TravelingRejsetips

Seværdigheder i Nürnberg

Nürnberg ligger i Tyskland, i hjertet af Bayern, i nærheden af Pegnitz-floden. Ifølge befolkningen i Bayern Nürnberg er den anden, og hele Tyskland - det fjortende. Dette er en af de største økonomiske og kulturelle centre i Franken, foruden, han er dens tavse kapital.

Se alle seværdigheder Nürnberg og skønheden i det lokale landskab, visualisere de begivenheder, der fandt sted i det, kan alle, der sætter foden på hans jord. Dette slot Kaiserburg og Albrehta Dyurera House, og Nürnberg State Theatre, samt det berømte torv, gift karrusel, Vor Frue Kirke, eller Kirke Sv.Lorentsa at undersøge mulig som sig selv, og med en guide. Ikke en eneste gang i Seværdigheder i Nürnberg mange berømte mennesker kommer til at se. Så hvorfor gør vi ikke lave en fabelagtig rejse.

De vigtigste attraktioner i Nürnberg

Albrecht Dürer hans hus. Albrecht Durer - den største kunstner, guldsmed, billedhugger og gravør, blev han født i Nürnberg og boede der hele sit liv, 57 år. Han kunne ikke forestille sig uden en favorit i Nürnberg, men stadig var han tiltrukket af rejse. Han behøvede ikke at være en hofmaler, og alligevel skrev han en lang række portrætter af mine damer og herrer, der bor i retten. Han skrev prints og malerier, som er dedikeret til Fødselskirken Kristi og verdens ende, mysteriet om døden og Miracle af moderskabet. Nærmer midten af sit liv, sluttede han sig til bevægelsen Martina Lyutera, men det gør ikke tillade sig at tale om reformationen. Og de sidste år af sit liv tilbragte han i huset, som nu huser et museum, der er dedikeret til hans liv, kreativitet og talent.

Slot Kaiserburg. I 1050 blev slottet bygget af Henry Kayzburg III - det berømte monument af arkitekturen i Nürnberg. Det var med ham og startede hele byens historie. Alle møder i Kost af imperiet foregik på slottet, og i midten af det XIV århundrede begyndte det at vælge kejsere. Treasures of Imperial Crown holdt i Kayzburge fra 1424 til slutningen af det 18. århundrede. Slottet er omgivet af fem kilometer mur, der har 80 tårne og den ældste tårn af alle Fuenfeckturm blev bygget i det 11. århundrede.

Nürnberg State Theatre - er et af de tre mest enorme projekter landets teatre. Operaen blev bygget i Tyskland i 1905. Men allerede i 1959, blev det udført sin ekspansion: en ny bygning bygget til kammerkoncerter. Hertil kommer, for nye skuespil og bygningen blev bygget, kaldet "blå boks".

Nürnberg Market Square - er den mest berømte sted i Tyskland. Dens område årligt i Julestue afholdt. Dens konstruktion begyndte efter tragedien, der fandt sted i 1349 på dette sted. Men med tiden blev den tragedie glemt, og i dag er området en juvel i byen. Det er Vor Frue Kirke og en unik i naturalier springvand. De siger, hvis du holder øje med den gyldne ring, der hænger den på hegnet, sandsynligvis få heldige.

Amor springvand med turister nydt ikke mindre populære. I nærheden af rådhuset er placeret på det. Den består af 2 dele: den første - den gotiske, som blev bygget i 1332 - 40 år, og den anden - renæssancen, bygget i 1616 - 22 år .. Rådhus og springvand er et unikt ensemble af det 17. århundrede.

Vor Frue Kirke (Frauenkirche). Dens konstruktion blev afsluttet i 1352. Det er populært at dens alter af det 15. århundrede, samt uret med "Maennleinlaufen". Dette er det vigtigste tempel i byen Nürnberg. Attraktioner på denne, dog ikke ende der.

Gift Carousel. Placeret springvand "Gift Carousel" ved udgangen af metroen Lorenzkirche. Professor Jürgen Weber - forfatteren af denne skabelse. Ideen om at skabe et springvand kom til ham, efter at han læste et digt af G. Sachs. På springvand scene synlig fra gift liv, men hver side af karrusellen symboliserede hver sin side af ægteskab.

Kirke Sv.Lorentsa - store kirke gotiske bygning i Tyskland, blev det opført i 1260 på ruinerne af den antikke romanske basilika. Et stort antal af indvendige rigdomme blev tabt, og en anden del blev solgt til at betale kommunal gæld. Under Anden Verdenskrig ΙΙ bevarede kirkelige skatte, fordi de blev placeret i kælderen i byen. Den samme bygning blev fuldstændig ødelagt. Restaureringen til den oprindelige form blev produceret i 1952.

Nürnberg, dens seværdigheder og lokale atmosfære i sig selv er så enestående, at vi kan tale om dem for evigt. Men det er bedre at se én gang end at læse ti gange!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.