Mad og drikkevarerOpskrifter

Opskrifter med bananer gourmet

For at nævne alle de nyttige egenskaber af banan, du har brug for mere end én side. Kun to fostre spist dagligt, kan fjerne poser under øjnene og mørke, for at eliminere skørt hår og negle. Bananer lindre søvnløshed, bremse aldringsprocessen. Dette er et udmærket redskab til forebyggelse af cancer, sygdomme i mave, tarme. Banana - er frugten af lykke, fordi under sin indflydelse til at producere serotonin.

Endelig er det bare en lækker frugt, der kan spises i rå og kogte formular.

Eksotiske, gourmet opskrifter med bananer alle populære. Her for eksempel, banan cocktail.

Opskriften er den nemmeste. Blander eller blender 100 g flødeskum, en banan, et glas mælk.

cocktail opskrift kompliceret.

Vi er nødt til at tage en banan, pulveriseret sukker, honning efter smag, jordbær eller kirsebær, kan fryses. Dog kan disse frugter blive erstattet med mango saft, papaya juice, eller en anden af deres egen smag. I en shaker eller blender sætte alle ingredienser, tilsæt cognac skeen, en hvisken af kanel is. Alle pisket. Denne drik - en stor elskovsmiddel, det er perfekt til en romantisk middag.

Opskrift bananer i chokolade elskere af originale desserter. For at forberede denne parabol banan skåret i halve, pænt trukket på en pind fra isen. Gryden blev smeltet 200 g chokolade, eller tilsættes af en ske Roma brandy. Dyppet i varmt glasur bananer, sende i køleskabet til frosne chokolade. Hvis fadet er forberedt til børn, der er alkohol erstattet med tunge fløde.

De, der ikke kan lide chokolade, kan bananer blive tilbudt i vinen sirup.

På svag varme koge sirup af rødvin og sukker (1x1 forhold). Når siruppen bliver trævlet, tilføje til det kanel ... og en lille knivspids sort peber. Dyp bananer, sirup venteposition, indtil de er kølet af, og derefter flytte ind briller.

Opskrifter bananer omfatter salat, hovedret, tærter.

Mænd vil gourmeter nødt til at smage den oksekød med bananer. For sin forberedelse tage omkring et halvt kilo oksekød, skåret i små bøffer, dej stegt.

Skæres i lag af frugt rullet i peber, salt, dyppet i dej fremstillet fra æg og rasp, stegt til en skarp.

Kogt kød og bananer stablet på en plade lag, hæld saucen.

Saucen fremstilles ved godt blande fedt, det resterende stegning kød, tunge fløde, revet peberrod til smag, æggeblomme. God cremet blanding blev aromatiseret med salt og krydderier, hældt på kød med bananer.

I tropiske lande, opskrifterne med bananer er ikke eksotisk, sådanne retter er der på daglig basis. For eksempel banan kager. Foretag sådanne kager er et snuptag.

Triturer 1 kop pulveriseret sukker med 100 g smør. Når massen er glat og hvid, hæld 2 spiseskefulde varm mælk, tilsæt kop mel, en pose bagepulver. Nå æltet, og tilføj derefter piskes i en blender banan (4 medium), valnødder (3 spsk. L), igen godt æltet. Fra denne test kan bage boller, men kunne bruges til tærter. Fremragende fyldning for dem vil være en valmue, æble med kanel.

Opskrifter med bananer - det er også meget velsmagende indiske Puri. I en stor skål finkæmme 2 kopper mel. Lagt til hendes smør gnides indtil der er store piller.

I en blender knust bananer med sukker og krydderier. Dette kan kanel, timian, karry eller lignende Når sukkeret er opløst, blandes i en skål indholdet i blenderen og mel og smør. Æltet i lang tid, ja, så lad i en halv time.

Vi stegepande varme olien med krydderierne. Indtil det begynder at koge, adskilt fra dejstykkerne, fremstillet af dem tortillas og dyppet i kogende olie. Korrekt test først druknet i kogende olie, og derefter dukker op. Kage når stegning behov pritaplivat skimmer i olie. Steg til de er gyldne brune, derefter vendes.

Det færdige kage spredes på en klud til glas overskydende olie, drys med flormelis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.