Hjem og familieTilbehør

Points til kameraet - hvad er det?

Moderne teknologi står ikke stille, så hvert år, er udviklere tilbyder os de mest usædvanlige suppe til hverdagen. Denne gang verden blev præsenteret unikke solbriller med et kamera. Det faktum, at dette er et tilbehør, og hvordan man bruger det, vil du lære i denne artikel.

Hvad er de briller med et skjult kamera?

Tidligere punkter blev kun brugt i to tilfælde: for synskorrektion og øjenbeskyttelse mod direkte sollys. Men i dag kan du købe en velkendt tilbehør i en helt ny og usædvanligt for den moderne menneskelig form.

Punkter med kameraet, er en blanding af traditionelle klassikere og den seneste teknologiske udvikling. Så i en normal ramme med linser bygget et lille kamera, der kan optage alt hvad der sker rundt. I dette tilfælde omgiver det aldrig gætte, at de skyder på video!

Denne idé er så behageligt at fans af usædvanlige gadgets, at vi i dag kan finde både lave og højteknologiske modeller af briller med forskellige indbyggede funktioner.

Hvad er de punkter med kameraet?

Rækken af anvendelsen af dette tilbehør i høj grad. Selve idéen om dets oprettelse opstod fra ekstrem sport fans, der elsker at tage deres tricks på den kameratype Go-Pro. Men denne enhed kræver binding til hjelmen eller tøj,. Mens særlige skibriller med kameraet udfører to funktioner - video shoot og beskytte mod ugunstige vejrforhold.

Men senere begyndte de at bruge dette tilbehør, og til andre formål. For eksempel er det meget populære såkaldte spion solbriller med et kamera. De er ofte brugt af journalister, når du optager situationer, der ikke involverer tilstedeværelsen af et fuldgyldigt kamera. Hertil kommer, at briller med et kamera gør det muligt at fange en bred vifte af livsbegivenheder, når hånden er ingen telefon, ingen kamera. Derfor vil denne overtagelse være uundværlig for familien gåture med børn og fester med nære venner.

brugervenlige funktioner

I standard punkter med kameraet selv kommer med et lille tilbehør mikrofon og USB-kabel, som er nødvendig for at overføre optagelserne til en computer eller et andet medie. Indenfor er der en lille ekstra batteri, så du ikke skal glemme den rettidige betaling. Efter alt, ville det være meget trist, hvis de mest interessante øjeblik briller bare slukke.

Nogle modeller har en særlig slot til SD-kort. Dette giver dig mulighed for at udvide hukommelsen på enheden og tage en længere video i widescreen opløsning. Og de nyeste eksemplarer er vandtæt, så du kan bruge dem i næsten alle vejrforhold.

Nogle modeller leveres også med indbyggede hovedtelefoner, Bluetooth-drev og endda sensor tælle skridt og kalorier. En sådan anordning kan i høj grad lette hverdagen for det moderne menneske, der leder en aktiv livsstil, og altid stræber efter perfektion.

Hvor kan du købe usædvanlige tilbehør?

Køb solbriller med et kamera kan være i flere online-butikker. Men du behøver ikke haste til at købe, så længe du ikke studere hele spektret. Efter alt, i dag du kan komme på tværs som original briller med et certifikat for kvalitet og garanti, og kinesiske forfalskninger. Sidstnævnte mulighed er mere egnet til underholdende eller gave. Mens de oprindelige briller kan bruges til eventuelle nødsituationer.

I Rusland, mærket er meget populær Pivothead, som er involveret i produktion af høj kvalitet briller med masser af funktioner. Dog er de udstyret med ikke kun kameraet med Full-HD-opløsning, men det krom og specielle linser. Og på den bue af tilbehøret har en batteriopladning indikator, mikrofonen på 44,4 kHz og selv-Free gummi skær. Det ergonomiske design, holdbarhed, pålidelighed og rigt sæt af mærkevarer har vundet international anerkendelse blandt fans af usædvanlige gadgets.

Hvor meget er usædvanlige briller med indbygget kamera?

Tilbehør fra Pivothead vil koste et gennemsnit på 7000 rubler. I dette tilfælde skal fabrikanten er ansvarlig for kvaliteten af sine produkter, og er altid klar til at yde teknisk support. Men for dem, der bare vil have det sjovt, er der flere low-end modeller, som kan købes på mange detail steder i Kina. Modeller i Kina, som regel koster fra 700 til 2000 rubler. I dette tilfælde betyder det sælgeren ikke give en garanti-kort eller certifikat for kvalitet.

Hvis du er på udkig efter en original gave til en ven, der kan lide at skyde en video, skal du bemærke briller med indbygget kamera. Og være sikker på at denne unikke og moderne enhed vil sætte pris på. Efter alt, hvem ved, måske, peger på kameraet vil være grundlaget for den næste generation computer, som vil erstatte alle de aktuelt kendte personlige teknologi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.