Sport og FitnessFiskeri

Aborre fra isen i marts

Fiskeri i marts i henhold til anmeldelser, kan give en enorm mængde af behagelige øjeblikke. Efter alt, det foregår på den sidste is. Dette er det bedste tidspunkt at fange aborre er så effektiv som muligt. Det menes, at selv et trofæ prøver kan blive fanget i marts fra isen. Lystfiskere, vinter vej i denne sæson ligesom mere blesnenie. Mange mennesker foretrækker også balancer, mormyshke og andre lokkemad.

med is

I det tidlige forår, når mange vandveje forblive lukket, kan i lavvandede ses langsomt smuldre under påvirkning af sollys optøet. På dette tidspunkt, det begynder processen farvande er meget aktive iltmætning. Som et resultat, steger en række fiskearter med plankton gradvist bevæge sig mod det lave vand. Det er i disse steder, og passerer den bedste bas fiskeri i marts. Efter at vandet i hvilken ilt nok forårsager en gradvis aktivering af vital aggressiv beboer reservoir.

Den mest effektive bass fiskeri i marts væsentlige strækker sig under isen, hvor han styrter på jagt efter yngel. På dette tidspunkt, det bider mere energisk som lokkemad rovdyr griber næsten øjeblikkeligt.

Valg af stang

Mange lystfiskere nyde fiskeri, vinterveje aborre i marts og april på float tackle. Typisk er det en velkendt "hoppe". Normalt udilnike er som et og to motoviltse. Nogle erfarne jægere bruger float muligheder for lystfiskeri at stege store prøver.

Fange aborre i marts agn, såsom en jig, forudsætter normal udilnika med neopren eller korkgreb forsynet med en åben spiral. Et karakteristisk træk ved tacklinger til fangst et nik - er fraværet i slutningen af pisk tulipan.

Fans af jigging egnet brugervenlig udilnik, designet specielt til denne type fiskeri: med det hurtigt kan blive afviklet eller mastiks er den linje på spolen.

Den optimale dybde

Catching aborre i marts tyder på tilstedeværelsen af ikke mere end to meter. Hvis fiskeriet foregår på dammen, som stadig begrænset af isen, er det bedre at bore brønde stigen. Som de siger oplevet vinterveje, så meget lettere at finde en pakke med rovdyr. De største eksemplarer der normalt holdes dybere områder. Det menes, at de tilfangetagne prøver passer bedst aborre i marts.

Spring fiskeri aborre - især

Det var på fiskeri marts er muligt at få en fisk, der vejer mere end et kilo. Det er bedst at begynde at fange nær kysten, bore brønde i en afstand af ikke mere end ti eller tyve meter. Samtidig, i tilfælde af betydelig dybde valgte placering fisker bedre egnet til stranden er endnu tættere på. Ikke dårligt, hvis du har mulighed for at fiske i de oversvømmede buske. Det er i sådanne steder aggressiv aborre baghold. Captured prøver ofte hakke på den klippefyldte dele af reservoiret bund. De vigtigste advarselstegn, at denne del af kroppen af vand er til stede rovdyr - en flok unger.

Hvis vi taler om steder Okuneva klynger i varme forårsdage, han kan lide at indsamle primært på sandede eller småsten Vejlerne, hvor dybden spænder fra en halv til tre meter. Det er her, at dette rovdyr zhiruet aktivt.

På steder, hvor sammenløbet af floder og vandløb i søen aborre fiskeri i marts, isen normalt går godt med de overvintrende huller direkte på de præ-flodmundinger lavvandede. Nogle gange fisk, komme direkte til tilstrømningen selv, jager aktivt på grænsen af rent vand og is.

lokkemad

Efter ekstraktion blev fundet, kan fiskeren allerede gå videre til udvælgelse dysen. Aborre fiskeri i marts, mest effektive, når der anvendes yngel eller små spinnere. Hvis dyser lagre udarbejdet siden efteråret - orme, burre eller muldvarp - sluttede, og jokeren er endnu ikke tilgængelig, kan du bruge en række andre handy agn.

For eksempel, at dømme efter de anmeldelser, godt fiskeri på finner eller aborre øjne, stykker af råt kød af fisk og selv små stumper af almindeligt hvidt skum. Sidste du har brug for at suge æggene eller endda blodet af fisken. Gode resultater bringe rå æggehvide, samt aborre gæller. Bedre at bruge stykker ikke større end tre millimeter. Holde denne agn bedre end i en traditionel plastikbeholder fyldt med vand. Ikke dårligt, hvis de er endda lidt fryse. Og selv om en art er ligegyldigt Over tid vil disse stykker af gæller miste sin farve og appetitvækkende for fiskene: aborre nibble på sig selv er ikke påvirket.

På den rocker og fiskegrej

Dette - den bedste bas fiskeri i marts. Fiskeri i given periode, kan anvendes på skrå spinnere. Men begge disse metoder altid kræver stor dygtighed vinterveje. Fiskeri jigging helt magen til fiskeri med en jig. Den ideelle størrelse af gear - fra tre til fem centimeter, samt en lille krog er stor tee. Nogle eksperter siger, at for at tiltrække den bedste produktion er det ønskeligt at dekorere en smule.

Da denne rovfisk i det tidlige forår er mere aktiv, indebærer den bas fiskeri i marts jig at øge antallet af vibrationer på op til fire gange i sekundet. I dette tilfælde, at ledningsføringen og meget ønskeligt producere lidt hurtigere. Lesko at tackle valgte poprochnee. Brodden af krogen bedre at skjule helt. Og derved øge sandsynligheden for fiskeri trofæ bas. Bite i dette tilfælde vil finde sted oftere.

fiskeudstyr

I det tidlige forår er det vigtigt ikke at gå glip af den tid, prespawning Jora aborre, som starter lige fra midten af marts. På dette tidspunkt, fiskene, forlader overvintrende huller, der kommer til kysten for at få rasende jagt på ungerne. Hvis lystfiskeren beslutter at sætte på krogen agn, skal han huske, at det er bedst at "arbejde" fisken, som altid på jagt aborre i denne sø.

Det er således nødvendigt at følge følgende teknik fange: tung jig kastet strømme i munden, i rent vand. Så snart svømmeren henter over til kanten af isen, agn langsomt trak sig. Denne metode i de varme forårsdage er velegnet ikke kun for at fange aborre, men også for andre fisk.

Fiskeri aborre foråret ofte fører til fiasko, selv for professionelle lystfiskere. Dette skyldes det omskiftelige vejr. Derfor bør man gå på en fisketur, eller ved daggry eller skumringen, når de mest gunstige betingelser for fiskene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.