Nyheder og SamfundNatur

Marine dyr lilla sok

Forestil dig, at under sejltur på bunden, vil du støde kastet sokker, og endda lilla. Overraskende? Du bet! Især da dette kan meget vel være en af de mest gådefulde dyr til moderne videnskab. Indbyggere i havet og ocean farvande generelt utilstrækkeligt undersøgt. Det er derfor meget interessant at lære noget nyt fra verden af dyr. Prøv at forstå, hvad et hav dweller - lilla sok.

Sok eller deflateret ballon?

Denne naturlige vidunder blev først opdaget næsten 60 år siden, og bortset fra de officielle videnskabelige navne fast cementeret sin uofficielle navn "lilla tå". Beskrivelsen af denne marine dyr kommer ned til denne karakteristik: lilla, udefineret form, der ligner smidt på gulvet sok eller en ballon, der er blæst væk, med kun et lille hul.

Officielle navn på de marine videnskabelige mysterier Xenoturbella. I naturen er der dyr af forskellige størrelser, hvoraf den største når op halv meter i længden. På grund af den meget store størrelse af denne form for separate kategorier, kalder det Xenoturbella monstrosa. I dette specifikke dyr karakteristika kaldet "lilla tå" ende, og det er usædvanligt lige begyndt.

Ned med de ekstra organer?

En detaljeret undersøgelse af indbyggerne i de undersøiske dybder alvorligt forundret videnskabsfolk. Det blev konstateret, at de lilla sokker - marine dyr, der ikke har en hjerne, rygsøjle og endda tarmene at fordøje maden. Det eneste organ tilgængelig på kroppen af dette mirakel - det hul, der tjener både til ind- og udstigning af fødevarer.

I første omgang, forskerne var i stand til at isolere DNA lilla sok, som viste, at den er repræsentativ for en klasse af bløddyr. Men det senere viste sig, at lilla sokker blot kopierer DNA af fødevarer, der nærer.

Baseret på det faktum, at de fleste af repræsentanterne for denne art af havdyr fundet i levested for skaldyr, kan det antages, at det er deres næse og spiser. Men som det sker - et mysterium for forskerne også.

Det faktum, at en lilla sok har hverken tænder eller villi til at skubbe maden eller nogen af de snabel. Derfor er præcis, hvordan maden kommer ind i munden, er det også i den uforklarlige kategori.

Hvor kan jeg finde dette vidunder af naturen?

Desværre, bare soler sig i sommeren i havet, havet er et mirakel kan ikke findes. Habitat er Stillehavet skabninger. For første gang har der fundet en lilla sok i 1949. Da dette dyr findes sjældent, dets befolkning er meget lille.

Tættest på det sted, hvor mennesket, hvor du kan finde denne marine dyr er den californiske kyst.

Sok høj mission

Tvister om tarifering Xenoturbella forskere enige om, at dette dyr hører til de mest simple organismer, relateret til orme. At studere det fortsætter, men en marine forskere siger utvetydigt - det er et hav dyr kom til os fra de tidligste stadier af evolutionen, så det kan kaldes en af de ældste indbyggere på planeten.

En detaljeret undersøgelse af lilla sok tillade forskerne at udfylde de eksisterende huller i viden om den evolutionære proces og at bygge videre på dem et godt eksempel. Efter xenoturbella, eller lilla sok - dette dyr, hvis kroppe mangler stadig at udvikle. Derfor foreslår viden om dette dyr som dannes i processen med udviklingen af sådanne vitale organer som hjerne, øjne, tarme, og andre, uden hvilke andre levende organismer ikke kan eksistere, og en lilla sok formår at stadig har.

Og mens denne maritime mysterium ikke travlt med at afsløre alle sine hemmeligheder: forskerne har ikke været i stand til at se, hvordan lilla sok tager mad og frigøres fra allerede fordøjet mad.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.