RelationerÆgteskab

Odintsovo registreringsdatabasen: især ægteskab

Brylluppet - en højtidelig og vigtig begivenhed i livet i de kommende ægtefæller. Wedding ceremonier udført af autoriserede embedsmænd i offentlige embeder - registreringsdatabasen kontor. Dette etablissement optager civilstand og ægteskab i popularitet kommer først.

JUSTITSKONTORET Odintsovo

Odintsovo - en lille by i Odintsovo distriktet, Moskva-regionen. Byen er berømt for sine historiske og erindringsmønter smukke steder. Odintsovo Registry Kontoret er beliggende næsten i centrum af byen. Det er meget belejligt for de nygifte og gæster, fordi planlægningen af brylluppet rute af byens centrum er involveret i første omgang. Adresse Odintsovo registrator - gaden Marshala Zhukova, 28. Find det nemt. Odintsovo JUSTITSKONTORET præsenterede fire-etagers bygning er lyseblå. Området er dekoreret med blomsterbede med blomster.

Beliggende i nærheden af folkeregister blomsterbutik. Denne funktion er meget komfortabel, fordi brylluppet, besluttede at give blomster, og hvis gæster eller pårørende ikke har tid til at købe en masse, kan det gøres i forventning om den højtidelige procession. Odintsovsky registrator er præsenteret på et indre lys beige gennemgående farvet med lyse elementer. Alle de korridorer, værelser og bryllupssalen dekoreret med blomster dekoration, brugte luft helligdage lyse perler.

Ved hovedindgangen for Odintsovo registrator er let tilgængelig - parkeringspladser kan tage flere maskiner. Der er et sted for limousine, hvis parret har besluttet at bruge ideen om en ferie med en luksus bil. Ligeledes i nærheden er registrator af dammen, i de smukke omgivelser, hvor du kan arrangere en romantisk fotooptagelse.

Odintsovo registreringsdatabasen kontor - åbningstider

Tirsdag, torsdag, fredag: 9:00 til 17:00

Onsdag: 9:00 til 18:00

Lørdag: 9:00 til 17:30

arbejder især

optegnelser afdeling accepterer indgivelsen af ansøgninger, ikke blot for registrering af ægteskabet, men også i fødslen af et barn med den efterfølgende udstedelse af en fødselsattest. Afdelingen er også muligt at udføre dokumenter på barnets vedtagelse eller faderskab. Du kan også bestille en fejring af ferie hilsener til bryllupsdag jubilæer ægtefæller.

Udpegede fotos og glade minder

Det sker ofte, at vigtige bryllup øjeblik indtræffer i den første halvdel af dagen, og det banket er planlagt til om aftenen. På de nygifte og deres familier har en margin på tid, der kan bruges med fordel. For eksempel kan de sidste dages par gå på en forud planlagt fotooptagelse, og deres familie og venner - for at holde dem selskab, eller slappe af. I Odintsovo der er en masse af usædvanlige og farverige steder, hvor du kan fange din vigtigste dag. Priori accepteret at blive fotograferet på monumenter og kulturelle attraktioner. Utvivlsomt er det vigtigt symbolsk understreger bevidsthed om valg af hver af de par og ansvar for fremtiden familien. Men hvorfor ikke føje til denne særlige dag en lille smule kreativitet og ikke at arrangere en fotosession, for eksempel i akvariet, på baggrund af eksotiske fisk og havdyr? Ud over den spænding og følelser forbliver lyse, eksklusive billeder.

Elskere af retro og naturlige motiver, kan du gå til boet i den antagelse. På baggrund af den gamle historiske arv arkitektur produceret uforglemmelige unikke billeder. Her vil parret føle atmosfæren af tidligere århundreder, stolthed deres land. Udover de fantastiske ture og følelser forbliver vidunderlige personale.

Ikke mindre smukke herregård Akulovo, Nazarevo, Zubalovo. En dag vil det være vanskeligt at besøge alle steder, så parret bør overveje pre-wedding photo shoot ideer og retninger. Varme minder tilbage, og fra hyggelige former godser Osorgin, Podushkino.

Troende og dem, der er i din vigtige dag ønsker at være tættere på ham, og inderste følelser, gøre et ønske, tak universet, vil være særligt glade for at besøge kirken Frelseren. Hyggelige slags, roligt sted vil give privatliv og stilhed. I nærheden af kirken er der en smuk park, hvor man også kan gå en tur og lave mindeværdige billeder.

Odintsovo by berømt for sine smukke og mindeværdige steder. Derfor er en sådan særlig lejlighed, som et bryllup, der blev afholdt i denne by, huske. Ligegyldigt hvad sæsonen er valgt dato - en by i sin egen måde er smuk på alle tider af året. Af den måde, kan du registrere brylluppet dato online Odintsovo registrator, hvilket er meget praktisk - ingen grund til at vente i kø og bruger en masse tid. For at registrere en tjeneste til at vælge indsendelse af ansøgninger online-formular. Hvis du ønsker at henvende sig personligt, vil du være høflig medarbejdere registrator.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.