TravelingHoteller

Patong Holiday Hotel 3 * (Phuket, Thailand): anmeldelser, beskrivelser og anmeldelser

Alle turister, der planlægger en ferie i den kolde årstid, menes det, at de har til rådighed er ikke så mange retninger. Hvis du foretrækker en badeferie, og alt, hvad du har brug for - er havet, sandstrand og fantastiske natur, ikke engang tænke. Køb billetter til Thailand. Denne udvej har længe været valgt af turister fra forskellige hjørner af kloden. Ferier er relativt billige, hvis købe en billet på forhånd, kan du spare en god idé. Ja, Thailand er vanskeligt at sammenligne med de fashionable feriesteder på serviceniveauet og kvaliteten af resten, men til vinterferien er en stor mulighed. Alle naturelskere, der ønsker at tilbringe dine dage at slappe af i et himmelsk sted, til fuldt ud at nyde smagen og eksotiske udvej, bestemt ikke give præference til fastlandet, nemlig Phuket. Ja, i dette tilfælde, øge varigheden af flyvningen, ferie omkostninger at stige svagt, men i stedet hver turist vil få hvide sandstrande, krystalklart havvand og et rigt program med udflugter til de mest berømte øer og provinser.

Glem ikke, at Thailand - eksotisk land. Når du planlægger din tur, skal du komme tættere til valget af hotellet. Phuket er ingen undtagelse. Vi anbefaler stærkt at stifte bekendtskab med de anmeldelser, fordi de hjælper til objektivt at vurdere hver enkelt potentiel mulighed. Patong Holiday Hotel 3 * (Phuket) - en ganske populær mulighed. Det er fortsat kun at indse, at det kan tilbyde til potentielle ferierende. Denne information er uvurderlig for nutidens rejsende, der fokuserer på kvalitet og fuld af positiv ferie.

om hotellet

Lad os starte med det faktum, at Patong Holiday 3 * (Phuket) - en temmelig stor og velkendt i Phuket City Hotel har en god rating. Han er den anden kyst, henholdsvis, stranden og havet er fra det i en afstand af 1000 meter. Lufthavnen ligger kun 38 km, så rejsetiden bliver kort.

placering

Hotellet er beliggende i centrum af feriestedet liv på øen, inden for gåafstand af de mest populære og berømte strand - Patong Beach. Dette er en favorit område af moderne turister. Enhver, der hvilede her, for din re traveling leder efter hoteller i denne region. Turister er primært tiltrukket af den korte afstand til alle infrastrukturen. Bare en 5-7 minutters gang fra Tuana Patong Holiday 3 * (Thailand, Phuket, Patong) er den største indkøbscenter Jungceylon Resort.

Alle elskere af klassisk thailandsk boksning ligger kun 300 m fra hotellet vil finde et godt stadion, hvor anfald afholdes jævnligt. Desuden kan alle interesserede besøgende få et par lektioner fra de anerkendte mestre. Den berømte natteliv i Bangla ligger kun 10 minutters gang. Hvis du vælger den Holiday 3 * hotel til dit ophold Tuana Patong (Phuket), vil du tydeligt informeret om alle begivenheder og turiststed liv, har adgang til al infrastruktur.

værelser

Alle vacationers tilbyder komfortable standardværelser, elegante værelser med forbedret design og elegante Premier rummelige lejligheder med en fantastisk udsigt over det omkringliggende område af byen. Værelserne på Patong Holiday 3 * (Phuket, Thailand) er ganske rummelige, lyse og selv standard dække et areal på mere end 20 m2. Hver af dem har en balkon med komfortable stole og et lille bord. Balkon på en udvej for mange turister bliver en favorit sted, hvor de tilbringer deres aftener, så dens tilstedeværelse er meget vigtigt.

Skal du på ferie, mange af os har planer om at tilbringe en nat på hotellet, men vil, vender tilbage efter en travl dag, ligge ned i en ren og komfortabel seng. Hvad komfort værelser tilbyder hotellet Patong Holiday 3 * (Phuket)? Anmeldelser er meget tvetydig. Nogle henviser til den forfærdelige tilstand af møbler, fugt og lugt af linned, andre, tværtimod, glade med indvendige, skarpe hvide ark og håndklæder. Lad os starte med det indre. Han var en fed og lyse. Hvert værelse Tuana Patong Holiday 3 * (Thailand, Phuket, Patong) er indrettet i sin egen farve. Hvis du ikke er vant til de lyse farver, og de bryder din fred i sindet, er det bedre at være opmærksom på et andet hotel. Men for de fleste turister er ikke-standard, selv professionel dekoration - kun "plus". Interiøret er elegant og moderne, vil bestemt ungdom smag. Af møbler i rummet sengen, en lille garderobe, et bord, i et superior værelse, turister vil finde en vidje chaiselong og den bløde sofa.

Hvert værelse på Patong Holiday 3 * (Phuket) med aircondition og satellit-tv. Der er et rummeligt badeværelse med bruser, nogle værelser har en balje. Tilgængeligheden af sikker og mini-bar med køleskab - standardbetingelser for hoteller i Thailand, tildelt 3 * kategori.

Turister klager over dårlig lyd isolering værelser: selv høre samtalen i det næste rum om aftenen, og hvis fanget uregerlige naboer, ferier og alle kan blive en rigtig tortur.

Roomservice

Nu til room service. Selv den mest smukke, moderne og stilfulde indretning er i stand til at rode op snavs i rummet, konstant pyt på badeværelse gulvet, beskidte ark og insekter - alle hotel Patong Holiday 3 * (Phuket). Ganske mange turister klager over den hæslige rengøring, selv efter besøget af personale i rummet en masse sand og støv. Håndklæder og sengelinned skiftes flere gange i løbet af en uges ophold. Det er derfor, selv de bedste håndklæder at medbringe. Hvis du kan komme ud på egen hånd, bevæbnet med en kost til at fjerne sand, tørre badeværelse inventar og møbler, og i princippet er ikke klar til den højeste kvalitet room service - disse mangler ikke ødelægge din ferie.

mad

Patong Holiday Hotel 3 * (Phuket) tilbyder vacationers standarden asiatiske morgenmad i deres egen restaurant på systemet "buffet". Dette er ikke overflod af retter, der kan ses i luksus tyrkisk hotel. Oftest fodret ris, nudler, pølse, tør korn med mælk, kaffe og te. Selv i sæsonen til morgenmad, vil du ikke se en overflod af frugt. Morgenmad er mere end beskedent, men for at spise, er det en god idé. På vej til stranden helt caféer og restauranter, hvor du kan smage ganske billigt typisk for Phuket asiatiske retter. På stranden, der sælger fisk og skaldyr i dej - en favorit behandler turister og sprede de sodavand og is.

Området hotel

Patong Holiday Hotel 3 * (Phuket), selv om det hører til hotellet, som kan tilbyde rejsende ikke kun sikker parkering for biler og motorcykler, men også en god udendørs swimmingpool med liggestole og parasoller. Men puljen ganske få turister - de fleste foretrækker at bruge tid på stranden.

service

Hotellet kan tilbyde en god service. Alle campister vil modtage en adgangskode fra trådløst high-speed internet ved check-in Patong Holiday 3 * (Phuket)? Anmeldelser af turister understrege, at hastigheden er fremragende i hele hotellet. Personalet godt forstået på russisk, hvilket er meget vigtigt for turister. Hvis det er nødvendigt, i receptionen kan du bestille en shuttle til lufthavnen, her kan du komme i nærkontakt med de rige udflugt udvej program. Men de mere erfarne vandrere stadig anbefale at tage udflugter til lokale turistbureauer: priserne er overkommelige, og kvaliteten af tjenester - på højeste niveau.

strand

Blot 800 meter væk fra Patong Holiday 3 * (Phuket) er den mest berømte badeby - Patong. I løbet af sæsonen er der så mange turister, der finder en fri solarium bliver problematisk. Dette - centrum af udvej liv. I løbet af dagen på stranden er ikke meget forskellig fra resten, måske, kun tilstedeværelsen af bunker af skrald efterladt af turister, men om aftenen det bliver til en platform for lyse og spektakulære show-programmer. Ved receptionen Patong Holiday 3 * hotel (Phuket) er det muligt at tage badehåndklæder - de skal vende tilbage. På stranden kan du leje liggestole og parasoller, her er åbent leje og vandsport udstyr. Sandet er fint, temmelig ren, havet er ikke så klar som på øen paradis, men absolut pænere end i Pattaya. Alle gæster, der ønsker at finde en mere afsides og roligt sted at slappe af, kan tage en tur langs kysten - der er mange smukke steder med fantastisk udsigt.

opsummering

Opmærksom kun mangler er usandsynligt, at vælge den bedste løsning. Patong Holiday Hotel 3 * (Phuket, Patong Beach) er virkelig i det bedste område af byen: Alle infrastrukturanlæg er af den inden for gåafstand. Der er en god pool og gratis værdiboks på samtlige værelser. Hvis du, som turist, er villige til at stille op med snavs i rummet, ikke den bedste morgenmad og planlægge det meste af deres tid på stranden eller på udflugter, vil dette hotel passer dig godt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.