Af teknologiLink

Sådan ændre takst "Tele2": hvordan du ændrer told-planen

Mange mennesker tænker på, hvordan man kan ændre takst "Tele2". Faktisk alt er meget enkel. Det er nok til at lære et par tips og tricks. Med dem, vil processen foregå hurtigt og uden problemer. Hvad bør være opmærksomme på abonnenten? Sådan skifte fra tariffen "Tele2" i en bestemt sag?

Udvælgelse af forslag

Den første ting du skal gøre en borger - er at vælge en told-planen, der vil forbinde. Fra denne yderligere tiltag er afhængige af. Hvis en person ikke ved, hvad han ønsker at drage fordel af tilbuddet, kan det ikke aktiveres.

Sådan ændre takst "Tele2"? Vil hjælpe et par enkle trin. Hvilke? Hvad bliver tilbudt til hver abonnent?

At købe et SIM-kort

Det første tip er velegnet til nye kunder "Tele2". For at tilslutte sig dette eller hint sats, du skal bare vælge, og derefter købe et nyt SIM-kort. Også dette scenario er velegnet til dem, der ønsker at ændre telefonnummeret.

For at købe et SIM-kort, skal du:

  • Medbring dit pas og penge. Pre anbefales at vælge en bestemt takst planen.
  • Kom til ethvert kontor "Tele2" og indberette køb intentioner SIM-kortet. Vær sikker på at kalde den ønskede hastighed.
  • Udfyld en ansøgning om ydelser og betale SIM-kortet.
  • Indsæt "Simka" i telefonen. Du kan begynde at bruge den ene eller et andet forslag.

Tarif "Black"

Sådan ændre takst "Tele2"? "Black" - en meget almindelig sætning i alle regioner i Rusland, hvor der kun er undersøgt af operatøren. Tilslutning til denne told-planen af interesse for mange abonnenter.

Hvordan til at handle, for at gå til "Black"? Du kan bruge USSD-kommando. Forsigtig: SIM-kort konto skal være penge nok til at betale brugen billetpris for måneden. For at skifte til told-planen hedder "Black", skal abonnenten ringe til det mobile enhed ved opkald * 630 * 1 #, og derefter trykke på knappen "Ring". venter lidt - og processen vil foregå behandling, og borgeren vil modtage en besked om den vellykkede forbindelseshastighed.

"Det er sort"

Men det er ikke alt. Efter alle forslag har studeret en masse af den mobiloperatør. Sådan ændre takst "Tele2"? "Det er meget sort" - den næstmest populære billetpris, som er i stor efterspørgsel blandt befolkningen. For sin aktivering er også bedst at bruge USSD-anmodning. Det ser ud som følger: * 630 * 2 #. Et par minutters ventetid - og forbindelsen er afsluttet. Med utilstrækkelig penge genindkobling er ikke mulig. bør tages hensyn hertil hver abonnent. Takster ændring er gratis, men stadig nødt til at betale for en måneds forbrug af en bestemt plan.

"Darkest"

Nu er det klart, hvordan du ændrer taksten "Tele2". "De fleste sorte" - den tredje mest populære, og forekomsten blandt abonnenter på told-planen. Hans interesse i forbindelse særligt aktive brugere. Sådan opgraderer til forslag? For en hurtig selvbetjening har en særlig kort kommando. Query gør det muligt at nemt at bringe ideer til livet uden nogen hjælp på ethvert tidspunkt af dagen.

For at forbinde med "Tele2", "den mest sorte" på den telefon, du vil ringe til kombinationen * 630 * 3 #, og derefter klikke på knappen opfordring til at ringe. Ikke noget svært eller særligt.

Generelt, hvis en person ønsker at have nogen operatøren at ændre takst planen, er det ofte anbefales at bruge USSD-kommando. Dette er den nemmeste scenario. Men der er en anden modtagelse. Sådan ændre takst "Tele2" uden brug af korte forespørgsler?

"Min konto"

For eksempel kan du bruge "Dashboard" på den officielle hjemmeside for "Tele2". Metoden er ikke den mest almindelige, men det giver dig mulighed for at pre-bekendt med alle detaljerne i en tarif.

For at bruge det, brugeren skal:

  • Log ind på din personlige konto på sitet my.tele2.ru.
  • I menuen Handlinger vælg "skift Tariff".
  • Undersøg alle forslag og vælge den relevante plan.

Nu er det klart, hvordan du ændrer taksten "Tele2" nemt. Ud over den foreslåede metode, foreslås det at ringe til telefonen og ringe 630 på den. Denne kombination er med til at vælge en tarif planlægge og gennemføre tilslutningen. Du kan også bruge en speciel menu, som er tilgængelig efter behandlinger * 107 #.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.