TravelingRejsetips

Hvor er Tunesien

Hvis du ønsker at se en klar, blå himmel, smukke strande og klare sol, så gå til Afrika, hvor Tunesien er. Varm og klare vand, milde middelhavsklima gør et ophold her en mindeværdig én. Talrige udflugter til historiske steder, gourmetmad ikke lade dig kede sig. Gode betingelser for en række forskellige sportsgrene giver Tunesien. Havet giver mulighed for store ture i båden til enhver tid. Du kan leje en chauffør eller med en særlig tilladelse til at klare sig selv.

Ser man på et kort over Afrika, vil du forstå, hvor Tunesien uden besvær. På den nordlige og østlige det vaskes ved Middelhavet. I vest det grænser med Algeriet og mod syd - med Libyen. Klimaet er Middelhavet og subtropiske. Sommer tørre vinde blæser, bringer den intense varme.

For at komme rundt i byen med taxi, du behøver at vide nogle regler:

 • i landsbyen arbejde gul taxa;
 • at rejse til andre byer, er der specielle maskiner med en bestemt rute, i dette tilfælde er det nødvendigt at præcisere, på forhånd prisen;
 • til rejser på en lang afstand køretøjer er forsynet med en rød stribe.

For dem, der af en eller anden grund ikke ønsker at bruge en taxa, der er en shuttle og shuttle busser. Med deres hjælp, kan du nå alle hjørner af landet. Du behøver kun at lære tidsplanen og placering af stoppesteder.

De, der er vant til at bruge en privat bil, skal du sørge for at bruge den udlejning. At være i stand til at føre køretøjet kan være 21 år og tilstedeværelsen af et kørekort udstedt i mindst et år.

Shoppers kan besøge de mange butikker med en bred vifte af varer. Det bør dog være forberedt på det faktum, at gode ting er værd ikke mindre end for eksempel i Paris. Hvis priserne i indkøbscentre, du er ikke tilfredse, er du velkommen til at gå til butikkerne. Dette produkt er også af god kvalitet og til mere overkommelige priser. Originale tæpper, keramik, håndlavede souvenirs, flettede kurve er sikker på at behage købere.

Hvor er Tunesien, er der altid passende overenskomstforhandlinger. Dette er en af de ældste traditioner i den lokale befolkning. Kun handel med sælgeren, kan du finde ud af den reelle pris på en vare.

Et stort antal af høj klasse hoteller kendt for Tunesien. Turisme bringer betydelig del af indtægterne til staten. I denne forbindelse er alle ydelser på højeste niveau. Når du vælger et hotel, bør du være opmærksom på de adfærdsregler, der gælder i det. De har tendens til at være noget anderledes.

Hvert hotel har en swimmingpool. Priserne vil overraske dig. I modsætning til de europæiske lande, hvor man kun betaler for det rum, ikke per person.

Ligesom et land, Tunesien har sine egne karakteristika, som absolut bør vide:

 1. Før du rive frugttræer (appelsin, citron, oliven) bør bede om tilladelse fra viceværten.
 2. Mens der i de ferieområder turister kan klæde sig som man vil. Men at gå rundt i hovedstaden og de gamle dele af byen som sådan ikke er nødvendig.
 3. Snublede på gaden på en bedende mand, i hvert fald ikke kan stoppe ham. Bare gå rundt i siden.
 4. Du kan ikke behandle kvinder i chador.
 5. I butikker og hoteller besluttet at ryste.
 6. Må ikke forhandle i butikkerne, hvor prisen udstillede.
 7. Forbudt at fotografere officielle bygninger.
 8. Under ramadanen, afstå fra at spise, ryge og drikke drikkevarer i gaderne.
 9. Aldrig tilbyde at lokale beboere at ryge eller at drikke vin. Det anses for uhøfligt.

Ved at følge disse enkle regler, vil du være sikker på ikke at komme i problemer og ikke fornærme. Husk, at hvor der er Tunesien, altid varmt og en masse sjov.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.