarvning uønsket pigmentering, eliminerer fine og lavvandede rynker, forbedrer hudens tone, genskaber sin elasticitet, og tabte elasticitet. Selv små ar og arrene vil ikke stå foran den helbredende kraft af denne naturlige healer.

Tsineolnogo rosmarin hjemland kaldet Tunesien. Denne olie giver en god blodgennemstrømning til huden, giver det en sund glød og strålende udseende. Den er udstyret med en behagelig og varig duft, der forårsagede ansøgningen tsineolnogo type olie i parfume produkter.

Hvis du har fedtet hud, de største problemer er mest sandsynligt glans sorte prikker og pustuløs betændelse. Alt dette vil bidrage til at fjerne den kamfer-borneolnoe æterisk olie af rosmarin. Anvendelsen af denne type af ødelagte forstørrede porer og gøre dem mindre synlige på huden, hjælper med at fjerne overskydende sebaceous sekreter. Det er også meget effektiv til forskellige udslæt, eksem.

Uddrag af rosmarin blade kan købes på apoteker og specialbutikker, hvilket gør det tilgængeligt for alle. For at starte recovery rate af huden hjemme lige nok til at tilføje et par dråber emulsion planter i konventionelle ansigts masker eller cremer. Rosmarin æterisk olie blander sig med kosmetisk ler. Ud over dette, er der et tilstrækkeligt antal enkle og effektive opskrifter baseret på andre olier: castor, tidsel, græskar, abrikoser og andre.

Hvis olien bliver brugt til at huske en simpel regel. Du kan ikke gå udenfor i solskinsvejr umiddelbart efter påføring på huden. Skal underkastes mindst en time til midler absorberes godt. Ellers er der risiko for at få en ekstra pigmentering af de behandlede hudområder.

Tænd favorit i kosmetik plante er et mirakel, og blomstrende skønhed af din hud, vil ikke være underordnet visner. Rosmarin - er en enkel og tilgængelig for alle nøglen til en sund og strålende hud med energi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.