Hjem og familieTilbehør

Mat til at trække vand - en fascinerende fritid for børn

Fra en tidlig alder, børn elsker at tegne. I løbet er blyanter, markører, farveblyanter, maling. Og ikke altid nye værker er på papir, ofte unge kunstnere demonstrere deres talenter på tapetet eller møbler. For at aflaste forældrene fra disse problemer, producenter af børns produkter kommer op med en original måtte til at trække vand.

karakteristika

 • Det henvender sig til børn i alle aldersgrupper.
 • Det er meget let og fylder ikke meget plads, kan du altid tage med dig.
 • Kun miljøvenlige og sikre materialer anvendes til fremstilling.
 • Størrelse og indretning kan vælges som ønsket.

Mat til at trække vand vil være en reel overraskelse for barnet. Han ville være glad for at behage dig med deres resultater.

Valgmuligheder

Sættene kan variere, men de alle indeholder:

 1. Marker. Han er fyldt med vand. beskyttelsessystem vil ikke tillade barnet at åbne deres egen markør og kaste vand.
 2. Mat for at trække vand. Det kan være en række forskellige størrelser og farver. Langs kanterne er ofte malet billeder af dyr eller figurer, der barn vil være i stand til at gentegne.
 3. Bløde figurer til at tegne: stjerner, hjerter, blomster og meget mere, afhængig af den valgte sæt. Nogle gange er der krøllet dør eller stencils.

Nogle måtter er udstyret med en lille højttaler, der gør det muligt at processen med at trække lytte til musik. Derudover kan måtten gøre dyrelyde. Lyden normalt reguleret.

Og hvis du køber et sæt med en bog-learning instruktion, kan barnet lære at tegne mange af elementerne korrekt.

fordele

Børns tegning pad med vand var en reel gave til forældre.

 • Nu tapetet vil ikke blive vist nye mesterværker af den unge kunstner. Selv hvis han beslutter sig for at tegne en sådan markør på væggene eller møbler, ingen spor tilbage.
 • Tegning på måtten forsvinder efter et par minutter, således at barnet vil være i stand til at trække så meget som nødvendigt. Og forældrene vil slippe af med bunker af papir og album med den kunstfærdighed af barnet.
 • Mat til at trække vand, kan du altid tage med dig på en tur eller på ferie. Barnet vil være travlt med ting, du elsker.
 • Marker har ingen skarp spids, så du kan ikke bekymre sig om krummer sikkerhed.

tegning fordele

Tegning - dette er ikke bare sjovt for barnet, dette hjælper til udvikling af fritid:

 • Finmotorik. Dette er nødvendigt for udviklingen af tale og lethed af at lære barnet.
 • Mentale processer. Barnet er aktivt at udvikle opmærksomhed, hukommelse fantasi.
 • Matematiske evner. I processen med at trække barnet lærer at navigere på flyet, til at sammenligne objekter.
 • Evnen til at være kreativ. Tegning, barn omfatter din fantasi og syn på verden.

anmeldelser

til at trække vand ratings måtten har en generelt positiv.

 • Den største fordel ved de fleste forældre troede renhed. Problemet intim tapet, beskidte hænder og tøj farves elimineret. Selvfølgelig betyder det ikke erstatte blækket pad og blyanter. Men hvis barnet ønsker at tegne, og forældre på dette tidspunkt ikke har tid til at styre processen, måtten - en fantastisk måde ud.
 • Genanvendelig. Billede forsvinder efter 5 minutter, og på nettet for et nyt mesterværk frit. Selv om nogle af børnene får forstyrret, når deres skabelse forsvinder.
 • Nogle forældre lader anmeldelser af skrøbelighed. Efter et par måneder ved hjælp af måtten overflade revner, og dårlige tegninger vises.

Tegn vand på en speciel mat meget sjov og spændende. Børn får en masse glæde fra sådanne klasser. En tegning fordele for udviklingen af barnet er simpelthen uvurderlig.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.