FinanserSkatter

Collection - dette ... At betale skatter og afgifter. Føderale og lokale skatter

I dag taler vi om fiskale afgifter som det vigtigste instrument i den indenlandske mekanisme til at genopbygge budgettet. Vi lærer om deres funktioner, arter, mangler og foreslå måder at forbedre dem.

Funktioner af skattesystemet i Den Russiske Føderation

Offentlige afgifter - det er en integreret del af skattesystemet i vores land. Sidstnævnte, til gengæld er en liste over relevante retsakter, som regulerer proceduren for at pålægge byrden for virksomhederne.

Et centralt element i skattesystemet for Den Russiske Føderation, er, at betaling af en afgift, selv på lokalt plan, at pålægge forpligtelser helt og fuldt kontrolleret af skatteloven. Med andre ord, de lokale myndigheder har ingen relation til etableringen af skattesatserne selv på hans niveau.

Denne type adfærd af finanspolitikken er også kendt som lukket, da det er reguleret af den højeste retsakt - i skattelovgivningen, hvilket betyder, at listen af afgifter er en enkelt og forenet for alle regioner i landet. Den skattelov giver også mulighed for bestemmelse af satserne for finanspolitiske byrde.

Typer af gebyrer og afgifter i Den Russiske Føderation

Til dato den skattepolitik af vores stat har en lagdelt struktur. Offentlige afgifter - det er et komplekst værktøj for indenlandske økonomiske politik, der i flere årtier af sin eksistens i et uafhængigt land har gennemgået en række kvalitative og kvantitative ændringer. Over tid Rusland ændrede niveauet for nationale velstand og graden af behov for at genopbygge budget kasser og sammen med det og tilpasse skattepolitik under de nye markedsvilkår.

Måske er den vigtigste og nøglen tilstand, der gør det muligt at skelne mellem forpligtelser til statskassen i vores land er niveauet af cash flow management. Således skatter er som følger:

 • føderale skatter (nationale);
 • regionale forpligtelser;
 • lokal.

De føderale anklager

De forpligtelser på nationalt plan er de kategorier af skattebyrden for betaling af penge, der falder i kasser af en højere ret. Disse omfatter følgende:

 1. Moms (merværdiafgift). Indført en af de første i Den Russiske Føderation, i begyndelsen af 1992. Det udfører en regulerende funktion og er indirekte.
 2. Skattestyrelsen. Det er en mark-up på en bestemt kategori af varer (alkoholholdige drikkevarer, smykker, tobaksprodukter, brændstoffer og smøremidler). samling Betaling foretages i statskassen.
 3. Byrden på indtjeningen. Direkte skat, som genstand for beskatning, der går ind for nettoindkomsten for en forretningsenhed.
 4. Forpligtelsen på kapitalindkomst (med forbehold for renter, udbytter og aktier).
 5. Indkomstskat - er genstand for omsætning til fordel for enkeltpersoner.
 6. En enkelt sociale bidrag, som også staten forsikring af arbejdsgrupper borgere.
 7. Statslige og told.
 8. Gebyrer for brug af råvarer baser, jord undergrund, fauna og andre naturressourcer.

Skatter og afgifter af regional karakter

Betaling af skatter og afgifter på regionalt plan er også underlagt de gældende retsakter, såsom skatteloven. Disse skattemæssige forpligtelser omfatter følgende:

 1. Finanspolitisk byrde på ejendommen af en forretningsenhed (fx den regnskabsmæssige værdi af aktivet). Sidstnævnte tænder alle de bygninger og faciliteter, værdifuldt udstyr, men det udelukkede jernbanespor, der ejes af staten, samt rørledninger.
 2. Ejendomsskat (gælder kun fysiske personer).
 3. Gebyrer, som objekter, når indtægten indregnes ved salg af varer og tjenesteydelser.
 4. Transport Skat (betales af bilejere).
 5. Finanspolitiske forpligtelser fra salg.
 6. Skattetrykket på spil.

Finanspolitiske forpligtelser for det kommunale niveau

Lokale skatter - det er skatter, der indsamles på distriktsniveau myndigheder. Desuden er denne proces stadig styret af skatteloven for Den Russiske Føderation ledet af Finansministeriet. For lokale skatter er følgende:

 1. Indsamling på jorden. Anklaget for både fysisk og med juridiske enheder i ejendommen, der har plots. Mængden af forpligtelsen kommer ind i statskassen i distriktet, hvor ejendommen er beliggende, og.
 2. Ejendomsskat. Gælder for enkeltpersoner, ejere af ejendomme, er i besiddelse af som der er huse, lejligheder og anden fast ejendom.
 3. Finanspolitiske forpligtelser om reklame og licens.
 4. Doneret gebyrer. Formålet med ejendommen handlinger, forvandlet fysisk eller juridisk person som en gave.

Ulemper ved moderne skattesystem

Da finanspolitiske samling - er en del af en sammenhængende økonomisk mekanisme af staten, det er en integreret del af den samlede indenrigspolitik. Og hvad det er, den politik i Den Russiske Føderation?

Hvordan ville dette kan lyde trist, men en skattemæssig mekanisme i Den Russiske Føderation er kun første etape af sin udvikling. Faktum er, at forsøge at gøre det perfekt, er økonomiske enheder i tandem med skattemyndighederne så kompliceret, det at det budgetsystem af den koordinerede mekanisme er blevet en bureaukratisk kloak.

Måske med sådan et stort antal lignende skatter os langt fra perfekt. Af den måde, hvad der er interessant: eksperter hævder, at vores stat blot skal erstatte konsulenter og forskere, der har arbejdet hårdt for at producere dumme normativt-gældende retsakter på forskellige niveauer. Med vores kapacitet, var vi i stand til at organisere en glat og velfungerende system, men indtil videre, ak ...

Måder at forbedre skattesystemet

Da finanspolitiske samling - er kun en lille, om end vigtig, del af landets skat mekanisme, forbedre finanspolitikken stadig har til at starte med det.

Så kan vi nævne en række foranstaltninger for at forbedre situationen:

 1. Det er nødvendigt at forenkle graduering sats, der er blevet almindeligt i forhold til indirekte skatter. Nok en-to for den generelle og særlige ordning af finanspolitikken.
 2. Det er nødvendigt at kombinere et stort antal tilsagn om brug af skov, vand, undergrunden, fauna og andre ting. Nok byrde for anvendelse af naturressourcer, er det ikke?
 3. De lokale myndigheder bør inddrages direkte i etableringen og forvaltningsordninger på niveau med deres kompetence.
 4. Det er nødvendigt at foretage en opgørelse over de fleste skattemæssige incitamenter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.