Hjem og familieHelligdage

Kinesiske helligdage

I dag er Kina i rivende udvikling. Byer i dette land har ændret sig således, at en person, der har besøgt her 10 år siden, ikke ville have genkendt det sted, hvor han havde været før. På trods af denne hurtige vækst, det kinesiske folk holde helligt og huske gamle traditioner og regelmæssigt fejre deres traditionelle helligdage.

Kalender i landet handlet i midten af det 2. årtusinde f.Kr.. Måleenheden accepterede månens faser. Hver dynastiet kejsere indtaste deres egen historie og helligdage.

I moderne Kina, officielle helligdage er det nye år, Lærerens Dag (fejret den 10. september), Dag for oprettelsen af den kinesiske folkerepublik Army (1 August), Spring Festival, den 8. marts, Youth Day (4 maj) 1. maj Day of Kina (1 af oktober) .

På trods af, at de mennesker, der lever på den sol kalender, er den kinesiske helligdage tæt forbundet med månens faser. Nytår falder på den første
nymånen af året, blev det omdøbt til indførelsen af den gregorianske kalender
Spring Festival. På denne dag, er kineserne tilfredse med den larmende fest, køre
fyrværkeri og fyrværkeri. Kinesiske festivaler er farverigt, i dag
festlighederne talt kun gode ord.

Da de dage i Han-dynastiet fejrede Lantern Festival, som fejres i slutningen af februar. Over hele landet, kineserne eskortere sjæle deres forfædre i den anden verden, gnister millioner af små lanterner. Moderne kinesiske festivaler har absorberet den vestlige tradition - samtidig fejre Valentinsdag.

Den 5. april bliver nødt til Memorial Day, hvor kineserne brænde
falske pengesedler, rense deres forfædres grave og bringe hinanden gaver. I denne
dag, du ikke kan opbygge et brand og varme maden. Kinesiske festivaler er tæt knyttet til gamle mytologi. En af dem - Dragon Boat Festival, fejrede i den femte måned i månekalender. Børn rundt i halsen slid farvede amuletter, fyldt med malurt, og skildrer en tiger. Ifølge legender, at den amulet bringe held og lykke og afværge onde ånder. Moderne Kina, fester i som fremhæver den store og brede skala, denne dag rummer talrige konkurrencer mellem både, foder og næse er dekoreret med stiliserede drager.

I september er det berømte Festen for Harvest. Ligesom mange kinesiske festivaler, den
Jeg blev født under regeringstid af Tang-dynastiet , og stadig indtager en fremtrædende plads i den
kalender. På denne dag, traditionelt de kinesiske særlige bagte søde ruller og
måneskin læse digte. Som supplement til den højtidelige øjeblik duften af blomstrende
Cassia. Det er også almindeligt ovn pellet ind som satte en lille seddel med
ønsker lykke og godhed. Dejen tilberedes af knuste sesamfrø og kornsorter
lotus. Over hele landet tændt farvet papir lanterner og kærlighed bede
månen sammen for evigt.

Sammen med en national helligdag, det har sine egne fester i hver provins. Mange etniske minoriteter fejrer også deres egne helligdage. For eksempel har de Dai mennesker har besluttet at fejre Water Day, for at fejre de ferie iyane fakler, baytsy tilfredse "March basarer." Mongolerne, der bor i Kina, fejrer "Nadom" myaotyane "Tyaohua". I Tibet fejre deres egen nytår. Næsten alle de kinesiske folk fejrer Dag Confucius. Denne filosof havde en stor indflydelse på udviklingen af den kinesiske civilisation. Mange århundrede Confucianism var staten ideologi, og nu er det ikke mister sine positioner. På trods af at der er mange forskellige religioner og trosretninger, kineserne fejre denne ferie hele vejen igennem.

En af de moderne kinesiske helligdage - Dag Journalist, der blev etableret i 2004. Alle autonome regioner og provinser i landet foretaget festlighederne. Førende kinesiske journalister gælder den dag i dag intelligentsiaen til støtte i opbygningen af et harmonisk samfund.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.