Hjem og familieTilbehør

Timer Romanoff: skabelse, stil, funktioner

I mange år, virksomheden producerer, produktion er beskrevet i et papir ur. Romanoff er på markedet i mere end 19 år, og i løbet af denne tid måtte vise deres talenter, og for at bevise kvaliteten af produktet. Hvad er dette selskab forskellig fra andre lignende?

  1. God kvalitet og montage.
  2. Høj garanti.
  3. Moderne og frem for alt et unikt design.
  4. Individuel tilgang til hver klient.

Taler om virksomheden, er det nødvendigt at fortælle og om dens historie. Romanoff (se kvindelige - bedste sælgere, men mere om det senere) - virksomheden blev grundlagt i slutningen af 1993. Selv da, design og skabe nye varianter af håndledet kendetegn for de første personer i Den Russiske Føderation. Deres design er sat i forbindelse med historien om emnet.

Hvad tiltrak skaberen af en lille "skrivebord" for at begynde at fremstille produkter til hele landet og fuldt ind på markedet? Den skæbnesvangre beslutning var frigivelsen af de timer, der afsættes til Romanov-familien. I 1998 blev registreret varemærke Romanoff. Det fremgår klart af dette kom navnet på velkendt firma.

Til dato produceret mere end 150 timer, som er samlet i hånden. Måske er dette faktum gør disse produkter så berømt og dyrt? Firma logo perfekt symboliserer dets storhed og stabil position på det russiske marked.

Nuancer af ur

Romanoff Ure (anmeldelser om dem senere) er kun af materialer af højeste kvalitet, som virksomheden import fra andre lande. Rustfrit stål anvendes og allergivenlige, således at hver kunde kan nyde dit køb. Det er til stede og guld belægning, som uden den. Det er naturligt, der tilføjer timer aristokratiske og respektabel udseende. Hvad kan bruges til at skabe ure af dette mærke? Phianites krystaller fra Swarovski, zircons, Nacre, læder. Hver dame vil kun være glad efter sådan en gave fra hendes følgesvend.

Monteringen udføres på de vigtigste anlæg i Moskva, i Pavilion "Flight".

Stil og funktioner

Romanoff ure er blandt de mest genkendelige i vores land. Hvad gør dem så? Unik udseende, gode kombinationer bemærker klassisk, luksus, i moderate mængder. Selvfølgelig ikke uden at følge den nuværende mode og rimelig prisklasse.

Firma der producerer sådan en stor ur, vandt konkurrencen af guldsmede i 2011. Hun præsenterede den bedste samling i en udtalelse fra en uafhængig jury. Eksperter har identificeret alle de mest fremragende kvalitetsprodukter, at finde noget defekt. Hvilke ændringer i gravningen foregik efter sejren? Romanoff se denne serie fik passet produkter af højeste kvalitet, som er blevet certificeret af Hermitage, Kreml museer og andre vigtige steder.

De vigtigste aktiviteter og samarbejde

I modsætning til mange andre ur virksomheder i Rusland, det giver kunden til at vælge udformningen af fremtidige produkter. Som regel Romanoff arbejder med producenten af firmagaver. Mod et gebyr kan du lave en personlig produkt.

Køberen kan bede om at sætte på et ansigt forskellige slags logoer og symboler. Den samme service er tilgængelig til at dække timer, deres bæltespænder. Hvis kunden er rig, er det muligt at skabe et produkt fra bunden, helt afhængig af købers ønsker.

Kort om alle virksomhedens produkter

Kvinders mode ure, absolut såvel som mænd, producerede virksomheden kun i begrænsede forsamlinger. Skitsen, som bruges til at oprette dem er copyright, så prisen er passende. Efter samling af hvert produkt er store ur kontrol af nøjagtigheden af kurset og forberedelse til salg. Designet er skabt på grundlag af mode og anmoder om indenlandske producent.

målere

  1. Kaliber: 2824-2, 2671. Armbåndsure Romanoff denne kaliber har kuglelejet, selvoptrækkende systemet, en kalender, en mulighed for at ændre datoen uden tidspunktet for fiasko. Der er en central sekundviser, uret er ikke mindre end 38 timer efter den komplette anlæg. Hvis en person er iført dem i ca. 10 timer, er dette tal reduceret til 24 timer. Disse modeller kan modstå stød.
  2. Timer Romanoff 8215 kaliber, 6T51. Mekanismen af disse unikke enheder designet af japanske producenter. De har automatisk ur fabrik, hurtig mulighed for at justere både tid og kalender indikatorer. De stoisk modstå stød og magnetfelter.
  3. Kaliber 133. Oftest er disse kvinders mode ure. Det skal bemærkes, at denne mulighed er den nemmeste og billigste. PLANT de har brug for på egen hånd. De er beskyttet mod mekanisk beskadigelse og magnetfelter. i normale tider ikke får slukket, er kalenderen fungerer korrekt. I tilfælde af nedbrud, du har brug for at konsultere specialister i alle tilfælde er det ikke anbefales at løse problemer på egen hånd.

Beskyttelse timer

Hver model af virksomheden er vandtæt. Dette er et klart plus. Producent forbyder starte produktet i vand eller trykke på en knap. Det anbefales ikke at svømme i bassiner eller i badeværelset i timevis med dette selskab. Selvom de er beskyttet, som er stram, men det gør ikke forpligter dem til at arbejde, selv i helt nogle tør tilstand.

Så så længe de arbejder, og nyde sin herre eller elskerinde, er det nødvendigt med nogle års mellemrum (du kan en gang om året) at udføre forebyggende rengøring. Dog skal det gøres ikke hjemme, og en specialist.

mærkning

Det er nødvendigt at bemærke, at hvis uret tilbage emblazoned inskription eller 3 ATM, kan du være sikker på én ting - Bay kortvarigt med vand produktet vil overleve. Men med ham i hvert fald at tage et brusebad eller karbad.

Ved tilstedeværelse af varemærker, der har følgende Vandtæt til 50 m eller 100 m læser, kan du være sikker på - de vil overleve selv svømme i havet.

anmeldelser

Anmeldelser af ure af dette mærke er positive nok. Mange er bange for at købe produkter fra dette selskab på grund af placeringen af forsamlingen, men stadig overvandt sig selv, bemærkede den enorme kvalitet og design. Nogle endda sammenligne Romanoff ure med schweiziske.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.