Hjem og familieTeenagere

Alder funktioner af teenagere

Hvis børn ikke kommer ud af perioden med barnet og ubetinget underkastelse under den autoritet forældre og voksne, vil alder karakteristika for unge ikke har været genstand for en særskilt undersøgelse og forståelse.

Ca. 12-14 år, børn er ikke længere børn, i form af lydighed og imødekommende holdning til voksne. Gårsdagens børn bliver centre for konflikt i skolen, herunder gårsdagens venner og familie.

Det skal bemærkes, at alder karakteristika af unge teenagere ikke altid provokere nogen komplikationer eller i skolen, blandt venner eller derhjemme. Men oftere, alder særegenheder ungdomsårene levere en masse problemer med deres negative manifestationer af alle, der har en direkte relation til perioden af voksende unge.

Manifestationer karakteristika for unge i skole.

I skolen, alder karakteristika for unge manifesteret i fremkomsten af nye interesser i deres egen udvikling og kvalitativt nye krav til undervisningen discipliner. Oftest kan skolen ikke give de unge niveauet af undervisningen, der kombinerer dybden og kvaliteten af præsentation af undervisningsmateriale, der ønsker at få teenagere.

I denne periode, at de fleste teenagere mister interesse i fortiden blive i skolen. Der er en skarp adskillelse af elever på skolens resultater. Imidlertid er faldet af en teenager skolernes resultater taler ikke om hans lave niveau af intellektuel udvikling. Teen mister interessen kun til den kedelige og kedelige læringsprocessen i skolen, fastholde ønsket om viden. Den teenage liv begynder at komme ind selv.

Manifestationer karakteristika for unge til at kommunikere.

Alder funktioner af unge manifesteret i deres kommunikation med hinanden. Opførslen af teenagere fyldt efterligne voksne. Begynd at dukke og udvikle et romantisk forhold. Mellem teenagere, der har sympatier og antipatier.

Ifølge den form for udtryk for deres forhold teenagere følge eksemplet fra voksne. De begynder at acceptere dato, gå i biografen i par eller små virksomheder, skal du gå til diskoteker, og til ture i parkerne. I dag kan mere og mere ses på gaderne i unge omgivet af flasker øl og læskedrikke.

Teenagere kæmper for at understrege deres voksenliv, gennem efterligning af voksne adfærd. Denne proces er ledsaget af en konflikt med det omgivende fordi teen ønske om at være en voksen, og hans vilje til at være voksne ikke altid er sammenfaldende.

Hver teenager vælger voksenalderen kriterium, at den pålægger. Han har en tendens til at svare til de valgte kriterier for modenhed, periodisk sammenligne og vurdere deres udseende og opførsel af de valgte kriterier.

For en person kriterium voksenalderen tjener fysisk magt. Derfor teenager identifikation og modenhedsniveau af udviklingen af deres egen fysiske styrke.

Hvis en teenager har valgt som kriterium for voksenalderen tilstedeværelse af enhver evne, så han selv er dømt af, i hvilket omfang denne færdighed.

Nogle teenagere vælger som en voksende grad af ydeevne kun ydre tegn på adfærd voksne, desværre ikke særlig god. Som et resultat, begynder de at aktivt at bruge grimt sprog, jargon, drikker eller ryger.

Manifestationer karakteristika unge med forældre og voksne.

I første omgang, at der opstår en følelse af modenhed og vinde lige så provokeret, da trykket af atmosfæren og diktatur og total frihed og loyalitet over for den person, for teenageren.

Hvis en teenager vokser op i at fremme og støtte af forældrene, så processen går uden uheld og harmonisk udviklede personlighed teenager.

Hvis en teenager udvikler ubemandede forældre eller modstand fra deres side, processen foregår i en atmosfære af stiv konfrontation.

Jo større forskellen mellem den interne følelse af voksenalderen blandt unge og dets anerkendelse af voksne og kammerater, den voldelige protester teenager. Protester kan manifestere sig på forskellige måder: fra den uhøflige opførsel og bekæmper alvorlige ulovlige handlinger foretaget af en teenager.

Ønsket om at blive voksen normal teenager, meget lyse og et naturligt ønske. Alder funktioner i teenagere forårsage problemer, når en teenager ikke har et tæt og respektfuldt samarbejde med forældrene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.