SundhedSygdomme og betingelser

Vorter på intime steder: hvad vorter, og hvordan man kan slippe af med det

Vorter på intime steder. Hvor mange problemer, de forårsager, når du går eller under samleje. Men du kan kæmpe med dem, hvis du ved, hvad slags bule optrådte på din hud.

Læger kalder vorte under armen, til fods eller papilloma. Det er en godartet tumor, dækket med epithel. Desuden er indersiden af vorter fyldt med blodkar, der har tendens til at bløde voldsomt, hvis du forsøger at slippe af med opbygning af sin egen eller utilsigtet skade.

Ikke alle vorter har en glat overflade. Hvis en brystvorte i læsionen ikke er i et enkelt eksemplar, så er der en vækst på alle dets komponenter, og i forskellige retninger, så vorter ofte ligne blomkål med hvid pels omkring kanterne.

Vorter på intime steder vises ikke så ofte som på fødder, hænder og fingre, men hvis papillomavirus gjort sig gældende, vil deres strittende afkom snart vises på lys, der sidder på det genitale slimhinder. Denne form for vorter kaldet kondylomer. Mænd ofte forbløffet hovedet af penis under forhuden. Kvinder lider skamlæber og indgangspartiet i skeden.

Særlige til intime steder vorter ikke forårsager problemer, men det ubehag opstår konstant under træningen. En anden ting, når vorter blokerer stien af urin. Uden indgreb fra kirurgen kan ikke gøre her, ellers den konstante irritation af urinrøret nær vorten bliver i ikke helbredende sår.

Hvorfor intime steder vorter vises ikke i alle mennesker? Det afhænger af helbredstilstand enkelte og hans seksuelle partner. Sex med et kondom reducerer risikoen for sygdommen flere gange, også under oral sex. I betragtning af, at infektion opstår ikke kun gennem det beskadigede område af huden, som kan ses, men også gennem mikro-revner ikke udelukke muligheden, når sygdommen er trængt ind i den menneskelige krop efter besøger offentlige steder: bade eller toiletter.

Det betyder ikke, at saunaen er at give, bare ikke det værd at sætte sig ned på hans uredte håndklæde overflade bænke. Hvis du skulle bruge et offentligt toilet, så beskytte overfladen af lårene fra toilettet, kan du bruge toiletpapir. På den personlige hygiejne glem ikke at besøge: hvis du tilbyder at drage fordel af værten svamp, er det bedre at høfligt afvise det.

Hvordan er fjernelse af vorter? Moskva, som en af de mest avancerede medicinske centre, tilbyder to afprøvede metoder: laser og flydende nitrogen. Sidstnævnte metode anses for at være ikke kun effektiv, men også smertefrit. Struck vorte jord frosne og falde af efter et stykke tid alene. Men denne metode kan ikke anbefales for hver patient. Installationen sker kun, når vorter forårsager konstante smerter, vokser, skifter farve, multiplicere. Nogle gange er det muligt at opfylde hele track "børn", og med en glat overflade.

Laserkirurgi tilbyder vorte fjernelse, hvis de er placeret på slimhinderne eller inde i kroppen og kræver operation under mikroskop, idet dybden af skader er betydelig. Med denne metode er anæstesi ikke udelukket, at ikke alle patienter tolerere. Men efter fjernelse af vorter viklet blødninger, heler hurtigt og efterlader ingen ar.

Fjernelse vorter kan udføres i hjemmet. En sådan fremgangsmåde - påføring på overfladen læsion gelé mælkebøtte. Så længe denne blomst er i stand til at give din saft, skal du bruge råd: i en sæson kan slippe af godartede tumorer evigt, hvis smurt bule healing "mælk" 2 gange om dagen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.