TravelingRejsetips

Attraktioner Phuket eller eksotiske udseende

Phuket - et vidunderligt sted, hvor uberørte strande og krystalklart vand i havet giver turisterne en uforglemmelig ferie. Naturlige landskaber, fyldt med tætte jungler, smukke vandfald, dyreliv uset skønhed - alt dette kan findes på øen. Men der er andre attraktioner, der er højt respekteret blandt de besøgende.

seværdigheder i Phuket

Følgende er et par steder, der skal besøges, tilbringe deres ferie på øen.

Den første er at besøge observation dæk af Kata-Karon, hvorfra du kan beundre en spektakulær udsigt over de mange strande og øen Pu. Space, åbner udsigten, ubeskrivelig skyline glat sammenflettet med havoverfladen og fusionerer.

Der er andre områder, såsom ved Kap Promthep Yanui bag stranden. De fortjener også opmærksomhed af turister, men det er bedre at gå tilbage til dem senere, og første besøg mere interessante steder. Så for eksempel, vil et vandfald Ton Pry være mere interessant for naturelskere. Vandet falder ikke fra klinten, og en kraftig strøm farende ned fra en højde på 25 meter.

Utvivlsomt, de vigtigste seværdigheder i Phuket omfatter ikke kun de udsigtsplatforme og gårde med zoologiske haver, men også et stort antal buddhistiske templer og arkitektoniske antikviteter, som ligger over hele øen.

Den første i denne liste, kan du gøre Ceray Wat, hvilket betragtes som den mest overraskende og uforståeligt for europæiske turister. Det er placeret på en separat ø Koh Ceray tilsluttet Phuket bro. Buddha statue her er i liggende stilling.

Selv i templerne, kan du tilføje en liste over Phra Nang Sang - en smuk og usædvanligt sted. Dens område er en stor dam med fisk, en skole og den største tin Buddha statue.

I Phukets attraktioner, kan du foretage og de markeder, der opererer ikke kun om dagen, men om natten. Det er meget belejligt, da turisterne indtil aftenen normalt touring de forskellige kirker og museer, solbadning på stranden, og kun efter at solen forsvandt og gaden var lidt mere komfortabel, valgte shopping.

Af den måde, museer og parker er nok til at bruge på dem et par dage for dens udgivelse. Disse omfatter en sommerfugl haven, et sted med utrolige skønhed, Royal Gardens, en vidunderlig værk af menneskehænder, og thailandske Hua Museum, som åbnede ikke længe siden. Her er livshistorie af kinesiske bosættere, der kom til øen i det sidste århundrede. Efter dette, bliver det klart, hvorfor på gaderne i Phuket så mange kinesiske navne.

På dette Seværdigheder i Phuket ikke ende der. Der er flere steder uden for øen, hvor det er nødvendigt at få et par timer.

For eksempel Temple Siddende Monk, eller som et sted kaldet Thai, Mani Mahatat C. Mange Phuket ture inkluderer et besøg på ham. Sig selv templet kompleks ligger en halv times kørsel til den nordlige del af øen. Besøger disse steder kan betragtes som obligatorisk og dristigt indtaste det i din dagbog.

Og, selvfølgelig, hvis øen allerede var blevet undersøgt, men stadig tillader en ferie dag eller to væk fra hotellet, den første ting, der skal vises i planerne for turister - Similan Islands. Der kan bestilles hos Phuket ture. De er ikke meget billige, men turen er det værd.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.