SundhedMedicin

Phenibut Anmeldelser forældrene om behandling af børn

På udarbejdelsen af forældre Phenibut anmeldelser blev jeg ser omkring et år siden. Behovet er opstået på grund af det faktum, at min søn havde hyppig hovedpine på grund af intrakranielt tryk, samt periodisk opstod muskel tics. Child neurolog udpeget til at tage Phenibut inden for en måned.

Hvad er et lægemiddel? Lægemidlet effekt på hjernens funktioner, på receptorerne i nervesystemet. Guide meddeler, at lægemidlet har en gavnlig effekt på cerebral blodgennemstrømning, normaliserer søvn, mentale ydeevne, eliminerer frygt og angst, og har også andre gode egenskaber til behandling af neuroser, neurotiske tilstande, stammen og flåter hos børn.

Kontraindikationer afmelde kun individuel intolerance over for lægemidlet. Bivirkninger - allergiske reaktioner, søvnighed, leverproblemer. Desuden manualen erklærede, at brugen hos børn med forsigtighed.

Men før du giver dit barn er ti års narkotika anmeldelser Phenibut forældre stadig gerne vide.

Til min overraskelse var der ingen grænse, da jeg erfarede , at denne neurobeskyttende lægemidler ordineres til børn i vorden. Årsagen er først og fremmest en - en meget dårlig nattesøvn. børns skrig, ofte nødt til at stå op om natten for at barnet, forårsager mødre til at gå til lægen. Lægen naturligvis forpligtet til at reagere. Derfor ordinerende læger purpose - anmeldelser Phenibut mødre blandet. Positiv og negativ omkring fifty-fifty.

Mor, børn drikke risikerede sådan en stærk medicin, bemærkede forbedring i søvn for første gang eller i løbet af receptionen.

Efter behandling, mange børn genoptog symptomer, fordi der blev ordineret Phenibut Anmeldelser forældre er stort set den samme i det faktum, at der er en tilbagetrækning af lægemidlet. Men nogle mødre reduceret gradvist doseringen til slutningen af kurset, hvilket reducerer sandsynligheden for afhængighed.

Nogle gange klaget forældre om udseendet af hysteri hos børn efter indtagelse phenibut.

Jeg er naturligvis mere interesseret i udtalelser fra forældre, hvis børn led af hovedpine og tage disse piller. Men sådanne eksempler næppe opfyldt. Jeg konkluderede derfor, at tage phenibut kræves, når anti-stress behandling til at berolige barnet og en normalisering af søvn.

Men vejer alle de "professionelle" og "ulemper", stadig besluttede jeg at foretage udnævnelsen af en neurolog. Phenibut var i selskab med en anden nogle to lægemidler. Efter ugers tage sin søn i sin dagbog den første "to" af adfærd. Ophidselse vild. Mangel på hæmninger komplet.

På den ene side forstår jeg, at dette sker under påvirkning af narkotika. Jeg ønskede at smide al denne behandling. På den anden side, med flåter skulle bekæmpes. Efter at have læst online om bivirkninger af dette stof, "Trinity", lærte jeg, at Phenibut er den sikreste. Endvidere mens anvendelsen af andre lignende stoffer, er deres fælles indsats forbedres.

Jeg besluttede at forlade bare Phenibut. Forløbet af behandlingen udført inden udgangen - en måned. Hvad er resultatet? Nerve muskel tics faldt en smule. Og overraskende, men forberedelsen til at dulme, ikke reduceret uro.

Søg Airconditionanlægget "Phenibut anmeldelser" gav mig og andre oplysninger om behandlingen af tics hos børn.

Forældre, hvis børn er i en ung alder, de skriver på fora som Phenibut hjælper med at slippe af flåter. Men mor til drenge 7-13 år tyder på, at efter at have taget phenibut resultat var enten minimal eller skiftende typer af tæger (fx muskel for tale). Det vil sige, i skolealderen er ikke i stand til at konkludere, at "Phenibut" det hensigtsmæssige i at tage nootrope lægemiddel til behandling af flåter.

Måske er det nødvendigt at konsultere en kompetent og erfaren neurolog samt behandlingen under konstant lægelig overvågning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.