Hjem og familieTilbehør

Hvad er skiven: betyder

I første omgang ser det ud til, at svaret er et stykke kage, og selv en fem år gamle barn ved, hvad skiven. Han ville sige, at det er en cirkel på uret, hvor flytter en pil, der peger ind i fremtiden. Dette er sandt, men ansigtet er ikke kun kronometre.

etymologi

Ordet er lånt og stammer fra den tyske Zifferblatt. Den består af to ord - Ziffer (nummer, antal) og Blatt (blade). Denne token er kommet på russisk i anden halvdel af det 19. århundrede. Her er det allerede skrevet uden fordoblet konsonanter i bunden af ordet. Også i nominativ ord den består af to morfemer - roden af "dial", og i slutningen nul.

Hvad er skiven: bestemmelse

Dial - et panel af enheden for at tælle noget. Dette kan også gælde for mekaniske og elektroniske apparater. Hvis vi taler om urskiven, er det designet til at visuelt vise tiden tælles. Med andre ord, det hjælper til at fokusere på denne time.

Dette ord også forbrugt, og med hensyn til sådan et måleinstrument som et barometer, en trykmåler og et tonometer al.

Hvad er det ansigt og hvad det er

Dial mekaniske eller Quartzure forudsætter eksistensen af en eller flere pile, og elektronisk de ikke er nødvendige, er der kun tal. I øjeblikket hundredvis af modeller, der er udviklet af designere. Derfor kan de ikke kun udføre deres respektive roller, men også at være de karakteristiske elementer i interiøret. Type-skelnes dial væg, gulv, bord, pejs, lomme og håndled. Dette påvirker dimensionerne (for eksempel de berømte chimes har en diameter på 6 m, og armbåndsuret kan være mindre end 1 cm).

En anden forskel ligger i, hvordan tal vises. De kan udføres i arabisk og romersk Inscription, eller endda erstattet med pinde eller point. Undertiden de repræsenterer kun de store foretagender (3, 6, 9, 12), som er opdelt i fire fjerdedele time. Til mere nøjagtigt at bestemme tidspunktet for frigivelse instrument med gradueringer 60 (normalt i form af prikker), der viser en anden.

minimalistiske elskere vil nyde disse modeller, hvilket ikke er i alle divisioner, og til at forstå, hvad klokken er, er det nødvendigt at fokusere på positionen af pile og husk, at toppen er 12, og bunden 6.

Elektronisk ur mindre forskelligartet: som regel, viser skærmen kun 4 cifre, for eksempel, 17:45.

Hvis vi taler om skiven barometer, foruden tal, kan der være endnu et ord ( "klar", "tør", "regn"), som er ledsaget af billeder. De formidle de nødvendige oplysninger om tilstanden af det atmosfæriske tryk på en enkel og forståelig måde.

Synonymer

I bred forstand af ordet "ur". Nogle gange kan du finde navneord "skærm", "display", men det hele afhænger af konteksten. For at opsummere, er skiven hovedsagelig forbundet med billedet numre. Men de ovenstående ord kan også gælde for en computerskærm, og en tablet, og andre enheder, der viser ikke kun de numeriske værdier.

Og hvad er det "ansigt" i overført betydning? I en ironisk forstand er dette ord bruges i stedet for navneord, "person", "ansigt".

Kendskab til disse finesser vil hjælpe med at udvide ordforråd og blive mere kyndige i korrekt brug af ord.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.