SundhedSund kost

Persimmon: brugen af søde behandler

Siden september, markeder og boder tiltrækker os deres syn på den smukke gul-orange frugt - persimmon. Fordele og egenskaber for "æble i Øst", vides ikke at alle, er imponerende.

Orange Health Code

Homeland persimmon - Kina. Derfra bredte i Asien, så begyndte det at vokse i Japan. Kun i slutningen af det nittende århundrede, en vidunderlig frugt - persimmon vinder fremtrædende i hele verden.

Persimmon har omkring fem hundrede arter, hvoraf de fleste vokser i tropiske klimaer. For os er de mest kendte typer af kakifrugter er tærte kaukasisk, japansk blød smag og sød chokolade.

Eksternt persimmon frugter ligne rød-orange tomat med fire blade i bunden. Så mærkeligt som det kan synes, persimmon - dette bær. Den indeholder dobbelt så mange mikronæringsstoffer og fiber end æbler. Den indeholder også en masse antioxidanter. Frugten er rige på vand, proteiner, kulhydrater, organiske syrer, sure stoffer. Mange deri og kalium, magnesium, calcium, jern, phosphor, vitamin A, C, R.

Persimmon: brug i behandlingen af forskellige lidelser

Frugterne er brugt i folkemedicinen til behandling af sygdomme i maven. Persimmon - frugten kost, på grund af dets indhold af pektin. Det anbefales at tage med fordøjelsesbesvær.

Den høje koncentration af sukkerarter (ca. atten procent), der omfatter glucose og fructose, støtter arbejdet i hjerte og blodkar nære hjertemusklen. I dette tilfælde betyder det blodsukkerniveauet ikke stige kraftigt. Dog kan diabetikere ikke anvendes sukker-rige persimmon.

Fordelene ved indholdet i persimmon magnesium er, at det reducerer risikoen for nyresten. A-vitamin beskytter mod kræft, og vitamin C og P styrker blodkarrene. Frugt bringer berolige nervesystemet, forbedrer mentale ydeevne, reducere hovedpine.

Persimmon har antibakteriel aktivitet mod Staphylococcus aureus og Escherichia coli.

For forkølelser og hoste Throat vaske saft, presset fra en moden frugt, blande det med 3,5 spsk vand.

Persimmon, hvilket gavner ikke kun for sundhed, men også for skønhed er meget høj, anvendes til kosmetiske formål. Fra frugtkødet og æggehvider forberedt maske, der strammer porerne og fjerner hudorme.

Ved hjælp af friske frugter kernefri persimmon, indbyggerne i Kaukasus behandle ulcera (sår det obkladyvaya).

Persimmon, ligesom andre orange frugter (abrikoser, ferskner, meloner, appelsiner, tangeriner, gulerødder), øger seksuel ophidselse.

Hvordan vælger og opbevare persimmon

Det vigtigste - at være i stand til at vælge den rigtige frugt, ikke at slå ud appetit syrlig smag. Du bør købe en meget moden frugt, persimmon er kun saftig og lækker.

De bedste er frisk frugt af persimmon, og kan fremstilles ud fra tørret frugt sirupper, syltetøj og marmelade. Af dem også gøre likør, vin og kvas.Frukty bør opbevares omhyggeligt for at undgå at beskadige skindet. Det er bedst at hanit dem frosne. Hertil kommer, frysning - er en måde at slippe af med den bitre smag. En anden mulighed - at lade kakifrugter i varmt vand i 12 timer.

Persimmon anvendes til forebyggelse af hjertesygdomme og vaskulære system, forbedre fordøjelsen, og omfatter en flerhed af mikroelementer. Daglig indtagelse af en eller to frugterne af persimmon (dette kan være en stor middag eller morgenmad), ikke kun glæde, men også fylde kost af sunde ingredienser.

Hertil kommer, at denne søde frugt, der ikke indeholder så mange kalorier. Et hundrede gram frisk persimmon kun tres kalorier. Men tørret persimmon er meget kalorier. Den indeholder omkring hundrede og halvtreds kalorier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.