Hjem og familieBørn

Pokemon figurer. Liste over de mest populære Pokemon.

Selv anime af Pokémon dukkede lang tid siden, de stadig huske og vide. Tv var for ti år siden denne tegneserie. Men det skabte på grundlag af en masse computerspil. Pokemon figurer at "leve" nu heltene fra spil til at underholde fans på diverse gadgets fortsætte.

Den mest populære Pokemon - figurer, navne og egenskaber er angivet nedenfor - er stadig konkurrerer om de sympatier fans af tegnefilm og spil med de moderne helte af denne genre.

Pikachu

Denne Pokemon er førende i popularitet. Det er smart, med en munter disposition elektrisk mus. Det har evnen til at starte op elektriske ladninger, og dermed kæmper mod fjenden. Pikachu kan ikke lide pokeboly som oplever angst, at være i et lukket rum. Disse Pokémon på god fod med Charmander og Squirtle.

Meowth

Også meget populære Pokemon. Liste kommando tegn "R", som den tilhører, er lille. Det hjælper Jessie og James for at fange sjældne Pokemon og engageret i deres rehabilitering, men faktisk er det mere som tyranni og misbrug. Meowth - amatør kampe, en sejr, der giver ham stor glæde, fordi det er meget ambitiøst. Men i hårde kampe han ofte ikke opmærksomme på de vigtige ting og mister synet af dem. Det er derfor, hans hold - i taberen. Han er en meget merkantil, hans passion for penge ofte går ud over rationalitet. Det kan vandre på gaden om natten på jagt efter mistet en mønter.

sloupok

Hans popularitet var på vej op. I første omgang var han ikke så kendt, men nu er det ofte valgt i karaktererne. Pokémon af denne type et par stykker. Men i modsætning til de andre (f.eks Ponity og Rapidasha) han så doven, at han ikke ønskede at gå op og flytte. Han er meget langsom, man kunne endda sige, retarderet. I kamp, er der ingen stor gavn af det. Selv det at forstå, at han er bidt, det tager næsten et minut. Det udvikler sig nemt. Du skal blot udelade halen i vandet og vente, indtil det bider Shelder. Umiddelbart efter, at han går til en ny fase af udviklingen og omdannet til Sloubro. Men selv med denne forbedrede udsigt også nødt til at bestanden op betydelig tålmodighed.

Gayardos

Pokemon figurer kan udvikle sig fra meget små til store. At en sådan er Gayardos. Dette monster har kroppen af en slange og dragens mund, udvikler sig fra mild nondescript fisk - Madzhikarpa. Overraskende og som tilføjer en anden og flyver i omdannelsen til en vandig element. Han er meget stærk, og dens krigeriskhed tider går ud over alle grænser. Han er i stand til at knuse sten finner, og i vrede kan forårsage en storm, en storm eller tyfon.

Mewtwo

Fang det ganske vanskeligt. For at gøre dette, er du nødt til at sætte en meget større indsats end jagt efter andre Pokemon. Du hørte om det alle fans af de spil, men det er ikke alle opfyldt. Mewtwo skabt i laboratoriet på øen Cinnober. Denne begivenhed var resultatet af lang erfaring inden for genetik.

Formålet med forskerne var at skabe et universelt levende kampvogn. Det er af denne og skabt en ny Pokémon. Han blev opkaldt Mew. Men tingene gik ikke som forskerne forventede. Han var næsten uoverskuelig, ekstremt voldelig og aggressiv. Mewtwo anden generation bliver tilgængelig for søgning efter sejren i kampen mod fire af de stærkeste.

Der er andre Pokemon figurer, hvilket er meget højt popularitet. Dette Bulbasaur på bagsiden, som gennem hele livet voksende plante skyder. Og Charmonder, som på spidsen af halen er en brand. Og Squirtle, i stand til at foretage langsigtede vand angreb præget af præcision og kraft. En Vartotal, for eksempel, har længe fluffy hale, som er et symbol på visdom og lang levetid. Blastoys har ikke så hurtigt som mange andre pokemons, men dens fordel er magt, som findes i store vandpistol, der skyder enorme vandstråler. En meget populær og legendariske pokemon Artikuno der kan skabe storme ved at konvertere fugt i luften i sneen.

Cartoon "Pokemon", hvor personerne er blevet heltene fra populære computerspil, sandsynligvis fortjener at se det. Bizarre væsner og forårsage sympati, og inspirere terror, og nogle kombinerer både gode og dårlige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.