SundhedSygdomme og betingelser

Ascariasis barnet: årsager, symptomer og behandlinger

Ascariasis et barn - en ret almindelig problem i moderne medicinsk praksis. Det er interessant, at børn er mere modtagelige for sådanne sygdomme. Og, selvfølgelig, en parasitisk infektion kræver særlig og øjeblikkelig behandling, som syge børn ikke kun sig selv lider af dens symptomer, men også bliver dets kilde.

Ascariasis Rebbe NCA: Årsager

Nylige undersøgelser har vist, at den forventede levetid for voksne rundorm spænder fra 9 til 12 måneder, og æglægning finder sted over de seneste to til fire. Rundorm hunner producerer æg, som udskilles i afføringen, at komme længere ind i jorden. Her, under passende betingelser (varme og fugt) forekommer deres videre udvikling. Ascariasis angreb forekommer i brugen af uvaskede frugter og grøntsager, i det mindste - gennem husholdningsartikler og sengetøj. Statistikker viser, at barnet har ascariasis er mere almindelige i tropiske områder, mens der i den zone af lave temperaturer eller tørre klimaer registreret kun i få tilfælde.

Ascariasis et barn: de vigtigste symptomer

Faktisk symptomer på sygdommen afhænger af larveudviklingsstadium. En gang i kroppen, parasitterne trænge tarmvæggen, migrerer til leveren og derefter ind i lungerne. Af lys de let overføres til halsen, hvor de er sekundær indtagelse - larver flytte gennem fordøjelseskanalen indtil den når tarmen, hvor modningsprocessen af deres ender. Som for symptomer, i de fleste tilfælde er børn lider af forhøjet temperatur, svaghed, mavesmerter, dyspepsi, tør hoste (i uopsigelighed af parasitten i lungevævet). Ofte sygdommen bliver kronisk. I dette tilfælde børnene føler sig træt, mister deres appetit, i nogle tilfælde, en forsinket udvikling. Nogle gange et barn klager over hovedpine. Ascariasis ofte fører til anfald, anfald af hysteri, søvnløshed.

I alle tilfælde kan sygdommen ikke kun føre til nedbrydning af kroppen, men også til de farlige konsekvenser, der er forbundet med perforeringer væv (især tyndtarm), når der passerer gennem dem larver. Uanset hvad det var, at barnet kun har brug for lægehjælp.

Ascariasis et barn: Behandling og diagnose

Til at begynde, vil lægen ordinere de nødvendige test, især laboratorietest af afføring (nogle gange er det muligt at detektere indvoldsorm æg), samt en blodprøve, der bekræfter tilstedeværelsen af en parasitisk infektion. Nogle gange kan larverne findes i ekspektoreret spyt. Som for behandling, der er mange produkter i dag, der kan slippe af med sådanne sygdomme. Typisk nok engangsbrug for rense kroppen for parasitten.

Forebyggelse af ascariasis

Forebyggende foranstaltninger for at reducere barnet vant til reglerne for personlig hygiejne - altid vaske dine hænder, før de spiser, rensning af frugt og grøntsager. Og, selvfølgelig, så glem ikke om den regelmæssige kontrol i børnenes uddannelsesinstitutioner (skoler, børnehaver), da dette er den eneste måde at forhindre spredning af sygdommen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.