TravelingRejsetips

Khankasøen

De store vidder af Rusland er fuld af store og små floder, reservoirer, hundreder af kilometer uigennemtrængelige skove og grønne dale. er meget forskelligartet og utroligt smukt på alle tider af året Karakteren af dette fantastiske land. At slappe af, er det ikke nødvendigt at tage til udlandet, nok til at komme uden for den travle by.

En af de mest unikke naturområder Rusland - Khankasøen. Det er den største reservoir af Fjernøsten. Dens areal når 4070 kvadratmeter. Søen ligger på grænsen mellem Rusland og Kina. Det kører 16 floder og flyder kun én - Sungatschi. I nærheden af søen er der en international Khanka Reserve.

Khanka Lake har en rig flora. Omkring ham strakte endeløse enge, skove og græsklædte sumpe. På kysten, i overflod voksende halvgræsser, rør, buske og træer. I alt 620 arter af planter vokser her. Det er hjemsted for en lang række dyr: ræv, kolonner, alle slags gnavere, hjorte, osv Viser sig i søen fugle er også af stor interesse. Der er mere end 330 arter.

Amatører og professionelle året rundt fiskeri lokker Hanke. Og det er ikke overraskende, fordi disse farvande beboet af 75 arter af fisk. God fangst, rolig atmosfære og utroligt smukke landskaber gør dette sted unikt.

På trods af det mudrede vand hele året (ud af en overflod af floder, der løber ind i det), er en masse der ønsker at besøge Lake Hanka og svømme i det. Strand sæson her begynder i slutningen af foråret. Tør, varm vejr og sandstrande tiltrække mange ønsker at dase efter en kold vinter.

Særlig komfortabel base for besøgende til at gøre en ferie Hanke endnu mere attraktiv. Den mest populære af dem: "Khankala", "Ba Gua", "Hank", "Navigator", "Olympus", "Tro". Alle af dem har smukke rene sandstrande og gode levevilkår (normalt træhuse). Ren luft og fantastiske naturlige hjælp til flugt og afslapning. Du kan komme her med din familie eller for at arrangere virksomhedens. Under alle omstændigheder, utilfredse eller frustreret vil ikke. Desuden er kæledyr tilladt.

Hvis du ikke kan slappe af med din familie eller har et ønske om at give en historie til dit barn, tøv ikke med at sende det til Lake Hanka, en børnepool rekreation lejr "Start". Det er beliggende i landsbyen Novokachalinsk. Dette kan komme børn fra 6 til 16 år. Komfortable værelser fuldt ud opfylder alle hygiejnestandarder. Under tilsyn af kvalificerede lærere et barn vil være sikker. Børnene vil få et gebyr på livlighed og energi for hele næste år. Typisk vil turister, der har besøgt her en gang, helt sikkert komme tilbage igen og igen.

For dem, der foretrækker at slappe af alene eller væk fra nysgerrige blikke, er små huse-hytter. For nylig er de blevet meget populære. De er placeret i landsbyen Troitsk, nær kysten af søen. I nærheden af ren sandstrand. Søen er lavvandet på dette område og godt opvarmet. Du kan komme her med deres børn og ikke bekymre sig om deres sikkerhed. Husene har komfortable senge og et køleskab. Hvis det ønskes, kan du leje et telt med et sæt sengetøj og linned.

For dem, der foretrækker udendørs aktiviteter, forudsat sportsudstyr leje; der katamaran, vandrutschebaner, "bananer", og så videre. d. Konstant blæser vind giver gode bølger. Dette skaber gode betingelser for windsurfing og kitesurfing. Regelmæssigt arrangerer vandreture i det omkringliggende område, hvor rejsende en unik mulighed for at se de lokale mystiske huler og ride på hesteryg.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.