TravelingRejsetips

Anapa vin. Variety og udvælgelse regler

Vin, uden tvivl, en af de bedste alkoholholdige drikkevarer i verden. Hans første historiske omtale registreret i de bibelske bøger. Misundelsesværdig popularitet nydt vin drikkevarer fra Middelhavslandene, lavet på hjemmelavede opskrifter. I en tid med Romerriget kunne tælle næsten hundrede sorter af denne ædle drik. Gamle tilbedere tilbedt og herliggjort den virkelige vin, og bragte ofre til guderne i de mange vin.

Vinavl Kuban - er en anden historie. I oldtiden Krasnodar-regionen var beboet af grækere, berømt for god vin fra Gorgippia. I stedet for grækerne kom italienerne, ikke mindre nidkært værdsatte denne vidunderlige drik. Enhver moderne fest er svært at forestille sig uden vinflaske. Dette sofistikerede drik er elsket og værdsat af mange mennesker. Men for ikke at ødelægge indtrykket af måltidet og nyde drikken smagt tærte eftersmag, er det nødvendigt at vide, hvor og hvad vin til at købe.

Prøv at regne ud, hvor du kan finde de bedste vine i Anapa, og hvad du behøver at vide, før du køber en automat flaske af denne ædle drik.

Det tilbyder en udvej by

Faktisk kan hele spektret inddeles i tre typer, som er i en misundelsesværdig efterspørgsel både i den oprindelige befolkning i byen, og blandt campister.

Typer af produkter:

  • flaske;
  • aftapning;
  • hjem.

Under sovjettiden, turister besøger den udvej byer i Kuban og Anapa særligt foretrukne flaske drink produkter hjem vinproducenter og detailforretninger udlevering af alkoholholdige drikkevarer. Mens udkast og husets vin i Anapa er lavet efter gamle opskrifter og blev opretholdt i lang tid, og samtidig opretholde en fantastisk smag og atmosfæren i en sommerferie.

Nu høj kvalitet vin drikkevarer er yderst vanskeligt at købe, og steder, hvor de sælges, der er meget få. Denne gradvise udvikling siden da som vinmarkedet der var alle slags pulver drikkevarer. Broderparten af produktionen mærket "Anapa vin" - dette er blot en billig, lav kvalitet alkohol pulver. Hvis du ønsker at købe en virkelig høj kvalitet drik, vi har brug for en gennemprøvet og veletableret butik. Oplysninger kan fås både fra den lokale befolkning, samt via internettet. Under alle omstændigheder, så prøv at have en masse at vælge virkelig de bedste kvalitetsvine og Anapa. Anmeldelser af drikkevarer spiller en væsentlig rolle, så det er nyttigt at gennemgå dem.

Også være særlig opmærksom på de synspunkter, lokale vine og tabelværdi. Dette vil i høj grad lette søgningen efter en drink, og desuden vil hjælpe sortere ud af prisen.

Et udvalg af vine

Før du køber vin Anapa, ikke ondt at stifte bekendtskab med klassificeringen af disse drikkevarer. Søde og tørre typer - det er et spørgsmål om smag af hver enkelt ventilator. Vi vil se på populære sorter omfatter rød, rosé og hvidvine.

"Black Doctor"

Dette er den oprindelige rødvin styrke på højst 15%. Alkoholiske drikke af denne type er lavet af følgende sorter af druer: Cabernet, Tidlig Magarach og Saperavi.

Vin for kendere og elskere af bitter smag, kombineret med kirsebær smag. Det går godt med kødretter.

"Hemmelige ønske"

Dette er en halvtør type vin styrke på højst 12%. Den er lavet ved at blande Merlot vinstokke, moldoviske og Cabernet. I modsætning til den "Sorte læge", denne sort har en klar rød farve. Det vigtigste træk ved smag "hemmelige begær" er et bær eftersmag, der er ideel til kød og fjerkræ.

"Cahors" (balsamic)

Denne dessert druesorter Anapa fæstning ikke mere end 15%. Samt "Black læge", er "Cahors" betragtes som reel, fordi der er fremstillet udelukkende af røde druer af originalen.

Derudover er opskriften tilsættes infusion af 24 urter. Smag "Cahors" efterlader en klar og behagelig eftersmag af chokolade. Optimal side parabol til denne vin - ost og desserter.

"Intriger og kærlighed"

Fantastisk på mange måder, en alkoholisk drik med den interessante titel og en lille fæstning i 10%. Den er lavet af rød eller hvid drue og forskellige slags blomster smag. serveres Denne vin kun til desserter.

"Cabernet"

Anapa vin Cabernet er meget populære blandt vore landsmænd. Kendetegnet ved medium styrke drik på 13% og vedvarende frugtagtig-blomstret aroma. Denne vin er lavet af to druesorter - Cabernet Sauvignon og. Drikken har en sart lyserød nuance og smag fremhæve sødme af enhver dessert.

Hvor kan du købe naturlig vin

I sådan et smukt sted at slappe af, hvordan man Anapa, du kan altid finde høj kvalitet og originale produkter vinproducenter. På hylderne kan du se vejen, "den sorte læge", "Sauvignon" vin "Anapa", "Chardonnay" og mange andre mærkevarer alkoholholdige drikkevarer. Som følge af den store tilstrømning af turister og udvide vinen lander der er flere scams, der ønsker at sælge pulveriserede drikkevarer under dække af den oprindelige vin.

Hvis du ikke ønsker at blive fanget og ønsker at forkæle dig selv med en virkelig ægte vin, bør du følge nogle enkle regler på tidspunktet for købet.

Som for hjemmet vinproducenter og deres produkter, så er der taget højde for, og til kun at fokusere på kundernes anmeldelser. Hvis du er i butikken, er det bedre at give fortrinsret butyleret vin med en klar og forståelig etiket. Skal se, er noteret på flasken, om datoen for høst, fordi alkohol pulver har ingen eksponering. Som en af mulighederne - en vin butik placeret "på fabrikken", hvor du kan købe ikke kun et kvalitetsprodukt, men også spare lidt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.