Hjem og familieTilbehør

Skøjter: størrelse, hvordan du vælger

For at blive en mester i hockey eller kunstskøjteløb, først og fremmest, du ønsker at give dig selv en selvsikker tur, det vil sige, bør en atlet på skøjter føler sig trygge. For at gøre dette, skal du vælge den rigtige størrelse på skøjter under deres fødder.

Dimensioner på hockey skøjter og deres indvirkning på kvaliteten af spillet

Intet bør forstyrre eller distrahere fra hockey spil, og selvfølgelig er han ikke engang at tænke over, at lige nu er ikke i almindelige sko eller sneakers. Universal opskrift hvordan man vælger skøjter, findes ikke. Sagen er en individuel, og fokus bør være primært på følelsen af at være under nogens mund deres pick.

Skøjter, hvis dimensioner er valgt korrekt under foden spilleren er en forlængelse af hans krop. Mellem foden og indersiden af atleten is sko bør ikke være "ujævn", men også der bør ikke være unødig klemme. Der er nogle retningslinjer i at vælge skøjter for sig selv, det er værd at være opmærksom, når de køber.

Fod størrelse og skostørrelse

Hvis du fokuserer på det nordamerikanske dimension af systemet, ville det mest velegnede være et par skøjter, der er en halv størrelse større end størrelsen på hans fødder engageret. Men det er bestemt ikke bør opfattes som en entydig vejledning til handling. Fordi det vigtigste udvælgelseskriterium - hvordan komfortable du føler i benene fuldt snøret støvler.

Vaner, præferencer og mål, også spiller en vigtig rolle. Nogen vælger skøjter, størrelse er lige ved siden af benet. Og nogen - selv en halv størrelse mindre. Dette gøres for at øge mobiliteten og manøvreevne, da den mindre størrelse af skøjter, den således kortere og blade længde. Som det er kendt, den lange klinge reducerer manøvredygtighed. Og husk: aldrig købe skøjter børn for vækst, for 2-3 størrelser større. Dette ikke kun øger risikoen for skader, men også kan helt ødelægge barnet skating. I betragtning af, at hver fabrikant har sine egne table størrelser af skøjter, kan du vælge ved at sammenligne deres hjemland med størrelsen af skoen. For at finde den sidste, er det nødvendigt at måle foden længde og fundet i størrelsen af den tabel, der svarer til den modtagne indeks.

Hvornår er det bedst hård og når - blød

Skøjter til dato i salget bugne, og så når du vælger et par til dig selv, så prøv at fokusere ikke kun på størrelsen af de krøllede skøjter eller skøjter til hockey, og endda nogle vigtige nuance. Skøjter er lave eller høje hæle, der er lav eller høj stige, og valget i dette tilfælde skyldes strukturen i den enkelte fodsvamp. Desuden bør man være opmærksom på stivheden af støvlen.

For at undgå skader, er det bedst at vælge den hårde mulighed. Dog vil de hårde sko ikke give den handlefrihed, som kan give blød. Professionelle idrætsudøvere normalt stoppe valg på en blød indstilling, fordi musklerne i benene er allerede godt uddannet og forberedt til specifikke belastninger. Newbie er ikke godt forberedt, fordi i bløde sko kan putte benet.

Den mindste størrelse af skøjter og glidende model for børn

Den første skøjteløb for et barn kan være den mest festlig lejlighed. Især i vores tid, købe skøjter til børn er et snuptag. Modeller for de små "kommende stjerner" sådan en vidunderlig og behagelig at fornøjelse at se på. Den mindste størrelse af skøjter - omkring 22-23, men det faktum, at børn vokser meget hurtigt ben. Og for at tage skøjterne for vækst, som nævnt ovenfor, er det ikke anbefales. Designere skøjter tænkt over dette og oprette skøjterne, som kan ændre dets størrelse.

Der er fire typer af glidende skøjter. For visse typer de er opdelt, afhængigt af hvordan de er razdvizheniya, der er en trykknap, bolt, skrue og håndtag. Hvordan disse mekanismer let at forstå. Den mest bekvemme genkende skruen, fordi takket være denne metode, kan størrelsen af de glidende skøjter ændres jævnt, og sko til baby fødder passer stort set til millimeter.

Nuancerne i udvælgelsen af glidende skøjter

Selvfølgelig, købe en glidende skøjter er bedst stadig med barnet, fordi disse modeller kræver montering. Bydende nødvendigt, at barnet sagde han, om hans ben i et udvalgt par bekvemt. Hvis du tager et barn med dig til butikken ikke er mulig, eller hvis du ønsker at overraske ham, så pre-måle barnets fod længde. Så afgørelse om størrelsen af bordet vil hjælpe dig skate størrelse. Og kontrakten i dette tilfælde, med sælgerne om muligheden for at udveksle de varer, hvis du stadig er galt med den størrelse og skøjter ikke passer dit barn.

Valg skøjter barn, skal du huske at være opmærksom på, hvilken del af skoen er udvidet. For en meget lille, skal du vælge dem, hvor tå udvides, fordi når udvidet hæl flytter tyngdepunktet, og barnet kan falde. Generelt er det bedst at give fortrinsret til plast glidende skøjter, da de er komfortable og let, og vil vare i flere sæsoner. I sådanne modeller er kun plast sko, og skate knive fremstilles af holdbart kulstofstål.

Skøjter til kunstskøjteløb

Skøjter til kunstskøjteløb er forskellige fra andre typer af kniven form. Funktion af de fleste af disse blade er, at foran dem har skarpe tænder. Takket være dem, kan skater gøre bevæger sig og hopper, samt til at bevæge sig på sine tæer. I dette tilfælde, bladet selv er ikke flad, men buet, som hjælper med at udføre bevægelsen, glidende, rotation og anderledes end de skøjter. Dimensionerne er også meget vigtigt, men deres valg er fokuseret på de samme kriterier som i udvælgelsen af modeller til hockey.

Når du vælger være særlig opmærksom på klingen skøjter. Her er et sådant kriterium som "billige" ikke passer helt. Dette skyldes, at lav kvalitet stål maler hurtigt og ikke særlig god slip på isen. Og hvis du ønsker at dyrke en stor skater eller skatere, så sørg for, at dit barn er blevet forsynet med kun høj kvalitet sportsudstyr.

Generelle anbefalinger, når du vælger skøjter

Undersøge de individuelle egenskaber af deres fødder, da disse er vigtige kriterier for udvælgelse af en passende model. Kig nøje på dine gamle skøjter. Dimensioner og deres højre eller forkerte valg i fortiden vil fortælle dig den slags gamle indlægssåler. Hvor højre fod trykt på indersålen hvis jævnt fordelt i hele fodseng eller andet sted ud over kanten af hende - alt dette, så prøv at tage hensyn til, når de vælger et nyt par.

Sokker og blonder

Montering du skal gøre i de sokker, som vil blive rullet. Dette refererer til tykkelsen og tætheden af sokker. Anbefales at bære tynde sokker, da indersiden af skoen i sådan hurtigt dannet og tilpasse sig din unikke fodform.

Så vi købte is støvler, og du er klar til at forlade dem på isen. Under obuvaniya løsne snørebånd nedenfor, hælen skubbe tilbage kraftigt. Boot fane ved den korrekte blonder vil holde foden i denne position ved ikke at tillade din hæl til at flytte til bagsiden af boot-området. Leg bør være solidt fastgjort, men i hvert fald ikke klemt. Nu er du fuldt forberedt til skøjteløb.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.