TravelingRejsetips

Hvad køber i Egypten? Tips om hvad du kan købe i Egypten

Ture til Egypten er meget populære. Dette er ikke overraskende: den varme sol, klare hav med farverige fisk, smukke strande, god mad, usædvanlige souvenirs ...

For helt at forstå kulturen i Egypten, er det nødvendigt at fordybe sig i al charmen i dette land!

Hvad skal man købe billige?

Hvad kan man købe i Egypten til en god pris?

 1. Smykker. En prøve af guld i Egypten end i Rusland. Som urenheder bruger sølv i stedet for kobber, både i vores land. Køb guld i Egypten er ikke noget problem!
 2. Sølv. Kvaliteten er rigtig god, kan du hente de originale produkter.
 3. Camel tæppe. Det kan købes i ethvert marked for latterlige penge. Indkaldelse til kamel lædervarer, fordi hvad de skal købe i Egypten (Hurghada ingen undtagelse) er ikke noget at gøre med kameler!
 4. Røgelsespinde - for fans af bestemte lugte. Prisen for pakken - $ 1!
 5. Medicin. De er billigere, bedre og vores gennemprøvede. Mange mennesker spekulerer på, hvad medicin til at købe i Egypten? Absolut enhver - fra vitaminer til drastiske midler. Bare tjek den præ-med navne og instruktioner.
 6. Ure. I Egypten, købe udstyr meget lettere, udover det er billigere.

Hvad køber i Egypten: nyde det lokale køkken

Og vidste du, at Egypten er berømt ikke kun for sine gamle arkitektoniske monumenter, rig kultur, og ikke så længe siden en revolution fandt sted, men også en vidunderlig måltid? Køkken Egypten - en symbiose af forskellige civilisationer, der har eksisteret på det område af denne mystiske land gennem hele sin historie. I intet andet sted vil du ikke have en chance for at prøve denne fantastiske kombination af mange kulturer i en skål! Så tøv ikke med i lang tid, hvad de skal købe i Egypten, og sparer ikke penge, og prøv og nyd!

Den mest populære traditionelle mad i Egypten

De kan spise på stedet, planlægger at gentage de originale opskrifter derhjemme, og kan være noget lækkert og kære en gave køb.

Gibney Domyati

Det er en hvid blød ost, én type ost, der er produceret i havnebyen Damietta. Traditionelt er det fremstillet af bøffelmælk, men tilsættes ofte her og ko. Det er den mest almindelige form for ost i Egypten. Det er også en del af mange retter, såsom sambusa - stegte tynde lagdelte kager med ost påfyldning - eller puré af kartofler med ost. Ost "Gibney Domyati" modnes mere end 1-3 år i store dåser. Hovedparten af egyptiske familier er stolte af antallet af dåser og deres holdbarhed. Som de siger egypterne selv, jo længere osten modnes, det lækrere bliver det.

Kushari

Denne vegetarisk ret er statsborger i Egypten. Hvis du spørger en erfaren rejsende, der køber i Egypten, om Kushari anmeldelser vil helt sikkert være den mest flatterende! Fadet er pasta, krydret med tomatsauce, hvortil kommer de ris, linser, hvidløg, kikærter og karameliseret løg. Denne ret er blevet en meget populær morgenmad mad, og det er nemt at købe i mange egyptiske gader. Jeg spekulerer på, hvad Kushari ikke en skål af egyptisk oprindelse, fordi pastaen, for eksempel, bragt fra Italien, Latinamerika importerede tomater, og ris har brugt asiatiske. Men egypterne besluttet at blande det hele. Således blev resultatet en ny skål - lækker og tilfredsstillende.

fatta

Denne delikatesse anses Nubian. Kombinationen af ris og skællet brød tjente under en kød sauce med hvidløg og eddike. Ud over alle - store stykker af stegt oksekød og æg. Fattah besluttet at lave mad til ære for fødslen af første barn, såvel som i andre muslimske og kristne helligdage. Fadet er nærende, så under fasten det er ikke klar.

Taro suppe

Taro eller taro, kaldet planten ankom fra Sydøstasien. Knolde at rå spiselige, oprenset og kogt i en kødbouillon, koriander og hvidløg krydderier. Beredskab knolde er jorden i en suppe. Serveres denne parabol på Højtiden for Helligtrekonger af den koptiske kristne.

ful medames

Denne ret består af bønner. Serveret det med vegetabilsk olie og krydret med hvidløg og citronsaft. FUL medames er meget populær i Egypten. Den blev udarbejdet i de dage i faraonernes. Med den koptiske sprog ordet "medames" betyder "begravet". Faktisk blev denne skål oprindeligt kogt forskelligt: i det varme sand eller kul "skjulte" en gryde med bønner. Traditionelt spiser det med brød, men du kan supplere og andre produkter: tomatsovs, smør eller æg.

dukka

Denne egyptisk parabol bruges som tilsætningsstof, og bruges med brød eller grøntsager. Dukka - en blanding af urter, krydderier og nødder. Disse omfatter spidskommen, koriander, mynte, sesamfrø og salt. Forbered det derhjemme, og hver egyptiske familie har sine hemmelige forberedelser. "Dukka" i arabisk betegner "pund". Det er sådan det er forberedt og.

muluk

Muluk kaldes en ret, som består af blade jute planter. Deres kogt kød, såsom kylling, kanin eller oksekød tilføje og koriander hvidløg. Serveres med ris eller brød.

Fesik

Dette er en traditionel ret, der er kogt kun til ære for festivalen af Sham el Nessim ,. Fejr det i foråret. Fesik - gæret, saltet og tørret multe. Oftest er det at forberede en speciel person - fasakani. Hvis Fesik ordentligt forberedt, kan de blive forgiftet. Han holdt i krukker med tykt glas. Da fisk er meget stærk smag, banker er tæt lukkede låg. Denne ret serveres med brød og løg, drysset med citron.

halva

Denne lækre slik er forberedt, ikke kun i Mellemøsten, men også i Egypten. Her er det sammensat af sesam pasta. Tilsætningsstofferne anvendes som pistacie, mandel og pinjekerner. Halva spiser ikke kun i sin rene form. Sakalans eksempel. Denne blanding blev halvah Honning med tilsætning af flødeskum. Det ser ud, halvah kan modstå en tilstrækkelig høj temperatur og ikke forringes.

Kunafa

Denne egyptisk delikatesse lavet af tynde nudler. Batter - Kataify - Påfør et tyndt lag på panden stegt indtil det bliver sprød. Tilsæt derefter olie, indpakket cremefyld med valnødder og derefter bagt. Serveres med frugt sirup.

købe frugt

Hvad skal man købe i Egypten, som ingen frugt? Dette er noget særligt! I delta af Nilen så frugtbar jord, og gødning, der ikke behøver nogen! Derfor er de egyptiske frugter og bær er sverhekologichnymi.

Hver frugt har sin sæson:

 • slutningen af januar-april - jordbær / $ 1 pr 1 kilogram;
 • April-Juni - ferskner / $ 1, fig
 • Juni-september - mango / 3-4 $;
 • rund sommer - figner / $ 1,5;
 • Hele året - bananer og appelsiner / $ 0.5;
 • Juli-september - datoer / $ 0.5.

Du kan købe vandmeloner og meloner, men de har tendens til at være smagløst, men meget saftigt. Tip: du skal købe kun frugt i basaren.

Er det muligt at bringe den egyptiske frugt hjem?

Med hensyn til eksport af frugter fra Egypten, behøver egypterne ikke noget imod, at du køber frugt i deres land. Og ifølge russisk lov import af frugter i landet er forbudt,
da dette kan bidrage til de anførte skadegørere i det område af staten. Selvom desværre ikke mange turister det forstår.

nationale souvenirs

Hvis du allerede er fanget i dette land, så skal du købe traditionelle souvenirs! Hvad kan man købe i Egypten?

bomuld

Berømte egyptisk bomuld er meget høj kvalitet: T-shirts, kjoler, håndklæder og andre produkter virtuelt "dimensionelt"!

papyrus

Papyrus - en ubrugelig ting, men smukke, og i det indre af hans hjemby der vil. Hvis du ønsker at få er ikke falsk, men et kvalitetsprodukt, foretage et køb på Institut for papyrus i Kairo. Køb fra gadesælgere denne ting er ikke det værd. Papyrus skelne ægte fra falske er nemt. Dette er lavet af papyrus stilke, så det kan foldes let. Forfalskninger er lavet af palmeblade eller rispapir. Husk: Kære butikker papyri udstede et certifikat, som de købte varer - den ægte vare. Die-cast, det er ikke meget høj kvalitet kan købes for $ 1. For håndlavet papyrus være parat til at betale mindst $ 10 (mellemstor kopi).

vandpibe

Hookah - en god gave, både mænd og kvinder. Den klassiske version betragtes som en "shisha". Afhængig af den anvendt til souvenir materiale, størrelse og salgssteder, at prisen på vandrør varierer fra 60 til 600 egyptiske pounds ($ 80-800).

Tobak til vandrør

Det skal bemærkes, at den råtobak skal være våd og klistret. De bedste sorter - Nakhla og Al Fakher. Emballagen skal være lufttæt. Og det er også nødvendigt at kontrollere holdbarheden. Som for smag - det er en amatør.

Så du går til Egypten (Hurghada). Hvad kan du købe mere for at behage dig selv og dine kære?

 • Tæpper. Kunst, lavet af naturlige kamel uld, håndlavet ... Kort sagt, et kunstværk! Også tilbyder fremragende ko til en lav pris - $ 100-150.
 • Kaf Maryam - en souvenir i form af tørt græs, som bringer held og lykke i erhvervslivet. Efter at have stået i et par dage i vandet, tør stråle blomstre blå blomster!
 • Scarab bille - et symbol på Egypten. Det menes, at det bringer held, lykke og harmoni. Foretag souvenirs fra forskellige materialer, men de er oftest guld eller sølv, onyx og turkis.
 • Kaffe - jorden og kardemomme. Fremragende kvalitet, og det koster mindre end i Rusland. Køb du har brug for at handle butikker. Vælg den type kaffe, korn izmolotyat til et fint pulver og tilsæt krydderier.
 • Magnet. Nå, selvfølgelig! Hvor det samme uden ham!
 • Slik. Halva, kunafa, basbousa, baklava, figner i chokolade kahk, glæde - alt sammen i en smuk æske. Det er simpelthen umuligt at modstå!
 • Krydderier. Duftende orientalske krydderier vil give din parabol en smag af Egypten. Få krydderi mix "Baharat". Glem ikke at købe safran, gurkemeje, Kamoun.
 • Tea. Bright røde hibiscus med en sur smag. Hibiscus blomster, Sudan rose eller vil gavne, rense blodet og regulere blodtrykket.

Denne liste bliver ved og ved ... Så planlægger en tur, så spørg dine venner og bekendte, der har besøgt i Nildalen: og de bragte så interessant, og at du kan købe i Egypten dig?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.