SundhedSygdomme og betingelser

Menières sygdom: symptomer og behandling

Menières sygdom, kan symptomerne på som ikke umiddelbart indlysende, fik sit navn fra det videnskabelige navn, sin opdager. I de senere år er lægerne studere det mere aggressivt. Så allerede klart skelne syndromet selv og Menières sygdom. Det første er et sæt af flere symptomer på lignende patogenetiske funktion. Syndromer er ikke uafhængige sygdomme, og ofte ledsaget af enhver seriøs patologi. Menières sygdom, som diagnose vil tildele tilstrækkelig rettidig behandling, der forårsager alvorlige ubehag hos patienter, og derfor kræver særlig opmærksomhed.

symptomatologien af sygdommen

Hvis der fra tid til anden er der problemer med hørelse, kan det indikere, at der er Menières sygdom. Symptomer på sygdommen:

  • svimmelhed;
  • kvalme;
  • opkastning;
  • høretab;
  • tab af balance;
  • tab af orientering i rummet.

Ofte patogenesen af sygdommen er ledsaget af overtrædelse af aktiviteter i andre organer og systemer. Intensiteten af symptomerne karakteristiske for et symptom kan korreleres. Det påvirkede det meste det ene øre, men det er muligt sygdommen breder sig til et andet lokalnummer. Det vigtigste patogenetiske link til denne sygdom er at øge mængden af endolymfe. Dette fører til øget tryk i det indre øre, især øger effekten af endolymfatisk fluid til de celler i det vestibulære apparat, som er ansvarlige for balance og krop orientering i rummet. Stærk nok ubehag opleves af dem med Menières sygdom er afsløret. Symptomerne er nogle gange mere udtalt, op til det punkt, at en normal person mister evnen til at arbejde, han er ude af stand til at udføre grundlæggende bevægelser, for ikke at nævne den fysiske aktivitet. I dette tilfælde er patienten tvunget til at blive hjemme hele tiden, liggende på sengen, kunne nogen indvirkning på hans krop udløse endnu et angreb, hvor symptomerne er bare uudholdeligt. Nogle sygdomme er glattet kliniske billede, og efter et stykke tid symptomerne og forsvinder, men tilbagefald og forværringer. Der er også en komplet tab af hørelse, og hvis i den patologiske proces er involveret i begge ører, vil resultatet af komplikationer i alt døvhed.

forebyggelse

Specifik sygdomsforebyggelse udelukket. Det er praktisk taget umuligt at forhindre Menières sygdom. Symptomerne opstår ofte for sent, når sygdommen allerede er i gang. Men for at reducere sandsynligheden for, at sygdommen kan være. For at gøre dette, først, at holde sig til en sund kost, ikke misbruger salt, især hvis du er diagnosticeret med hypertension. For det andet, ikke engagere sig i ekstrem sport, som kan føre til traumatisk hjerneskade, og dem, til gengæld kan fremprovokere udviklingen af sygdommen.

behandling

Hvad gør man, når det er diagnosticeret som "Menières syndrom"? Behandling af sygdommen bør være overvejende symptomatisk. Det indebærer tager medicin, lindrer spasmer i perifere blodkar, der forsyner det vestibulære-vestibulære nerve. Disse er præparater af de spektrale antikolinergika. Den oftest anvendes i praksis, neostigminmetilsulfat injektion, stryknin, for vasodilatation indre øre anvendt pilocarpin og vasodilatation hjerne - papaverin. Hvis sygdommen skrider frem og bliver så smertefuldt, at patienten ikke kan leve med det, gå til ekstreme foranstaltninger - behandling ved kirurgi eller ved kemisk ablation, ved hjælp af ototoksiske antibiotika på samme tid tilhører aminoglikazidam.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.