SundhedSygdomme og betingelser

Snot og hoste uden feber hos barnet: de vigtigste årsager, behandling

Koldt uden temperatur praktisk talt ikke forårsager ubehag. Man behøver blot at tage medicin og et par dage senere for at starte de daglige opgaver. Men tingene bliver kompliceret, når en hoste og løbende næse forekomme i barnet. Og hvis det stadig grudnichok, vises problemet endnu mere. Efter alt, svært at finde et lægemiddel, der ville være perfekt egnet til barnet. Desuden er det meget vanskeligt at rengøre tilstoppet dyse. Men du behøver ikke gå i panik!

Forebyggelse er bedre end helbredelse

Den mand, der kun kommer for dagens lys - en ren ark. Baby immunsystem er ikke udviklet ordentligt. Enhver bakterie kan forårsage alvorlig sygdom. Børn, der er ammet lider langt mindre hyppigt. Alle de næringsstoffer, der hjælper til at styrke kroppen, overføres fra modermælken.

Snot og hoste uden feber i et barn er et almindeligt fænomen, hvis den fodres med formel mælk. Forældrene til barnet bør altid være på vagt. Baby under alle omstændigheder bør ikke komme i kontakt med en kold voksen. Hvis kontakt ikke kan undgås, er det nødvendigt at bruge specielle gaze bandager.

Baby ernæring skal være komplet. Det er også meget vigtigt at styrke immunsystemet. Efter seks måneder i barnets kost er nødvendigt at indføre frugt og grøntsager, korn og kød. Alle fødevarer bør indføres gradvist for at holde styr på barnets reaktion.

Forkølelse? Det hjælper lægen!

Ligegyldigt hvor hårdt at beskytte sine krummer forældre før eller senere nødt til at stå over for kulde. Snot og hoste uden feber i et barn 5 måneder kan bringe en masse besvær. Den dreng, der for nylig havde sov trygt gennem natten, vågner op næsten hver time. Berolige ham bliver stadig vanskeligere. Problemet er, at en tilstoppet dyse ikke tillader fuld vejrtrækning barn.

Eventuelle bluetongue fænomener i den nyfødte kræver opmærksomhed af specialister. Til selvmedicinering i hvert fald umuligt. Problemet er, at babyer ofte nok der er komplikationer. Bare et par dage simpel hoste kan udvikle sig til bronkitis og tilbage og lungebetændelse. I dette tilfælde er behandlingen af simple stoffer er ikke nok. Efterfulgt af hospitalsindlæggelse og antibiotika. Derfor, selv om barnets kropstemperatur ikke stiger, skal du straks ringe til børnelæge ved huset.

Hvad er at være en kold?

Snot og hoste uden feber i et barn kan forekomme som et resultat af infektion med en virusinfektion. Kun 10% af tilfældene af sygdom syndere er bakterier. Den virus kan overføres ved luftbårne dråber eller gennem husholdningsartikler. Derfor bør særlig opmærksomhed behandles på barnet, hvis huset er allerede syg. Tja, hvis det på den tid, det vil være muligt at isolere.

Street - det er også en risiko område. Hver dag en baby kan kommunikere med millioner af forskellige bakterier og vira på gåtur. Men frygten for en kold - det er absolut ikke en grund til at opgive den friske luft. Snot og hoste uden feber hos spædbørn kan sige, at immunsystemet ikke fungerer i fuld kraft. Grunden til det kan være fejlernærede eller begyndervanskeligheder. Efter fjernelse af de ubehagelige symptomer på forældrene skal være særligt omhyggelig med at overvåge sundheden for krummer.

Hvor længe behandles koldt?

Det menes, at uden passende behandling af forkølelsessymptomer vil gå væk inden for syv dage. Men hvis du lægger så meget arbejde, vil barnet være i stand til at leve et fuldt liv meget hurtigere. Men lad sygdommen gå sin gang, kan ikke være sikker på! Snot og hoste uden feber i et barn kan føre til alvorlige komplikationer.

Det er vigtigt at skabe de rette betingelser for genopretning af barnet. Baby har brug for sengeleje og mere frisk luft. Selvfølgelig, når der snot og hoste uden feber i et barn 3 år, om sengen resten er usikker. Efter alt, vil barnet stadig være aktiv. Vi skal forsøge at gøre barnet brugt så lidt energi som muligt. Det bør være en interessant bog med krummer eller fortælle en historie.

Det rum, hvor barnet bør jævnligt luftet. Af stor betydning er også våd rengøring. Dette er især vigtigt, hvis barnet lider af tør hoste. Derudover kan du købe en speciel luftfugter.

drikker regime

Hurtigere kur snot og hoste uden feber i et barn, en simpel kogt vand. Korrekt drikke regime vil hjælpe slippe af infektionen. Tvunget til at drikke barnet, selvfølgelig, er ikke nødvendig. Du kan sætte det i nærheden af en krybbe med en flaske vand. Barnet vil drikke så meget som han ønsker. Spædbarn per dag bør drikke væske fra en hastighed på 70 ml per 1 kg legemsvægt.

Nyttige effekter har også en række af urteteer. For eksempel, kamille fremmer fortætning af spyt. Hoste går hurtigt og uden konsekvenser. Snot og hoste uden feber hos spædbørn hjælper også behandle te med hindbær. Men for at give barnet en drink med forsigtighed. Hindbær kan forårsage allergiske reaktioner. Det samme gælder for honning. Fin drink under kolde vilje kompot af tørrede frugter. Han er den bedste af søde og ligesom næsten alle børn.

Hvordan organiserer kost?

I kan i væsentlig grad reducere en kold barn appetit. Tvunget til at spise baby i hvert fald umuligt. Meget bedre ting i babyer, der er ammet. Mælk til dem - det er et lægemiddel, og Vodicka, og mad. Snot og hoste uden feber i et barn 4 måneder nemt helbredes ved hjælp af moderens bryst.

Enhver fødevarer, der udbydes til barnet i den periode af sygdommen, bør være let. Du kan forberede barnet grøntsagssuppe eller kartoffelmos. Produkter bør ikke belaste maven. At give mad krummer værd af efterspørgslen. Under den kolde kan han tabe et par kilo vægt. Men så alt vil blive genoprettet.

medicin behandling

Der er mange medikamenter, der bruges i behandlingen af børns forkølelse. Men giv dem de krummer på egen hånd eller i hvert fald umuligt. Lægen selv udpeger medicin. Den korrekte fremgangsmåde vil hurtigt fjerne snot og hoste uden feber. Komarovskiy anbefaler hoste tør sirup brug. Nuværende og billig medicin er "Pertussin". Baby under et år, giver en teskefuld sirup tre gange om dagen. Endvidere øges dosen. Ældre børn for at give den allerede spiseskefuld skefuld sirup.

Meget mere ubehag under sygdommen giver børnene løbende næse. Behandlingen er at fjerne slim fra næsehulen. Til dette særlige pære kan anvendes. Men lad barnet trække vejret lettere særlige vasokonstriktor narkotika. Men de bør kun anvendes på recept.

Må gå en tur?

Snot og hoste i en baby - det er ikke en undskyldning for at sidde i fire vægge. Hvis barnet har en temperatur, kan du roligt gå ud på gaden. Den varme sol og den friske luft hjælper kamp forkølelser bedre end medicin. Udskyd walk er værd, hvis gaden er for koldt eller regn.

Det er vigtigt at gå ordentligt bære en kold baby. Der er en simpel regel. Klæd barnet står på et enkelt lag af varmere end voksne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.