RelationerÆgteskab

Gift i udlandet, eller lykke kan smile til alle!

De mest "dum" film, jeg har altid troet en romantisk melodrama, især om kvinders "Balzac" alder, der finder lykken i lyset af positive og rige mænd, uden at arbejde! Nå, hvor, siger, du har set de rige mænd 45-55 år, som valgte at gifte sig med en kvinde hans "aldersgruppe", snarere end unge skønheder, der kom til at erobre hovedstaden?

Tværtimod de russiske mænd, bare rigere, straks ændre deres første, som om de var sat på status for gifte langbenede "Miss Apatity"!

Men min trofaste ven var fast besluttet på at gifte sig med mig, selv om, at være en fan af internettet, besluttede jeg at gøre det meget ejendommelig - begyndte at lede efter ægteskab agenturer til at sikre gratis dating og registreret mig på et af disse midler. Ifølge webstedet, det var temmelig fast ægteskab agentur, som formåede at samle en masse damp.

Det første bogstav jeg modtog efter en uge. One - af en tysk statsborger - jeg afviste det med det samme: hvad kan du gøre, mindet om den heroiske afdøde bedstefar, der ville vende sig i sin grav, ville ikke lade mig i kontakt med Hans! Ja, og tilsyneladende gjorde han ikke for meget, på trods af tilstedeværelsen af et lille hus nær München og en god bil.

Så kom et par breve fra "ingen fangst" me bejlere, og efter to eller tre e-mails jeg foldede brevene, vel vidende, at de ikke gøre så meget brug for en kone, som en gratis psykolog!

Men efterhånden jeg valgt fem breve fra mændene, med hvem jeg har været virkelig interessant at tale med, så vi gik endda til niveauet for "Skype".

Som jeg forstår, stammer som regel konfronteret med et andet problem - den sproglige barriere, men mændene kunne tale engelsk. Selvfølgelig var jeg lidt hård, men intet - med hjælp fra en ordbog, håndbevægelser og mager sæt af ord, jeg eller anden måde tilpasse sig til at kommunikere med dem, og efterhånden forbedre deres engelsk. Helt ærligt, på det tidspunkt jeg ikke engang tror, at udenlandsk dating kan føre til ægteskab, men nu om aftenen ikke tilsyneladende tomt og kedeligt - jeg kom hjem, åbnede en computer og overført til en anden verden ... I en verden, hvor normale, forudsat mænd lever, men ikke som min nabo, der en dag slog sin kone i verden, med den normale medicinske støtte, i en verden, hvor en kvinde ikke skulle "trække din" hele huset ... jeg kender ham in absentia, bede sine nye venner, se deres billeder og endda lytte til dem etovaniya til livet.

Efter et par måneder, besluttede vi at gå til det næste niveau - ægteskab agentur organiseret ankomsten af mænd i Moskva, og så de ikke "krydset" med hinanden.

Selvfølgelig, personlig kontakt og kommunikation med den "Skype" - er to store forskelle, som de siger i Odessa!

Jeg vil starte med det faktum, at to af kandidaterne ikke have ønsket mig. Den ene viste sig at være langtfra så gavmild som det syntes historierne. Nej, jeg forstår, havde jeg ikke forventet af ham en million røde roser og en cabriolet i købet, men på middag i en billig restaurant, kunne han have inviteret mig? I stedet gik vi omkring Moskva og fotograferet - en potentiel "brud" er ikke engang spurgte mig, om jeg ønskede at spise, og i slutningen af gåtur ikke havde tænkt at tage mig hjem! Samtidig siger, at han en fattig mand kan ikke: han stoppede på et hotel og ikke billige var godt klædt i øvrigt kom fra Holland på business class.

Den anden mand, jeg ikke kunne lide overfladisk. I "Skype" Jeg så hans ansigt, han syntes også sporty og pasform i fotografierne. Og jeg kom ned for at møde mig en helt anden person - nogle løs, rodet og alt for ordrige. Det var svært at kommunikere med ham, så det fremtidige forhold, har jeg ikke enig.

Men de tre andre Jeg kunne godt lide - nice mænd, generelt, ikke de unge mænd, og drømme, så med dem dagene gik som et lyn. Desværre var jeg ikke i stand til at gøre deres valg til fordel for en af dem - jeg er ikke en pige, jeg er 43 år, og jeg har ofte taget fejl i deres liv, for at gøre forhastede konklusioner.
Så kom den anden del af den episke "Marry udlandet" - Jeg var nødt til at gå på et besøg til potentielle bejlere.

Det var Australien (Canberra), Italien (Napoli) og Schweiz (Bern). Det var ikke min første tur til udlandet, men første gang jeg har ikke fungeret som sponsor af turen! Men generelt var det en ubeskrivelig oplevelse, men selvfølgelig, ingen små "forlegenhed" ikke har gjort. For eksempel, en italiensk gommens familie tog mig ikke alt for varmt - de ses forventede at se en ung pige, som skal føde dem en masse børnebørn. Men jeg havde ikke opmærksomme på det - jeg har bemærket, at min forlovede ser ikke kun mig, men også de andre kvinder, så bare nyde din ferie.

I Schweiz, lykkedes det mig at få tabt! Ja, ja, at Francois opførte sig som en rigtig gentleman, så to timer senere var vi sammen igen. Af den måde, i begyndelsen jeg ikke kunne lide min kammerat vane detaljeret undersøgelse af restaurant regninger, men så indså jeg - det er i hans blod, derfor ophørt med at være opmærksom på det!

Men efter to dage i Australien, jeg indså, at dette land er ikke for mig. Mit potentiel bejler kun ønskede at leve på en gård, men for mig, uden den store by liv der. Desuden har jeg allerede klart indså, at jeg ønskede at bo kun med Francois.

Generelt vil jeg ikke ordrige - i det sidste år, lige efter vi blev gift katolsk jul, og nu et halvt år jeg officielt er kaldet madame Fransua Verde. Mens vi lever i Bern, siden før min mand ønskede ikke et stort rummeligt hus, men nu har vi allerede begyndt at tænke på at købe et hus i forstæderne, fordi jeg venter på et barn! Af den måde, ændrer han en ting mere i mit liv - jeg er nu ser en melodrama, og jeg tror, at lykken kan smile til os på alle alderstrin! Lykke for mig er at gifte sig i udlandet!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.