Kunst og underholdningFilm

Filmen "The vane at forlade": skuespillere

premieren på den mest ventede indenlandske komedie "Den vane at forlade" 26 september 2013. Et interessant faktum er, at budgettet for filmen, direktør for et billede anerkendelse, en meget beskeden og havde en masse ambitioner. Dette er ikke overraskende, fordi arbejdet var debut for Elena Telegin.

historie

Scriptet for den nye film modne et par år, men er vedlagt i den fase af skydning. Direktøren forklarede, at virkeligheden nogle justeringer på den del af producenterne af filmen "Den vane at forlade." Skuespillere øvrigt deltog også i udarbejdelsen af deres billeder.

Det ser ud til, der kan være nyt for den simple historie, hvor hovedpersonen er på udkig efter kærlighed? Kendsgerningen, at sagen er, at i filmen siges om dette emne en masse, men så nemt og let, og vigtigst af alt, meget realistisk, blev det gjort næsten for første gang.

Den vigtigste heltinde Eva efter et breakup med en fyr analyserer deres tidligere forhold og kan ikke forstå hvorfor, på trods af den store livserfaring, hun var aldrig i stand til at finde sin eneste ene. På jagt efter sandheden Eva opfylder hans tidligere kærester, baseret på deres svar, forsøger at bygge den perfekte algoritme til de fremtidige forbindelser.

direktør

Direktør af filmen af Elena Telegin. For hende, arbejdet i denne størrelsesorden var debuten, selvom bag Telegin havde flere kortfilm. En af dem - "vindstød", som blev meget værdsat af kritikerne og vundet adskillige Festival Awards.

Efter premieren på Elena indrømmede, at projektet "Den vane at forlade", skuespillerne af disse var den vigtigste udsmykning af maleriet, til at tænke over et par år, og blev filmet over flere måneder. Telegin lader til, at det er den hurtighed af filme en film gjorde det så let.

Elena Telegin indrømmede, at den mest interessante del af arbejdet var at finde finansiering og udvælgelse af aktører.

støbning

Det mest interessante etape i arbejdet på filmen kalder Elena Telegin søgning aktører. Hun samledes i hendes debutfilm en utrolig støbt. Hvorfor er kun de store navne som Elizaveta Boyarskaya, Danila Kozlovsky, Arthur Smolyaninov og Petr Fedorov.

Telegin indrømmede, at hun virkelig ønskede at arbejde med Kozlovsky og Fedorov, for hende, som en debutant, skuespillerne syntes næsten uopnåelige. En væsentlig rolle i denne spiller casting direktør Alyona Mikhailova.

Hun førte hendes venner berømte skuespillere, Telegin talte med dem, der beskriver deres projekt. Det blev samlet op og stjerne i filmen "The vane at forlade." Skuespillerne valgt til filmen var virkelige entusiaster af virksomheden og arbejde hårdt for gratis eller for et meget beskedent gebyr.

"First Love", hovedpersonen ved spillet Alexander Petrov, hans Telegin så støbning. Danila Kozlovsky og Arthur Smoljaninov, spillede en cameo rolle i filmen, kom på forslag af støbning direktører. Telegin forklarede dem begrebet filmen. Kozlowski fremhævet i hans travle tidsplan for en lidet kendt direktør i en halv time. Han forklarede, at han kan lide manuskriptet, men han ønsker ikke at handle, men taler med Telegin andet, han bedt om at finde ud af sin rolle yderligere og blev enige om at deltage i en lav-budget projekt. Filmen deltog også Petr Rykov og Alexei Filimonov.

Petr Fedorov spillede fotograf Ivan. Hans rolle var en ikke-triviel, hvilket er grunden til Peter har indvilget i at skyde i lav-budget film. En anden funktion i filmen - dens heltinde.

Eva spillede en lidet kendt Alyona Konstantinova. På rollen som hendes venner blev udvalgt af Polina Filonenko, Alexandra Tyuftey. På baggrund af den anden kvindelige karakterer Kontrast Fremhæv favorit af publikum Elizaveta Boyarskaya, der spillede den "kolde", men også sulten efter ægte kærlighed Lyset.

premiere

23. september 2013 afholdt en privat screening af komedie melodrama Elena Telegin. Filmen blev varmt modtaget af publikum og kritikere. Dette er ikke overraskende, fordi på trods af det beskedne budget filmen "The vane at forlade," skuespillerne perfekt fange deres karakterer, billedet viste sig i høj kvalitet, og plottet er tæt på alle og meget let.

Ved premieren var en masse stjerner, men på grund af den stramme tidsplan, undlader at vise Arthur Smoljaninov, Danila Kozlovsky, Petr Fedorov. 26. september filmen "Den vane at forlade" blev udgivet på de store skærme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.